Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот tatusindo » 26 яну 2011 18:46

Нема кой да спре Гара-таааааааааааааааааааааааааааааа......Само да ни е здрав ида се пази от контузии ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 26 яну 2011 19:14

|Georgi, пич в последните няколко години сумати играчи от водещи клубове в Лига 1 на Франция отидоха в посредствени английски отбори - Портсмут, Уулвс, Съндърланд и др. Тоест замениха това да се борят всяка година за титлата, да играят в ШЛ и да прескачат групите й, за да ритат за отбори от 10 до 17 място в доста по-гледано първенство и да получават далеч по-голяма заплата. Така че сам помисли дали един французин не би искал да отиде в някой немски средняк, където ще има много по-добри спортно-технически условия за футбол, по-висока заплата, ще играе в по-гледано и популярно първенство и не на последно място ще живее в западноевропейски град. А иначе в момента рита в мизерната А група на мизерни терени, в отбор от първата тройка и има възможност от време на време да влезе в групите на ЛЕ.

П.С. А български отбор да отстрани ОМ в наши дни е мираж. По-скоро може да ги бие в един мач пред собствена публика, ако той е без значение за тях щото вече се е класирал и ако противникът излезе без няколко от основните си играчи. Е Левски настина са го правили това последното.

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 26 яну 2011 19:19

boys85 написа:П.С. А български отбор да отстрани ОМ в наши дни е мираж. По-скоро може да ги бие в един мач пред собствена публика, ако той е без значение за тях щото вече се е класирал и ако противникът излезе без няколко от основните си играчи. Е Левски настина са го правили това последното.

А мача на Оксер,който отстранихме същия сезон без значение за тях ли беше?Или се опитваш да омаловажиш някой победи?
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 26 яну 2011 19:56

|Georgi написа:Едит- и да, аз бих предпочел да си цъкам в България (отбор от първата 4ка) и да си взимам медали, да ме уваават хората и да права прилични пари за нашите стандарти. Да изпъквам и да разчитат на мене в националния.... и да си карам така докато не дойде някой отбор над средното ниво в Европа. Ако не дойде- ще си цъкам докат ме искат и междувременно с тлъстите пачки ще започна собствен бизнес, пък нек Галин Иванов (примерно) в същото време носи куфарите на Арминия. И като се срещнем след някоя година и се заговорим, ще го питам "ТИ къде игра? " "Ми във втора бундеслига" "Аааа ми аз имам 3 купи на България, 3 награди за най-добър нападател в А група.... и тук преди няколко месеца отстранихме Олимпик Марсилия на Герена" || Или разговор между деца "Баща ти вярно ли е бил футболист? И моя, а твоя къде е играл?" 2"Ми татко е играл във втора дивизия на Германия" 1"аха... А татко е бил капитан на Левски и е вкарвал гол на Интер"

И татко беше за вътрешна консумация, щото на 30г. един от Микрево му счупи крака и сега си бръсне главата секи месец и само говори по телефона...

За пари като ше говориш, имаш ли няква представа каква е разликата в заплатите тук и там? (Втора бундеслига).
Щото Петков беше един от най-скъпоплатените футболисти у нас - 15хил. евро. на месец...

Още нещо - тука ако вкараш гол на Интер, дали ше те харесат и ще те вземат?
Щото играейки в Арминия или Кьол и набутвайки гол на Вердер, Волфсбур, Шалке, Щутгарт и пр. имаш шанса да отидеш в по-голям отбор. Това е най-нормалното нещо на света - ако си добър футболист - рано или късно ще те вземат в по-добър състав (от същото първенство).

А иначе - аз нямам против да отида в Щутгарт (примерно) - ами и те са изпадащи в момента... :D
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 26 яну 2011 20:14

Топчооо написа:
boys85 написа:П.С. А български отбор да отстрани ОМ в наши дни е мираж. По-скоро може да ги бие в един мач пред собствена публика, ако той е без значение за тях щото вече се е класирал и ако противникът излезе без няколко от основните си играчи. Е Левски настина са го правили това последното.

А мача на Оксер,който отстранихме същия сезон без значение за тях ли беше?Или се опитваш да омаловажиш някой победи?

Ми то и мача на Лил с нас си беше от значение , ама те си играха като на треноровка.

Потребителски аватар
kaloyanker
Контакти:

Мнениеот kaloyanker » 26 яну 2011 20:16

flo написа:
Топчооо написа:

Ми то и мача на Лил с нас си беше от значение , ама те си играха като на треноровка.

Момче , какви ги говориш ? Нали ако ги бяхме били,щяхме да ги изместим от втората позиция в групата ?
Levski 1 - 0 Sporting

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 26 яну 2011 23:45

Моля, да пишете по темата!

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 27 яну 2011 09:36

Германски елитен клуб всеки момент ще отправи конкретна оферта за Гара Дембеле, научи БЛИЦ. Немците и “Левски” преговарят от три дни, а днес следобед или най-късно вечерта се очаква на “Герена” да пристигне официалното предложение. Става въпрос точно за 4,3 милиона евро.

Според някои източници въпросният клуб е Хофенхайм, а според други – Хамбургер.
Все пак везните като че ли клонят повече към Хофенхайм, който се подсили преди няколко дни с холандския нападател на Ливърпул Райън Бабел. Германският тим обаче иска да привлече още един таран.http://www.blitz.bg/sport/article/82640
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 яну 2011 13:03

Малкият Гара в „Клерфонтен” (видео)
http://www.novsport.com/news128988_1041.html
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 яну 2011 13:26

Интересно как го продават за 4.3 млн евро, след като си има освободителна клауза в договора, която е доста по-малка, журналята пак пишат глупости ;) Но и 2-2.5 млн евро е страхотна сума :roll:
Изображение

Върни се в “Архив”