Нека днес в 17:00 в спортно шоу Гонг да се извини на спортната ни общественост, след като вчера по Канал 3 на забавен кадър се видя, че и 2-те дузпи за ЦСКА са не 100, а 101%-ви + още една не отсъдена срещу Тошко Янчев, който беше съборен отзад.
http://vbox7.com/play:ea0ff064
Надявам се да имате поне малко доблест господин Русев и да си призанете, че вчера сте написали доста глупости под чувство на силна емоция и "фенщина", от това, че любимия ви отбор загуби лидерството си по своя вина!
До г-н Русев (ако обичате прочетете)
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
До г-н Русев (ако обичате прочетете)
Последна промяна от Taz на 06 апр 2009 17:00, променено общо 1 път.
Re: До г-н Русев (ако обичане прочетете)
Колко % са дузпите?!
Абе какво почнахте да ми доказвате?! Гузен негонен бяга! Последствия няма да има!

Абе какво почнахте да ми доказвате?! Гузен негонен бяга! Последствия няма да има!
Болни мозъци били другите???
От педал извинение къде си видял.....те са подли женски душици,които не обичат да отговарят за приказките и делата си!Появи се слух ,че Грънчаров и Русев са любовници......помислих ,4е е поредната жълта измислица,но сега вече се замислям
За неволна игра с ръка не би трябвало да се свири дузпа. Томето няма за какво да се извинява. Прав е и за Момиров, и за Каубоя, и за Ристосков.
Как ще е неволна,тя топката го удари от 50-60 сантиметра! Абсолютно нарочно игра с ръка белия защитник!
kalo написа:Как ще е неволна,тя топката го удари от 50-60 сантиметра! Абсолютно нарочно игра с ръка белия защитник!
Е тука е разковничето - топката удря ръката на играча, а не обратното

по рано днес написах ,че дузпите са реални ,но по-смешно направени дузпи не съм виждал,те бяха направени от много странни играчи на белите,в момент в който нямаше реална опасност за гол.тези дузпи бяха направени НАРОЧНО,НАРОЧНО ДА БЪДЕ ИСТИНСКИ ЦИРКА ТОВА Е.
Левски завинаги в моето сърце.
L_Messi написа:kalo написа:Как ще е неволна,тя топката го удари от 50-60 сантиметра! Абсолютно нарочно игра с ръка белия защитник!
Е тука е разковничето - топката удря ръката на играча, а не обратното
Това няма никакво значение, щом спира траекторията на топката се свири дузпа

kalo написа:Как ще е неволна,тя топката го удари от 50-60 сантиметра! Абсолютно нарочно игра с ръка белия защитник!
точно колкото е по малко разстоянието толкова по неволно е защото футболиста на цска все да сменя посоката си на движение и ритна топката си и той от скоростта си нямаше какво да направи просто я закачи с ръка а за първата дузпа нищо не видях....!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”