Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Христолов се завърна, ще раздава пари
И аз мисля, че идеята е добра! Трябва да се борим на всички фронтове, дано да успеем накрая! Ако пък искат хонорари нашите журналисти, ще им съберем пари, само и само да разкрият ДХ! И то с доказателства! Сигурен съм че могат, лошото е, че не знам защо не го правят!
Re: Ботев остава без отбор след три дни
Да , да, а един Селянин раздава пари в сряда и футболистчетата за пореден път си налягат парцалките...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
честно казано аз футболерите не мога да ги обвинявам. Тва им е работата, печелят някви пари, хранят семейства. нЗа нас е различно - ходим на работа, взимаме пари и се ядосваме. А искаме от тях да се откажат от хляба си за да спасим идеята Ботев - не е лесно това.
също така ми идва на ум и за яне янев от партия"ред законост и справедливост" но до него незнам как да се достигне или прати нещата случващите се с ботев той нали се занимава със неща от същия род,корупция политичесли чадъри и т.н.сега прочетох че ще вади 100 най коромпирани високопоставени служители и ако някой от софийския фен клуб може да му намери кординатите или по точно да се издебне на поредната пресконференция дадена от него и да му се връче нещо като злоупотребите с ботев и държавата ама май този се цели по нависоко
селски вземи си скункса не се сърди
Знам че е така, прав си че те от това живеят, но пък си мисля че ако бяха повече мъже, можеха да помогнат на борбата и така да подобрят в крайна сметка и собственото си положение.
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Re: ДО Г-Н ХРИСТОЛОВ
ktulu. написа:И къв точно беше смисъла от тая тема?
А смисълът на твоя пост?
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
Стиска ли ви ?
06.04.2009
Стиска ли ви ?
Останах приятно изненадан от коментара на журналиста Николай Божанков, в днешния брой на вестник „Меридиан мач“. За първи път по толкова агресивен и точен начин се описва ситуацията в лагера на „жълто-черните“. Ясно изразена позиция! Селянин, проституция, мажоретки!
Много е вероятно футболистите на „Ботев“ да се обидят, когато прочетат въпросните редове. Тук обаче идва и логичният въпрос: пука ли му на някой, че ще се обидят? По мое мнение на феновете не им пука! Не само, че не им пука, ами играчите носещи „жълто-черната“ емблема трябва да бъдат благодарни за това, че все още не са яли бой, защото индикации за подобни намерения не липсват.
Войната срещу Христолов е война и срещу всички, които не са на страната на публиката, или иначе казано на страната на „Ботев“ Пловдив! На цяла България и е ясно, че с две-три изключения, в момента на „Колежа“ е събрано футболното шкарто на страната. При един силен „Ботев“, половината играчи изобщо нямаше да помиришат Пловдив, а другата половина щяха да са дълбоки резерви. Настоящите футболисти това го знаят много добре! „Ботев“ се е превърнал в приют за футболни инвалиди и селски манталитет! Играчите не са виновни за това, че са на на стадион „Христо Ботев“. Тях някой друг ги е събрал. Този някой няма смисъл да бъде коментиран отново. Там нещата са до болка ясни.
Друго обаче прави неприятно впечатление. Няма го мъжкарското в тези играчи. На тях не им пука нито за публиката, нито за „Ботев“. Те мрънкат само за пари. Смешното е, че пари също няма, но не им стиска да се държат, като мъже и да застанат с имената си на страната на феновете! Плах опит за нещо подобно имаше преди оставката на Ангелов, но вместо тогава да спечелят уважението на феновете, те отново се наведоха и пропуснаха шанса си!
Има ги и неизбежните оправдания и клишета - „Храним семейства, нямаме пари, оставиха ни гладни за Коледа...“
Абе, момчета, като е така, защо не предприемете нещо? Тези, които идват да ви гледат, нали и те хранят семейства? Въпреки това те идват на стадионите, плащат си билетите, харчат пари за бензин и обикалят цялата страна, с ясното съзнание, че ще гледат вас! Иначе казано, че нищо няма да видят!
Напоследък се чува и удобното „толкова си можем“. Ами като е така, бъдете мъже! Излезте и кажете: ние не сме достатъчно добри футболисти и не заслужаваме да петним името на легендарния „Ботев“ Пловдив!
Стиска ли ви?
Пита и отговор не иска: Стефан Попов
http://www.sportbg.net
Re: Стиска ли ви ?
е че стиска им,как да не . ей ся селското ще им даде заплатите +няколко премии на стойност 459 лева и знаеш ли колко пара е това за селските пръчки който носят свещения екип ? ехеееее лимона ще има да се върти на пилона в папараци цял месец ,на кръстев пък му стига да си купи 20-30 тубички гел (да си ги завре в дивия ) .и т.н се боклуци . така че стиска им как да не . да стискат на селския кура дейба и глупаците . КУР ЗА ТЯХ И ЗА ВСИчКО ОБВЪРЗАНО С чОВЕКА-СВАТБА !!!
Последна промяна от SHYNE на 06 апр 2009 15:14, променено общо 1 път.

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Христолов е за ДАНС!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
ХРИСТОЛОВ Е ЗА ГАЗОВА КАМЕРА !!!!

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме