Какво правят в Байерн?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Какво правят в Байерн?

Мнениеот kokic1986 » 25 яну 2011 23:18

Frankie Lampard написа:Карстен Янкер :lol: :lol: :lol: Този ми е идол... :lol: :lol: :lol: Най-големия.

Да бе Щефан Ефенберг нещеш ли :? :lol:

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 26 яну 2011 12:49

В онези години Баиерн бяха отбор който винаги е в сметките...Правеха страшни мачове тогава с Реал Мадрид и с Ман Юнайтед...Въпрос на време и подходящ мениджър е да са отново на върха...ако найстина Бан Гаал се пенсионира 2012 не е добре...мисля ,че той има потенциала да направи с отбора нещо голямо...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 26 яну 2011 16:31

Е, по него време Байерн верно бяха фактор в Европа. Просто в състава бяха - Кан, Лизеразу, Линке, Кофур, Йеремис, Ефенберг, Шол, Салихамиджич, Пауло Серджо, Янакер ииии - Джовани Елбер.

Иначе за ван Гаал - това са му плановете - да. Да си изпълни контракта с Байерн и да се откаже от треньорска дейност. Това обаче не ме притеснява, защото смятам, че Ули и Румениге няма да повторят грешката с Клинсман. Предполагам ще дойде именит и можещ треньор (на дали ще е Хицфелт отново). Само да не е някой от чергата на Рафа Бенитес или Анчелоти. :D

Най-добре Гус Хидинк. :D
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 яну 2011 17:07

dxl написа:
Иначе за ван Гаал - това са му плановете - да. Да си изпълни контракта с Байерн и да се откаже от треньорска дейност. Това обаче не ме притеснява, защото смятам, че Ули и Румениге няма да повторят грешката с Клинсман. Предполагам ще дойде именит и можещ треньор (на дали ще е Хицфелт отново). Само да не е някой от чергата на Рафа Бенитес или Анчелоти. :D

Най-добре Гус Хидинк. :D

За Хидинк с двете ръце! Тайно се ндявам ван Гаал да размисли и остане, но едва ли!

Иначе днес мернах, че и Контенто май щял да ходи в Милан.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 26 яну 2011 18:57

Беиерн винаги като че ли залагат на треньори който са близки до техните разбирания...не мога да си представя Баиерн с Бенитес на чело и 8 испанци в титулярния състав...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 яну 2011 19:30

paskal40 написа:Беиерн винаги като че ли залагат на треньори който са близки до техните разбирания...не мога да си представя Баиерн с Бенитес на чело и 8 испанци в титулярния състав...

Да не чуе Господ! Ние да не сме ... Да не се обидят някои колеги! Байерн много ме радват, когато видя момчета на по 20 години да играят такъв футбол!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 26 яну 2011 20:07

Мда и аз предполагам, че следващия треньор (когато и да е това) ще е или немец, или някой от "средните земи" :D

Колкото до Контетно и Милан - и аз четох за трансфер, но малко се съмнявам. Контенто е 90 набор и перспективен. Тъкмо по вкуса на ван Гаал. Макар да налага Пранич като ляв бек.
Та - не виждам как Байерн ще го пуснат в Милан за едни 4-5млн. евро, освено ако ван Гаал не го е отписал, което ме съмнява.

Offtopic: наскоро бях говорил с един приятел (и той фен на Байерн) и според него на лято ще развържат кесията, и ще пръснат 30-40 млн. за трансфери. (Пак в типичен техен стил - двама, максимум трима).
От една страна хубаво - имаме нужда поне един качествен нападател и ляв бек, но при идеологията на ван Гаал - съмнявам се. Той не би взел нападател, дори и само Гомес да остане (ако Клозе се махне).
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 яну 2011 21:27

В твоите думи има логика, но след тази зима ще си вземат поука и ще купят през лятото някой играч. Освен ван Гаал ако не измъкне някой юноша или от аматьорите. Иначе ще бъдем като РМ и ще се молим за този и онзи. Отивам да гледам мача с Алемания!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 26 яну 2011 23:56

Честито класиране! Аз мача не можах да го гледам.

Хубаво е, че отбора се разигра! Ако не бяха грешките с/у Кайзерслаутерн, Шалке, Дормунд... а и хиксовете с Кьолн и Вердер, сега нямаше да сме на 14 точки, но аз титлата още не я отписвам. Байерн са отбор с характер, обаче трябваше да бием Волфсбург.
Тоя сезон наблюдавам нещо много интересно и нетипично за Байерн - точно по време на онова поколение, нямаше как ако водим с 1:0 да допуснем изравняване. (Освен ако е непредвидим мач с Реал, Барса, Ман Ю.). Тоя сезон обаче се дъним в защита... Може би още малко сработване между Брено и Бадщубер (които ще са основната двойка), и ще изглеждаме по-добре.

Някой знае ли колко още Кроос ще отсъства?

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 27 яну 2011 01:40

Въпреки ,че Барса ми е по на сърце онзи отбор на Баиерн щеше да смачка Барса...разликата между Барса сега и тогава е от земята до небето въпреки ,че винаги философията е една...атака от първата до последната минута!

Върни се в “Байерн”