Middlesbrough написа:а преди мн ме кефеше Сампрас : )
Е, аз пък бях за Агаси.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Middlesbrough написа:а преди мн ме кефеше Сампрас : )
Middlesbrough написа:megan fox написа:Онова тенисистчето от остров Майорка..., май че се казваше надал отпадна от АО!
+10000000000
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
megan fox написа:Онова тенисистчето от остров Майорка..., май че се казваше надал отпадна от АО!
Middlesbrough написа:еми явнооо , мн ми е неприятен Надал , привърженик съм на Федерер , а преди мн ме кефеше Сампрас : )
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:megan fox написа:Онова тенисистчето от остров Майорка..., май че се казваше надал отпадна от АО!
+10000000000
Събирате бая черни точки!Силата на злото ще ви се стовари лошо в края на февруари!
JackPackage написа:Middlesbrough написа:еми явнооо , мн ми е неприятен Надал , привърженик съм на Федерер , а преди мн ме кефеше Сампрас : )
и аз съм така, само че преди бях за Агаси (иначе Сампрас също ми беше сред любимците, ама все пак беше след Андрето)
JackPackage написа:Петият изпит от сесията ми мина, остана само още един![]()
megan fox написа:JackPackage написа:Петият изпит от сесията ми мина, остана само още един![]()
Честито, Джак!Кога ти е последният изпит?
Аз сега влизам в много кофти серия:
29-и Януари
1-и Февруари
3-и Февруари
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта