Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот MCMXIII » 26 яну 2011 14:00

|Georgi написа:А иначе дали ще влезе в затвора- Ти от къде си сигурен, че няма да откачи пак и да направи някоя по-голяма глупост на пролет? Тоя човек цял живот обикаля РПУ-тата... съден е и за изнасилване (вярно, че е оправдан, НО)

Едит: Нормално е да се заяждате... и аз мога да се заяждам, че ако Левски е село (сравнен с Кьолн), то Славия е махала с 2 къщи и 1 телвизор (черно-бял)

[offtopic]За случката с фалшивата книжка и алкохола няма да влезе в затвора! Нали знаеш, че той си е местел колата, а книжката е сувенир. Не дай Боже ако прегази някой, това е друга тема...

Второ никога не съм наричал Левски село, казах че Кьолн не е село :|

Къде пък намеси Славия в цялата ситуация, акъла не ми го побира :o

Обичай си отборът и лек ден![/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Blue_Girl
Контакти:

Re: T.Батков пред Ринг бг.-ексклузивно

Мнениеот Blue_Girl » 26 яну 2011 14:02

rhaegar написа:Крайно време е този човек да спре да се показва по телевизията и изобщо да дава интервюта.

Абсолютно си прав!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 26 яну 2011 14:11

|Georgi написа:Кьолн си е село от футболна гледна точка. Погледни им само резултатите в последните 10 години и ги сравни с нашите.
Най- доброто постижение им е 10-то място в елита. Айде сега го съпостави с ежегодно участие в европейските турнири, постоянна борба за титли и купи, печелене на титли и купи, участие в ЛЕ и ШЛ + 1/4 финал УЕФА.
Трябва да е много прост футболист, за да се забута в Кьолн, при положение, че ако задържи нивото си големите отбори със сигурност ще погледнат сериозно на него. Сега съм сигурен, че го смятат за някаква случайност, неква сензацийка, която след зимата ще вкара 10 гола и ще влезе в затвора :lol:

Това е все едно да кажеш по-добре един футболист да играе в БАТЕ, където всяка година ще печели титла и купа, ще играе постоянно в ЛЕ (ако има късмет и в ШЛ), отколкото във висшата лига в отбори като Уест Хям, Нюкасъл или Съндърланд. :lol:
А шансът да се развиеш в клуб като Кьолн е 1000 пъти по-голям, отколкото в Левски, ако не вярваш виж в какви отбори и за какви суми Кьолн купува и продава играчи, виж същите неща и за Левски.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 26 яну 2011 14:22

boys85 написа:Това е все едно да кажеш по-добре един футболист да играе в БАТЕ, където всяка година ще печели титла и купа, ще играе постоянно в ЛЕ (ако има късмет и в ШЛ), отколкото във висшата лига в отбори като Уест Хям, Нюкасъл или Съндърланд. :lol:
А шансът да се развиеш в клуб като Кьолн е 1000 пъти по-голям, отколкото в Левски, ако не вярваш виж в какви отбори и за какви суми Кьолн купува и продава играчи, виж същите неща и за Левски.

Така е
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

|Georgi
Контакти:

Мнениеот |Georgi » 26 яну 2011 14:51

И каква ти е гаранцията, че ако идеш в Кьолн ще се наложиш- Първо
Зависи на колко си години за да говорим за развитие, щото идва един момент, в който на футболиста са му нужни титли и медали- СПРАВКА СЕРЖИ ГРИЙН. 100% имало кой да го вземе от втора бундеслига

Домо като одите в Херта, та голям футболист ли стана? Някой знае ли го, помни ли го? Колко години вече им търка пейката? Ако беше останал в Левски да си ниже голчета и да си прави шоуто в УЕФА, дали нямаше да го забележи някой по-голям отбор от Херта? Пелето като отиде в Германия, заедно със Рангелов, нещо стана ли от тях? Със Чавдар Янков нещо стана ли ? С Благо Георгиев? В България отличаваха ли се от останалата паплач?
Дали ако Домовчийски беше останал още 1 година и станеше голмайстор в А група, нямаше да дойдат ЦСКА Москва и да му дадат 2 сака с пари? Щото сега тея изброените половината от тях си цъкат в Русия и разни такива държави са уважавани играчи, взимат си и мангизи и граят пак на по-високо ниво от Кьолн и Херта и разни такива...

Да не говорим какво стана с Гонзо, дето отиде в Рен (те беха средняци от всякъде) и 5 пъти се връща, щото вкарваше през сезон :lol:
Едит- Ицо Йовов в Мюнхен 1860 нещо направи ли? С екипа на "ЛЕВСКИ" ли френските коментатори го нарекоха "Бижутер"? В Германия коментаторите сиг са му казвали "резерва" и "провал"
Едит- Наско Курдов като висна в Леверкузен няколко години, та сега в Дортмунд ли игаре, или в Лудогорец ;)
ЕДИТ: Самият Гара беше казал, че иска да играе в отбор, който игаре редовно в евро турнирите, а не в разните там средняци :!:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 26 яну 2011 16:26

Гарата бележи в контролата с Александруполис 8-)

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 26 яну 2011 17:01

|Georgi написа:Кьолн си е село от футболна гледна точка. Погледни им само резултатите в последните 10 години и ги сравни с нашите.
Най- доброто постижение им е 10-то място в елита. Айде сега го съпостави с ежегодно участие в европейските турнири, постоянна борба за титли и купи, печелене на титли и купи, участие в ЛЕ и ШЛ + 1/4 финал УЕФА.

