Трябва ли всички национални спортни събития да са в София?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли всички национални спортни събития да са в София?"

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Трябва ли всички национални спортни събития да са в София?

Мнениеот PFC Litex » 27 яну 2011 00:45

Спокойно бре, от какво се плашиш :lol:

Който иска да чуе закона за спорта през 1931 година да си пусне аудиото от 40-тата минута до края
http://gong.bg/get_audio.php?audio_id=15655
сигурен съм че ще ви бъде адски интересно
Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 27 яну 2011 00:47

Tommi написа:
venomcho написа:
Tommi написа:Разбира се, че така трябва!

Е те тва е "обосновано" типично по шопски мнение!

София е столица и е най-големият град в страната, няколко пъти по-голям от който и да е друг град в България. Доволен ли си от обосновката?

Най обичам споровете между Провинцията(София) и цивилизацията.Да попитам аз какво като София е столица?На мача с Черна Гора от 2 млн. град колко се събрахте?Ако този мач беше в Бургас,Варна или Пловдив или който и да е друг град стадиона дори 40 хиляди да е щеше да е пълен.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 27 яну 2011 00:48

Tommi написа:
venomcho написа:
Tommi написа:Разбира се, че така трябва!

Е те тва е "обосновано" типично по шопски мнение!

София е столица и е най-големият град в страната, няколко пъти по-голям от който и да е друг град в България. Доволен ли си от обосновката?

А останалата част от страната е няколко пъти по-голяма от столицата! Питай ги тях дали са доволни...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 яну 2011 00:48

familyjewels написа:Напълно в реда на нещата е големите спортни събития да се провеждат в най-големия град...

В почти всички страни мачовете на националните отбори се играят на различни места в страната за да може да се видят от повече хора.Така например България-Малта ще събере 1000 зрители в София,а в Бургас много повече,защото хората са зажаднели за националният отбор.А и в един момент става пренасищане всичко да е на едно място просто омръзва на хората.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

the_parasite
Контакти:

Мнениеот the_parasite » 27 яну 2011 00:51

Аз съм родом от София. Според мен всякакви спортни събития трябва да се провеждат из цяла България. Ако искаме да се развиваме като нация не трябва да трупаме всичко на едно място. В България има достатъчно големи, а и подходящи за това градове. И спрете с тези комплексирани нападки на градска основа. Всички сме българи в крайна сметка. Да, София е най-големият град, столицата на държавата, един от най-старите градове в Европа, но не е еквивалент на България!

Конкретно по темата: "Не, не трябва да са само в един град".

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 27 яну 2011 00:52

Аз съм на мнение, че щом държавата е решила да прави нов национален стадион, то най-удачното място е стадион "Пловдив". Защото, е с готова структура и няма да е необходимо да се започва от 0, като така ще се спестят доста средства; капацитета му ако не се лъжа е около 50 000 души(най-големият стадион в България), а от досегашното спортно министерство заявиха, че новият национален стадион ще събира около 30-35 хил. души; самото географско положение на Пловдив, в центъра на България, е по-удобно за хората от провинция. Малко се отклоних от темата, но товае моето мнение защо националният отбор по футбол не трябва да играе в София, при наличието на подходяща база.
Относно най-успешния отборен български спорт волейболът бих казал, че мястото му трябва да остане във Варна. От една страна е далеч от основни градове като София, Пловдив, Стара Загора... но факт е, че при всеки мач на волейболистите залата е пълна и се създава страхотна атмосфера, което в случая е най-важното. А и отделно, че в София няма подходяща волейболна зала.
За баскетбола нямам отношение, но доколкото знам жените не играят в столицата.
За да обобщя ще кажа, че не всички спортни събития трябва да са във столицата. Необходимо е да има разнообразие, така и интереса ще е по-голям. Освен това трябва да се търси най-добрия вариант, защото не всичко се върти около София.
Последна промяна от burnstz на 27 яну 2011 00:54, променено общо 1 път.
1916'

jigitcho1
Контакти:

Мнениеот jigitcho1 » 27 яну 2011 00:54

А като е най-големия град защо няма най-голяма посещаемост на мачовете ?
Ботев Пловдив ...

Потребителски аватар
Marto
Контакти:

Мнениеот Marto » 27 яну 2011 00:56

На Варна им даваме футболния отбор, вие дайте ние да гледаме волейболния :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 яну 2011 01:00

venomcho написа:А останалата част от страната е няколко пъти по-голяма от столицата! Питай ги тях дали са доволни...

Ще ми обясниш ли как да се направи зала/стадион в "останалата част на страната"? Според мен трябва да се избере едно населено място :?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 яну 2011 01:00

jigitcho1 написа:А като е най-големия град защо няма най-голяма посещаемост на мачовете ?

Въпрос на интерес от масата хора.Да София е голям град и има много места на които да си изкараш яко.Дали ще е на кино,кафене,боулинг,шопинг в някое молче или някъде другаде.В по-малките градове няма чак толкова много лускове изключвам Пловдив,Варна,Бургас,Русе и Плевен.И все пак нека не забравяме условията ако си на кино вътре е топличко,а на стадиона ще мръзнеш 90 минути.Ако са по-модерни стадионите ще има повече публика.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Други спортове”