Фен съм на "Левски" , но не съм съгласен акцентът от слабата игра на тима през пролетта да бъде изместван към съдийството . Ако бяхме играли както трябва във Варна , щяхме да спечелим и без да плачем за дузпата срещу Гонзо . Така че Велев и Борето да се съсредоточат върху повишаване класата на тима , а не върху плач към съдийски решения !
Доживях най-после да видя един свестен коментар по темата на фона на крокодилските сълзи и нескритото разочарование от страна на сините фенове.Напълно съм съгласен с мнението ти.Не бива да се търсят на друго място причините за слабото представяне на Левски.Никой не е виновен,че прехваления ви Бижутер уцели гредата от два метра.Аналогична е ситуацията с пропуска на Данчо Тодоров в края на мача ни с вас!Но тука става въпрос само за разликата е манталитета.Ние тогава не потърсихме вината в съдийството,напротив само вие не видяхте 200% та дузпа срещу Елекричката и продължавате да я отричате въпреки многобройния снимков материал!На всички плачковци по темата ще отговоря с едно изречение.Никой не ви е виновен за головото безсилие на отбора ви и престанете да търсите под вола теле!Има такива мачове като снощния.Но се питам,къде бяха същите тия "строжери на справедливостта" когато през есента ни клаха срещу Сливен ?Защо смешника Русев не рева срещу съдийството след мачовете на Левски с Локо Пловдив и Ч.Море?
Относно спорните ситуации снощи.Не исках да давам коментар,защото снощи бях на работа и гледах мача на един телевизор,с размера на пощенска картичка.Преди малко гледах коментара и повторенията по РИНГ ТВ.Няма да коментирам пристрастията на журналистите в тая медия,но на повторенията ясно се вижда,че при по спорната първа дузпа имаше интервенция с ръка в кръста на Котев.Вярно е че и той преигра положението,но нарушение имаше.От тук нататък интепретацията е въпрос на съдията.Втората дузпа бе безпорна,заради игра с ръка в наказателното поле.Имаше и трето положение за нарушение срещу Янчев.Относно положението с шпагата на Иван Иванов,се вижда ясно че той спира топката с тяло,след което нападателя се спъва в него.Тук съдията показа еднакви критерии,защото малко след това не отсъди аналогично нарушение в полза на ЦСКА.Единственото положение,за което според мен имат право да претендират от Славия е свирения обратен фаул в наказателното поле н ЦСКА.Ако искаше да демонстрира еднакъв аршин,съдията трябваше да отсъди дузпа в полза на Славия,защото положението бе аналогично с това при първата дузпа!