3 пъти шампион на Германия, 7 пъти 2-ро място, 4 купи на Германия от общо 10 финала, финал за купата на УЕФА (86г.)

Да кажеш, че Кьолн е футболно село... Нали се сещаш, че става дума за Първа Бундеслига, а не за "А" група, Беларуската първа дивизия, Арменската и тн...
Да не коментираме въобще бюджета на Кьол и ква селекция могат да направят и ако тоя Левски ги срещне в ЛЕ къв бой ще е...

Ми, я да видим Херта, където играе Домо - две титли на Германия (30,31) и 5 втори места, и две купи, от общо 3 финала... 4 Интертото купи...

Иначе и аз предпочитам Гара да играе в отбор от елитните първенства, който поне не изпада...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 26 яну 2011 17:48

TodorT написа:Гарата бележи в контролата с Александруполис 8-)

Дори и в приятелските срещи никой не може да го спре!
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 26 яну 2011 17:53

|Georgi написа:...

Никой не е казал, че има гаранции и че 100% ще бъде стъпка нагоре. Но се предоставят възможности, които в България не може да ти предостави нито един клуб и скоро няма и да може. Останалото си зависи от самия човек. А всички изброени от теб имат една и съща черта - български футболисти, играли в Германия последните години. Що не кажеш от златното поколение колко играчи, играеха в чужди отбори и какви кариери направиха (много от тях в Германия)? Ами един Мариян Христов? Що не кажеш едни африканци, сърби и хървати как се развиват като отидат в чужди отбори?

А най-тъпото е да ми даваш за пример Гонзо, дето за престоя му в Рен казват, че стоял намръщен, с никого не си говорил щото не знае една думичка на чужд език и го мързи да научи, пушил цигари - въобще тъмен балкански субект. После как искаш да се наложи. А Рен най-малко му е виновен от него отбор Чех предполагам знаеш къде играе, Ескюде сега е в Севиля, Пикион си разцъква във Висшата лига и много други примери мога да ти дам.

За Йовов и Курдов не ми говори, те са си лигавета, мислят само за пиене и мурви. Въобще не заслужават нещо повече от А група. А Йовов го нарекоха "бижутер" българските журналисти.

|Georgi
Контакти:

Мнениеот |Georgi » 26 яну 2011 18:34

Давам ти пример с тях, щото Дембеле е точно като тях... тъмен и в двата смисъла на думата субек, който пие като смок, чука като откачен и живее в дискотеките и баровете. А онези футболисти от 90-те изобщо не ги намесвай, щото те тогава, когато излизаха в чужбина вече си бяха доказани имена. Ицо преди да иде в Барса им скри топката с екипа на ЦСКА, имахме добър национален отбор и на клубно ниво бяхме доста по- добре от сега. Дали сега ще може Левски да отстрани Щутгард? А националите дали могат да бият Франция като гости? На футболистите от българското първенство тогава се е гледало със съвсем друго око, защото и те са гледали със съвсем друго око на футбола. В момента не виждам как някой може да иде и да зарита като титуляр в германия, щото първо ще търка пейката бая време. Няма да му имат доверие просто. Виж го Домо- той в националния играеше, но въпреки това, никой в Херта не се реши да му гласува доверие за по-дълго. А как ли пък ще гласуват доверрие на Гарра, който отива като ДОКАЗАН АЛКОХОЛИК И БАНДИТ, НО НЕ И ДОКАЗАН ИГРАЧ :!:
Виж ако запази нивото и тоя полу-сезон, ако спре с изцепките и ако разчекне някой силен европейски отбор в ЛЕ, то тогава ще се наредят на опашка доста по-големи отбори от Кьолн.

И веднага ще ти кажа кой млад българин може да зарита без проблеми във по-голям клуб в Германия или Англия или където и да е-Ивелин Попов. Доказа се в Литекс и стана лидер в националния, няма някви изцепки извън терена и още не се е развел с жена си.

Едит- и да, аз бих предпочел да си цъкам в България (отбор от първата 4ка) и да си взимам медали, да ме уваават хората и да права прилични пари за нашите стандарти. Да изпъквам и да разчитат на мене в националния.... и да си карам така докато не дойде някой отбор над средното ниво в Европа. Ако не дойде- ще си цъкам докат ме искат и междувременно с тлъстите пачки ще започна собствен бизнес, пък нек Галин Иванов (примерно) в същото време носи куфарите на Арминия. И като се срещнем след някоя година и се заговорим, ще го питам "ТИ къде игра? " "Ми във втора бундеслига" "Аааа ми аз имам 3 купи на България, 3 награди за най-добър нападател в А група.... и тук преди няколко месеца отстранихме Олимпик Марсилия на Герена" || Или разговор между деца "Баща ти вярно ли е бил футболист? И моя, а твоя къде е играл?" 2"Ми татко е играл във втора дивизия на Германия" 1"аха... А татко е бил капитан на Левски и е вкарвал гол на Интер"
Последна промяна от |Georgi на 26 яну 2011 18:47, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”