Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Томислав Русев - за пореден път обективен
Тогава ги нямаше Титан, нямаше го и Каубоя в управата на ЦСКА.
Re: Томислав Русев - за пореден път обективен
Те не виждат нищо,те са говеда.Безочие е другото им име......
Последна промяна от Darina на 06 апр 2009 15:10, променено общо 1 път.
Причина: Без обиди
Причина: Без обиди
- plamen etov
- Контакти:
Re: СТИГА ВЕЧЕ С ТИЯ ДУЗПИ! НЕ СА НИ ТЕ ВИНОВНИ!
buffon написа:Стига сме ревали за тия дузпи,аз им пожелавам пък следващия мач да направят хеттрик.да се заблуждават колко са велики пък като дойде дербито задължително съдия от чужбина(да няма претенций) бием ги 3:0 и пак си връщаме първото място ,спокойно не им правете кефа сега.
Умно ,е това е стратегия

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Аз пък не съм на мнение, че не сме играли добре - напротив! Просто Ристосков по незнам си какви причини реши че мача трябва да е Х - никой ли не забеляза как накъса играта?! Между другото поздравления и за морето - заслужават да са в тройката! И още веднъж между другото - според вас кого устройваше този Х, който сътвори съдията, не е ли един 3-ти отбор?! Няма да се учудя ако резултатът от следващите 2 мача на Левски е пак същият, така временният лидер ще се отдалечи на комфортна преднина не само пред Левски, но и пред другите евентуални претенденти за титлата!
blacksea Принципно е така! И двата отбора бяха трагични и който и да беше играл поне малко по-футболно, а не махленската сигурно щеше да бие!
POPCORN написа:как ще не сме казали като аз го твърдя отккато съм се върнал от мача бе.аре стегнете се малко и стига сте пискали.аман или пишете некоя смилсена тема или по-добре не пишете.са 5 дена ще ни пискате на главата на феновете на цска как онова пак другото пак третото все едно имаме някакви вина ние.ние сме фенове като вас традваме се.и на вас да ви бяха дали в тоя мач такива дузпи и вие щяхте да се радвате.как не ви писна с тая тема незнам.
ама нали ако бяха дали дуспа после вие щяхте да ревете че на нас дават а на вас не
Re: С най-смешната дузпа в историята, ЦСКА стъпи на върха
cristely написа:Да, най-добре да изгонят Иван Иванов в националния. Там ше цъфне и ше върже. А тоя Алекс да не се прави на вода ненапита. Когато видя да свирят 2 дузпи в един мач срещу ЦСКА тогава мога да приема всичко, което пише(същото и за Левски). Но до тогава да си затвори устата и да си трайка в кьошето докато съдиите носят отбора му към шампионската титла. А после без редовен лиценз пак да правят циркове... Оправете си първо кочинката, а после погледнете към титлата. Срам!!!
Ми приеми го тогава. На мача Сливен - ЦСКА съдията свири мега смешна дузпа и изгони Машадо. После свири още една - т.е. 2 за Сливен. За другите му отсъждания хич няма да споменавам....
- asinka_1914
- Контакти:
На вниманието на ръководството на ЛЕВСКИ!
Поради очертавашата се тентенция, шампион да бъде добутан Цска, предлагам на г-н Батков в оставашите 10 мача да бъдат викани съдии от чужбина за мачовете на ЛЕВСКИ.Така ще бъдем сигурни, че поне нашите мачове няма да бъдат маниполирани.За мача с Локото мисля, че няма време значи остават 9.Сметката е проста 9 по 15000 евро прави 135000 евро, дано си заслужава. Имам гадното усещане,че първенството е предрешено.Доказа го последния кръг.Смятам,че на Бг съдии не може да се има доверие
Предлагам, ако одобрите идеята ми, дори да трябва ние феновете да съберем въпростната сума.Поне ще сме спокойни,че нашите мачове не са опорочени,независимо от срещите на другия отбор.Сигурна съм,че нема да ни е трудно да съберем (феновете) тези пари.Ще съм благодарна ако получа отговор на това предложение.Все още има време за реакция. 

- comandosa1
- Контакти:
Абе вие знаете ли за какво наказаха Юве и Милан?
Хората са влияели на мачове като са елиминирали ключови футболисти на противника с картони от предходния мач, значи това е достатъчно да се повлияе за изхода на даден мач, а какво остава в самия мач да се свирят или да не се свирят нарушения, наказателни удари и подобни. Мисълта ми е, че колкото и добре да играеш не е възможно да играеш чак толкова добре за да надиграеш и съдията.
Че Левски е слаб или поне не толкова силен колкото ни се иска да го виждаме е вярно, но че и прекият му конкурент за титлата е същата стока също е вярно и точно, когато две сили са изравнени, един повей на вятъра, едно побутване е достатъчно едната сила да вземе превес над другата.
Хората са влияели на мачове като са елиминирали ключови футболисти на противника с картони от предходния мач, значи това е достатъчно да се повлияе за изхода на даден мач, а какво остава в самия мач да се свирят или да не се свирят нарушения, наказателни удари и подобни. Мисълта ми е, че колкото и добре да играеш не е възможно да играеш чак толкова добре за да надиграеш и съдията.
Че Левски е слаб или поне не толкова силен колкото ни се иска да го виждаме е вярно, но че и прекият му конкурент за титлата е същата стока също е вярно и точно, когато две сили са изравнени, един повей на вятъра, едно побутване е достатъчно едната сила да вземе превес над другата.
Re: На вниманието на ръководството на ЛЕВСКИ!
Ми предпочитам 111111110000000000 втори места ама поне да са честни
а не да нямам 1 мач в който да не ми е помогнал съдята или всички отбори да ми лягат и в същото време на живот и смърт срещу вечния съперник...