Вижте плагиатството в проекта зa нов Национален стадион

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
АКАДЕМИК София
Контакти:

Re: Вижте плагиатството в проекта зa нов Национален стадион

Мнениеот АКАДЕМИК София » 27 яну 2011 07:40

Parmalat написа:Не вярвам вече за никакви стадиони в България докато не ги вида построени 1 ден преди откриването!И за да съм сигурен за всеки слчай ще се ущипя за да се уверя че е истина.

И аз съм на това мнение. Постоянно представят проекти за стадиони, но накрая нищо не виждаме като резултат. Между другото какво стана със стадион "Варна"?! Май пак откраднаха паричките и по приключиха с този проект. Въобще започнаха ли да го строят?! :roll: Все пак си мисля, че след около 5-6 години ще се построи един стадион, с който ще се тупат по гърдите управляващите и ще си гарантират още едно мандатче. ;)
Изображение

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 27 яну 2011 11:21

Предвид на близките отношения на Бойко и ТИМ,защо проекта да е изплагиатстван,а не даден или продаден на държавата от групировката,защото на мястото на който щеше да се строи стадион във Варна,а това е точно в подножието на квартал Виница,казаха че има подпочвени води....стадион или няма да има, или това го оскъпява значително....все пак този проект не е правен за без пари...защо да не се продаде на държавата,а ТИМ да си върнат част от парите.....на снимката даже се вижда магистралата и пътя в квартал "Чайка" по посока на Златни Пясъци....и кв.Виница....сериозна далаверка има....ама кво пречи вместо държавата да плаща нов проект,взема този на по-ниска от първоначалната му цена.

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 27 яну 2011 14:36

Смяташ ли, че ако някой даде милиони, няма да даде малко парички за една картинка.
Както и Мауриньо едва ли вярва, че някой ей така ще е хвърлил 6 милиона и после ще разбере нещо, което знаят и малките деца - има подпочвени води. Остава да го кръстят с името Дупката-2.

Върни се в “Футбол - България”