Ливърпул - Фулъм

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Re: Ливърпул - Фулъм

Мнениеот Mighty Reds » 27 яну 2011 11:25

Специално за Шелви - на мен ми допада, от малкото видяно все пак, има много хъс, което ме навява на мисълта, че с труд и спортна злоба има шансове да се утвърди в отбора. Физиката му е много добра за средата на терена, а има и доста футболни качества, които, надявам се, скоро ще блеснат. Според мен му трябват повечко изиграни минути, съответно повече натрупано самочувствие и нещата могат да си дойдат на мястото. Път на младите, адмирации за Краля, че всеки мач го пуска за 20-на минутки (на тоя етап), че сами виждате к'ви пари се спрягат за маркови футболисти.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 яну 2011 11:39

Относно Спиъринг, Кени каза на пресконференцията, че има малка фрактура на крака иначе вероятно и той щеше да бъде налаган ;)

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 27 яну 2011 12:06

Очаквах повече голове но Фулъм се оказаха доста организиран отбор.Все пак и чист гол на Торес бе отменен.Честита победа ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 27 яну 2011 12:13

martini_bg написа:
Mighty Reds написа:Доволен съм ... само от точките.
Един въпрос - защо не се прави трета смяна в Ливърпул, да не би да са само две ?
Щото снощи м/у 91 и 93 минута просто беше задължително подобно действие, с оглед спечелването на 30-40 секундички.
И някой знае ли к'во се случва с Джо Коул - един футболист, можещ да задържа топката поне според моето скромно мнение.
Далеч съм от мисълта да се съмнявам в делата на мениджъра на Ливърпул, чисто любопитство :oops:

Каква смяна да направи,аз от видяното снощи просто не виждам кой можеше да влезе-макар и за 3-4 мин.
Неприятно впечатление ми направи, липсата на движение при изнасянето на топката след средата на второто полувреме.Яко се чистеше или се изнасяше самостоятелно,а останалите просто си стояха отзад.
И този Шелби не му е мястото в при вас,става за Сток и Уимбълдън. Аз не видяхедно свястно отиграване от него.Логичен е въпроса за Джо Коул.
Явно Кени Далглиш все още налучква състава и не е нпълно наясно с качествата на някой футболисти.
Докога ще мъчи Глен Джонсън отляво-50% от качествата му се губят там.

Наистина Глен не е толкова добър със левия си крак но се вижда огромен напредък в играта му дори и от ляво.При дядо Рой играеше на поста си но тогава изглеждаше че 99% от качествата му ги няма , добър избор направи Кени да даде шанс на Кели и да премести Глен от ляво.А и Джонсън заяви че е щастлив и като ляв бек.Относно Джонджо вижда се че му липсва самочувствие и опит но това се натрупва с времето и мисля че ще успее да се наложи в отбора.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 яну 2011 13:10

Шелви ми харесва на мене как играе...има бъдеще в момчето...все пак ми е набор :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 27 яну 2011 13:41

Шелви според мен има голямо бъдеще.Самия факт че 16 години му е дебюта(ако не се лъжа има 30-40 мача за Чарлтън),а на 18 години вече е в голям клуб е показателен.
Джонсън вече започва да свиква в ляво.При него може би е въпрос на няколко мача да стане същия бек както е в дясно.

haha

Мнениеот haha » 27 яну 2011 14:12

Мен пък не ме впечатлява особено до момента.Е,млад е и е твърде рано да го критикувам,все пак.Само не знам,защо не се дава шанс на Дани Пачеко,който е един от най-големите ни таланти :roll:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 27 яну 2011 14:26

Трудно е да заложиш само на млади играчи, ние искаме и Кели, и Шелви, и Спиъринг, и Пачеко, но според мен е по-добре да гу пускат по малко и постепенно в игра. Скоро идва Лига Европа и се надявам да видя Пачеко и Спиъринг по-често в игра, а явно в първенството ще се залага на Кели и Шелви.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 яну 2011 14:32

Сега излезе информация че ако се провалят трансфера на Адам, може да се опитат да вземат Кранчар :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 27 яну 2011 15:46

Явно Пачеко не впечатлява толкова Кени на тренировките...все пак Далглиш каза, че следващите, който сигурно ще трупат минути са Пачеко и Уилсън така, че и неговото време ще дойде.

Върни се в “Ливърпул”