Ливърпул - Фулъм

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Ливърпул - Фулъм

Мнениеот Dzheff » 27 яну 2011 00:34

последните 10 мин си бяха живо опълчение. и то срещу фулам, насред Анфийлд... това не е добре, има още много какво да се работи по този отбор. по-притеснителното е, че за мача със Стоук може отново да се наложи да излизаме с този състав. и ако срещу тях все пак измъкнем нещо, срещу Челси не знам какво ще правим с разни "руси диригенти", "лукчовци" и "щъркели"... :? дано Хенри и Комоли също да си задават този въпрос в момента....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 яну 2011 00:36

styopa написа:
fearbless написа:За Суарес и Чарли Адам ли говориш?!

Ами и аз не знам.Предвид продажбата на Бабел си мисля че ще вземем някой.

Да, но като ни изнудват за много пари, както Аякс, така и Блекпул няма да вземем никого и ще си блъскаме главите. А имаме остра нужда от халф. След като му гледах днес изявите на Поулсен изгубих ума и дума :lol: :lol: Ама все си имам чувството, че собствениците ще влязат в черния ми тефтер.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 яну 2011 00:38

Dzheff написа:последните 10 мин си бяха живо опълчение. и то срещу фулам, насред Анфийлд... това не е добре, има още много какво да се работи по този отбор. по-притеснителното е, че за мача със Стоук може отново да се наложи да излизаме с този състав. и ако срещу тях все пак измъкнем нещо, срещу Челси не знам какво ще правим с разни "руси диригенти", "лукчовци" и "щъркели"... :? дано Хенри и Комоли също да си задават този въпрос в момента....

Опълченците на Шипка бе.. :lol: :lol: :lol: :lol:
А аз си мисля, че много ядове ще берем до края на сезона. Ама много. 3 седмици прописляхме и сега за 3/4 дни ще се опитаме да вземем някой. Това си е жива трагедия.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 27 яну 2011 00:38

Dzheff написа:последните 10 мин си бяха живо опълчение. и то срещу фулам, насред Анфийлд... това не е добре, има още много какво да се работи по този отбор. по-притеснителното е, че за мача със Стоук може отново да се наложи да излизаме с този състав. и ако срещу тях все пак измъкнем нещо, срещу Челси не знам какво ще правим с разни "руси диригенти", "лукчовци" и "щъркели"... :? дано Хенри и Комоли също да си задават този въпрос в момента....

Аз за този трансферен процорец вече съм без надежда... но ако и лятото нямаме добри покупки доверието ми към новите собственици ще падне дръстично...
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 27 яну 2011 00:41

Dzheff написа: дано Хенри и Комоли също да си задават този въпрос в момента....

То е хубаво да си зададат въпроса защо днес близо 5000 места останаха свободни.Общо взето този сезон тотално ще бием рекорд за най-ниска посещаемост.Циганията при трансферите и забавянето на уволнението на Ходжсън никак не помагат.Хайде да кажем учат се хората,но все пак...

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 яну 2011 00:44

styopa написа:
Dzheff написа: дано Хенри и Комоли също да си задават този въпрос в момента....

То е хубаво да си зададат въпроса защо днес близо 5000 места останаха свободни.Общо взето този сезон тотално ще бием рекорд за най-ниска посещаемост.Циганията при трансферите и забавянето на уволнението на Ходжсън никак не помагат.Хайде да кажем учат се хората,но все пак...

Някой има ли информация долу-горе колко зрители имаше днес на Анфийлд? Че и на мен ми се видяха доста празни места. На мача с Болтън имаше около 35 000 зрители. Обяснимо е защо-но днес защо? И в мач с Фулъм. През 2008/09 срещу Хъл и Уигън пак беше пълен стадиона. А сега трябва да чакаме само мачовете с отборите от Топ 4 и Евертън ли, че да си напълним стадиона.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 27 яну 2011 00:48

Liverpool forever_95 написа:
styopa написа:
fearbless написа:За Суарес и Чарли Адам ли говориш?!

Ами и аз не знам.Предвид продажбата на Бабел си мисля че ще вземем някой.

Да, но като ни изнудват за много пари, както Аякс, така и Блекпул няма да вземем никого и ще си блъскаме главите. А имаме остра нужда от халф. След като му гледах днес изявите на Поулсен изгубих ума и дума :lol: :lol: Ама все си имам чувството, че собствениците ще влязат в черния ми тефтер.

Никой не ни изнудва! Блекпул завишават цената на Чарли, защото е от екзистенциално значение за тях - има го Чарли Адам в Блекпул - има Блекпул във ВЛ, няма го Чарли Адам - няма ги и Блекпул. Ако искаме да имаме играча, който има статут в отбора си, подобен на Стиви за нас, трябва да сме готови да ги обещетим за това и това трябва да стане с по-висока цена от реалната. За мен 10 млн. паунда е реалната цена на която би трябвало да стане този трансфер. Въпреки, че Блекпул искат повече ще склонят на тази сума. Колкото до Суарес - ако съм на мястото на Франк де Бур досега 100 пъти да съм теглил една майна на Комоли и да го пратя по живо по здраво в Ливърпул. ОК - Аякс искат 5-6 млн повече от реалната цена която има Суарес, но... Комоли предлага 10млн паунда по малко от това което реално струва футболиста :? Може и да не се съгласите с мен, но за мен това си е подигравка.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

haha

Мнениеот haha » 27 яну 2011 00:49

Много слаб мач,ама най-важното са трите точки.Положителното е,че втори пореден мач на получаваме гол ;) Според мен,срещу Стоук не би било лошо Кирякос да е титуляр,срещу такъв съперник ще се чувства "в свои води" и би могъл да помогне.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 27 яну 2011 00:50

С Болтън беше 34 000(анти-рекорд от на баба ми времето),а днес беше 40,466.
Това е оценката за много неща.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 яну 2011 00:54

styopa написа:С Болтън беше 34 000(анти-рекорд от на баба ми времето),а днес беше 40,466.
Това е оценката за много неща.

След мача с Уулвс у дома беше ясно, че няма да има много зрители. Но днес трябваше да има поне 42 000/43 000 зрители.
А нз как може да искат за Адам 14 милиона и за Суарес 30. Това са луди пари. Та те наистина не струват толкова.

Върни се в “Ливърпул”