Вижте плагиатството в проекта зa нов Национален стадион

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Вижте плагиатството в проекта зa нов Национален стадион

Мнениеот PFC Litex » 26 яну 2011 23:56

Иначе съм твърдо против национален стадион, тъй като той няма да бъде рентабилен, а вложенията ща са и от моят гръб.
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 яну 2011 00:08

Не вярвам вече за никакви стадиони в България докато не ги вида построени 1 ден преди откриването!И за да съм сигурен за всеки слчай ще се ущипя за да се уверя че е истина.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 яну 2011 00:11

PFC Litex написа:Иначе съм твърдо против национален стадион, тъй като той няма да бъде рентабилен, а вложенията ща са и от моят гръб.

Така трябва да се изпозлва този стадион от някой клуб,а не само 3,4 пъти в годината да се играят мачове.В тая държава има повече тикви на ръководните постове отколкото на полето.
И защо всичко свързано със спорта трябва да се в София?!Нов стадион може да се построи и в Пловдив например. :roll:
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 яну 2011 00:11

Parmalat написа:Не вярвам вече за никакви стадиони в България докато не ги вида построени 1 ден преди откриването!И за да съм сигурен за всеки слчай ще се ущипя за да се уверя че е истина.

Май=сетне си разбрал, че няма дядо Коледа.
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 яну 2011 00:14

PFC Litex написа:
Parmalat написа:Не вярвам вече за никакви стадиони в България докато не ги вида построени 1 ден преди откриването!И за да съм сигурен за всеки слчай ще се ущипя за да се уверя че е истина.

Май=сетне си разбрал, че няма дядо Коледа.

Надявам се да има 1 поне и той да е в Бургас. :lol: :mrgreen:
[center]R.I.P[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2011 00:55

bacedesko написа:Е, и ? Ти, знаеш ли всички подробности? Да не си собственик на проекта ? Да не е построен , вече стадиона във Варна и т.н.т.
Много комплексарска ти е темата, представена по този начин. Кой , питаш и какво точно искаш да кажеш???

Хич не е комплексарска! Ако са взели идеята от ТИМ е редно да го споменат! А те не го правят!
Дори да имат споразумение с тях също е редно! Плагиатството е противозаконно, а тук дори сляп да си и пълен лаик на тази тема ще видиш как дори дърветата в пейзажа са 1:1 със стадион ВАРНА! :roll:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2011 01:00

CSKARCHETO-BS написа:Само че националния ще го направят,докато тоя във Варна ще го чакате още бая години :)

Много ли си щастлив от този "факт"? Аман от "завистливци"... :evil:

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 27 яну 2011 01:32

То е ясно, че този във Варна няма да го построят. Ама с такива набързо изфабрикувани проекти, явно няма да има и (скоро) национален стадион. Все си мисля, че след десетина години ще го почнат. Пък за колко Евро-проекти ще си кандидатстват и ще усвоят пари, никой не знае.

Така че - плагиатство в проекта, плагиатство в изпълненнието!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 яну 2011 04:25

vlade написа:http://www.germany-tourism.co.uk/EGB/outdoors_activities/german_football_cologne_rhine_energy_stadium.htm

http://www.deutsche-wm2006.de/Koeln-WM-Stadion.htm

Когато започнахме този проект, се сдобихме с една книга, наречена "Стадионите в света". Разгледахме спортните съоръжения в нея и харесахме стадиона в Кьолн. Свързахме се с фирмата, която го е проектирала - GMP International, и се договорихме с нея да изготви проект на комплекса във Варна. Проектирането ще струва 6 млн. евро без ДДС, а цената на една седалка от съоръжението, по разчетите на германците ще излезе между 1400 и 4000 евро, разказа Марин Митев пред варненци. Убеден съм, че нашият стадион ще е по-хубав от този в Кьолн, заключи Митев

кво да говорим повече...като си харесаш проект на даден стадион, свързваш се с фирмата, която е проектирала стадиона, плащаш си за проекта и тогава показваш снимки, че имаш готов проект, а не като това долно плагиатство, даже не ми се коментира...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Футбол - България”