Севиля - РЕАЛ МАДРИД, КК - 0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Севиля - РЕАЛ МАДРИД, КК 26.01 (сряда), 21 часа
Аз не съм сигурен дали го удари , ама карай.Ако не е много ще съм разочарован от Икер.И вчера по врене на мача симулира един път.А това не е добре.Мисля го за играч който не е симулант.Но знам ли?
Не го удари
Той се сгъна чак след като видя бутилката да се търкаля по тревата . АКО го бе ударила, най малкото щеше да му разбие главата, щеше да има кръв и т.н. ако наистина е било бутилка от Уиски, в което много се съмнявам!
Без да се заяждам с феновете на Реал ,но според мен има гол за Севиля 
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Чакам с нетърпение Севиля да дойде на Бернабеу
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
Madridist написа:Middlesbrough написа:Викторе тоя от близката страна го покрива бе брат , най - малкото са на една линия ...
Ами според мен не го покрива,а играчът на Севиля,се вижда, че рамото и лявата ръка са по-напред.
Снощи повечето стриймове бяха някакви мътни. Не знам дали само при мен е било така. Но като гледам и клипът е със същото качество. По-скоро май има засада. Аз доколкото знам, гледа се позицията на долните крайници при засадите. Може и да бъркам, ама се съмнявам.
Иначе за топката съм съгласен, че застъпва около 5 стръка трева от боята на голлинията. Но това, поне за мен, е повече гол, отколкото не. Страничния май се застрахова за положението при засадата, като не зачете гола.
Това го казвам като неутрално мнение. Обосновката - в прогнозите на Примера.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:
Ами според мен не го покрива,а играчът на Севиля,се вижда, че рамото и лявата ръка са по-напред.
Снощи повечето стриймове бяха някакви мътни. Не знам дали само при мен е било така. Но като гледам и клипът е със същото качество. По-скоро май има засада. Аз доколкото знам, гледа се позицията на долните крайници при засадите. Може и да бъркам, ама се съмнявам.![]()
Иначе за топката съм съгласен, че застъпва около 5 стръка трева от боята на голлинията. Но това, поне за мен, е повече гол, отколкото не. Страничния май се застрахова за положението при засадата, като не зачете гола.
И моето мнение е такова.С толкова колкото топката е взлезнала,с толкова има засада. И едната и другатра ситуация са трудни за отсъждане.Но ако си беше засада сега нямаше да говорим за две ситуации.
fcb_bg написа:Снощи повечето стриймове бяха някакви мътни. Не знам дали само при мен е било така. Но като гледам и клипът е със същото качество. По-скоро май има засада. Аз доколкото знам, гледа се позицията на долните крайници при засадите. Може и да бъркам, ама се съмнявам.![]()
При засадите се гледа всичко без ръцете. Точно заради качеството на клипчетата е наистина трудно да се прецени.
Няма такова нещо като "повече гол, отколкото не" - или има гол, или няма, в случая няма
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:fcb_bg написа:Снощи повечето стриймове бяха някакви мътни. Не знам дали само при мен е било така. Но като гледам и клипът е със същото качество. По-скоро май има засада. Аз доколкото знам, гледа се позицията на долните крайници при засадите. Може и да бъркам, ама се съмнявам.![]()
При засадите се гледа всичко без ръцете. Точно заради качеството на клипчетата е наистина трудно да се прецени.
Няма такова нещо като "повече гол, отколкото не" - или има гол, или няма, в случая няма
Логично е да се гледа всичко без ръцете. Това за гола го казвам като мнение за ситуацията. Ясно е, че средно положение няма.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
sl321 написа:Аз не съм сигурен дали го удари , ама карай.Ако не е много ще съм разочарован от Икер.И вчера по врене на мача симулира един път.А това не е добре.Мисля го за играч който не е симулант.Но знам ли?
http://www.novsport.com/video128971_1022.html
Eто един клип, който ще даде отговор на това, дали го е ударила бутилката или не. Отбележете къде пада тя след удара - пред него или отзад! Това трябва да ви изясни неговата т.н. "симулация"!
http://www.novsport.com/video128942_1022.html
По повод има ли засада и гол - засада нямаше (гледайте внимателно разположението на играчите, спрямо окосената трева) Арбелоа я покрива, но и гол категорично нямаше! Албиол се оказа изключително бърз!
- ZinedineZidane
- Контакти:
TEDIMAR99 написа:добре че садята ви помогна да биете
Садята викаш! ...всъщност се чувствам затапен и няма какво да кажа против тази гениална фраза!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!