Христо Бонев почетен президент на Локо
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Христо Бонев почетен президент на Локо
Христо Бонев ще бъде обявен за почетен президент на родния си Локомотив. Това ще стане на пресконференцията в четвъртък, когато в Пловдив ще пристигне мажоритарната собственичка на клуба Галя Топалова. След победата над Спартак (Вн) Топалова остана около 40 минути в приемната на Лаута и разговаря със Зума. На тръгване от Пловдив бизнес дамата загадъчно сподели, че в четвъртък ще има голяма новина от клуба. Именно официалното връщане на рекордьора по вкарани голове за националния отбор ще бъде голямата новост в родния му клуб. За Бонев вече е почти приготвена специална канцелария, която е близо до треньорската стая.
- child in time
- Контакти:
Re: Христо Бонев почетен президент на Локо
Само така отдавна трябва6е да му дадат този пост! "Картината есенен листопад от художника Христо Бонев!" колко отбори са я гледали на живо тази картина само те си знаят

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

-
- Контакти:
Жалко.. сега Галка като му даде пост на Зума, който й беше единствената опозиция, и ще спре да ви търси купувачи. Ще си държи службичката и т'ва е.. Ужас. Накъде отива пловдивският футбол, не искам и да си мисля вече...
flashfreak написа:Жалко.. сега Галка като му даде пост на Зума, който й беше единствената опозиция, и ще спре да ви търси купувачи. Ще си държи службичката и т'ва е.. Ужас. Накъде отива пловдивският футбол, не искам и да си мисля вече...
Адекватно мнение! Това е лоша новина за вашия отбор.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Едва ли има друг човек,който заслужава това ,повече от Бонев.Но дали това трябваше да стане сега,при ГТ...?
Аз лично мисля ,че не.Нашето "момиче" май иска да се подсигури.Това според мен,не е добре.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Эума няма да си сложи, главата в торбата!... ей така!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
kubik написа:Эума няма да си сложи, главата в торбата!... ей така!
Ами майна,и аз на това се надявам...Дано не стане някой "фаул".Трябва много да се внимава.Галя Т преди не стъпваше на Лаута.Беше като Селю - ни чула,ни видяла.Изведнъж,почна да изказва мнения за съдиите,да звъни на Перуката,че и на мачовете почна да идва.Както е тръгнало,скоро може да чуем "Момчетата плачат в съблекалнята,подиграват се с труда им" ...

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
А Лаута ще носи вече неговото име,и доколкото разбрах на централната трибуна ще се направи и плоча на Христо Бонев. Честно казано не знам какво да мисля... 

Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
plovdiv_chernobql написа:А Лаута ще носи вече неговото име,и доколкото разбрах на централната трибуна ще се направи и плоча на Христо Бонев. Честно казано не знам какво да мисля...
Рано е Лаута да носи неговото име и да има плоча и дано времето за това да е далеч в бъдещето

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
Зума е най-големия,
заслужава паметник на центъра на Пловдив, а стадиона трябваше отдавна да носи неговото име