Професия Дупедавец - Засрамете се чуждопоклонници

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Професия Дупедавец - Засрамете се чуждопоклонници

Мнениеот acmilan » 06 апр 2009 14:29

stg333 написа:да попитам

Сред футболните фенове Дупедавците се познават най-лесно. Те не са фенове на отбора на своя град. Не са фенове на отбора на техните бащи и дядовци.

та на кой дядо му е бил от ЦСКА , освен ако е някой 10 годишен макс

Между другото,супер аргумент ;) А това,което написа един фен за дупедавците викали за турски отбор срещу Левски е истина!За хилядата лева от смс-и също!Така че сами си направете извода за тези глупаци от сайта комунисти1948.ком!Има много точни фенове на ЦСКА,но тези крайните са супер ненормални :twisted:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 06 апр 2009 14:34

НЕ знам, но с очите си видях шалове на Левски в агитката на Галатасарай през 2003 г. срещу ЦСКА!!!
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
Буфон
Контакти:

Мнениеот Буфон » 06 апр 2009 14:35

RED MAGIC написа:НЕ знам, но с очите си видях шалове на Левски в агитката на Галатасарай през 2003 г. срещу ЦСКА!!!

така ще кажеш :mrgreen:

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 06 апр 2009 14:41

RED MAGIC написа:НЕ знам, но с очите си видях шалове на Левски в агитката на Галатасарай през 2003 г. срещу ЦСКА!!!

Ти нормален ли си бе мухльо?
Факт е,че имаше привърженици на червените от пачарево в агитката на галатасарай и на двата мача с Левски.

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 06 апр 2009 14:45

Буфон написа:

така ще кажеш :mrgreen:

Това е самата истина! Както на мача с Блякбърн!
ДА говоря ли още в миналото!
1967 г полуфинал за КЕШ - реванш - ЦСКА - Интер. 70 000 на стадиона. Има хора от Македония и Сърбия, които идват от там да подкрепят ЦСКА, но при гола на Факети над 3000 души в сектор "Б" скачат от радост.
1970 г. - осминафинал КНК - ЦСКА - Челси над 5000 в Сектор "Б" скачат от радост при гола на Челси в 44 минута.
1972 г. - още по-гнусно. ЦСКА - Панатинайкос 5000 византийци и 5000 говеда викат за ПАО.
1974 г. - четвъртфинал за КЕШ - ЦСКА - Байерн. 70 000 на стадиона. За първи и последен път агитката на ЦСКА е заела места в сектор "Б". Ако има говеда там да ядат бой.

Това сте вие говеда. 40 години назад да върнем времето пак сте си същите мърши. Тръгнали да ми говорят какви са българи. Къде бяхте на мача с Кипър. Ако не повече поне бяхме наравно с вас по публика. Но нали ние сме антибългари.
НИКОГА ЦСКАРИ НЕ СА ВИКАЛИ ЗА Г`САРАЙ! ПОРЕДНАТА СИНЯ ПРОПАГАНДА! ЩО НЕ КАЖЕТЕ 2000 Г. КОГАТО ФЕНОВЕ НА ЦСКА АТАКУВАХА НА МОСТА ЧАВДАР АГИТКАТА НА БЕШИКТАШ? СИГУРНО ЗАЩОТО НЕ ВИ Е ИЗГОДНО?
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 06 апр 2009 14:47

ZYKLON написа:

Факт е,че имаше привърженици на червените от пачарево в агитката на галатасарай и на двата мача с Левски.

От говедо, още повече неграмотно, не мога да се обидя. Аз се хващам на бас, че ти дори не си бил на този мач. Те бяха една шепа хора с един чартър. Имало. Имало е в сънищата ви.
Иначе викаш и в Истанбул са пътували феновете на ЦСКА...Боже колко мъка има по този свят! :shock:

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 06 апр 2009 14:57

Така.
1.На мача с Кипър,имаше не повече от 100-на представители на вашето село.
2.Да на мача в Истамбул не бях.Но имаше кадри,които показваха малоумните мутри на 10-ма ваши селтака.Никой не е казал,че всичките са пътували от тук.Може и там да си живеят.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 06 апр 2009 15:03

stg333 написа:да попитам

Сред футболните фенове Дупедавците се познават най-лесно. Те не са фенове на отбора на своя град. Не са фенове на отбора на техните бащи и дядовци.

та на кой дядо му е бил от ЦСКА , освен ако е някой 10 годишен макс

Както ми заяви в кафенето един син запалянко - "АЗ съм четвърто поколение левскар!!!!! - Дядо ми, синът на дядо ми, баща ми , и аз" - срещу такъв довод - аз се предавам , признавам се за чорбар - дупевавец, и си оставам чорбар поне докато спорта е тема за разговор.

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 06 апр 2009 15:04

RED MAGIC написа:
ZYKLON написа:

От говедо, още повече неграмотно, не мога да се обидя. Аз се хващам на бас, че ти дори не си бил на този мач. Те бяха една шепа хора с един чартър. Имало. Имало е в сънищата ви.
Иначе викаш и в Истанбул са пътували феновете на ЦСКА...Боже колко мъка има по този свят! :shock:

Ето защо не понасям българският клубен футбол и вече 30 години съм фен на Юнайтед....

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 06 апр 2009 15:06

Всеки трябва да е от отбора от родния си град или поне от отбор от родината си. От това по нормално няма. Каква е логиката иначе? Например даден човек е от Сливен или от Стара Загора ил от Бургас, обаче казва не, аз съм от Ливърпул или от Милан. Чакай бе отворко ти си имаш отбор от родния ти град който си играе в А или Б група и има нужда от твоята подкрепа. Обаче ти решаваш да си от отбор от майната си. Е каква е логиката да си от отбор от майната си?!?
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Върни се в “Футбол - България”