Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 яну 2011 00:11

Highlander написа:Ако Дембеле бъде продаден съм убеден кой ще е достоиният му заместник. Казва се Миро Антонов!
Хайде стига глупости! Ще го продадем и кой ще ни води атаката!?! Поредната тъпотия казана от един явен идиот. Нали до 7 януари Дембеле щеше да е продаден със сигурност. Остава, не се и съмнявайте.

Разбира се, че вероятноста Гарра да остане е много по голяма от тази, да бъде продаден.
Но не са хубави тези разногласия които се получват между Батков и "Гонзо" !

Не хубаво и това напрежение, което поражда тая сага - "Гарра тук, Гарра - там" ...
Ако бяха послушали голяма част от феновете ... тоест - да се седне на 4-ри очи с Дембеле, но това трябваше да стане още миналата година, веднага след края на сезона ... и да се разберат, да го оставят и за пролетта, със съответните бонуси и обещания ... и разбира се - променени клаузи на договара, сега нямаше да я има тая истерия !

За съжеление, никой не се вслушва във феновете ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 яну 2011 04:20

Гара Дембеле написа:
THE G.A.M.E написа:Да не е луд, да се забута в някое село като Волга или Кьолн ;)

Кьолн село?
Ти имаш ли си представа, че Кьолн е почти колкото София или само така си пишеш :roll:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 яну 2011 10:00

THE G.A.M.E написа:Да не е луд, да се забута в някое село като Волга или Кьолн ;)[/quote]

Някой май ми слага думи, които не са излезли от моите пръсти ( клавиатура ) ... :lol:
Аз да кажа, че Кьолн е село .... едвали ! ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 яну 2011 10:04

Иначе, за кой ли европейски гранд говори Батков ? ... :roll:
И защо въобще му трябваше да го споменава това ! ?
Нали и сега, ако не стане нещо ( както досега, междувпрочем ) ... майтапите и подигравките отново ще са на гърба на Левски първо, след това на гърба на самият футболист ... чак след това - на Батков !

Хубаво ... има интерес - има !
Ами трай си там и работи по въпроса ... като дойде време за подписи, тогава го огласи !
Не се научиха как стават тия неща нашите хора, и това си е ....
Дарвин е в грешка !

Image Image

пелинат

Мнениеот пелинат » 26 яну 2011 10:32

Щом го е казал Батков,значи няма да стани.Справка всичките му прогнози през последните години.

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 26 яну 2011 11:07

paceto написа:
Гара Дембеле написа:
THE G.A.M.E написа:Да не е луд, да се забута в някое село като Волга или Кьолн ;)

Кьолн село?
Ти имаш ли си представа, че Кьолн е почти колкото София или само така си пишеш :roll:

Не съм го казал в буквалния смисъл... Кьолн и Волга са с цели оцеляване, а Сър Гарра иска да е под прожекторите иска да играе в силни отбори, във ЛЕ и ШЛ 8-)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 яну 2011 11:18

Гара Дембеле написа: Да не е луд, да се забута в някое село като Волга или Кьолн ;)

Нижни Новгород е 5-ят по големина град в руската федерация :shock: Кьолн се намира някъде в някаква Германия :)
Прав си че трябва да си остане тук :lol:

Иначе за да не сметнеш, че се заяждам, онзи ден си говорех с тъмно червен приятел и на въпросът ми какво мисли за Дембеле, тoй отвърна: Много е добър :|

П.П. Представи си един човек от Кьолн, ако има твоята логика на мислене, какво му е в главата за вашият отбор например ;)
Последна промяна от MCMXIII на 26 яну 2011 13:19, променено общо 1 път.

|Georgi
Контакти:

Мнениеот |Georgi » 26 яну 2011 13:03

Кьолн си е село от футболна гледна точка. Погледни им само резултатите в последните 10 години и ги сравни с нашите.
Най- доброто постижение им е 10-то място в елита. Айде сега го съпостави с ежегодно участие в европейските турнири, постоянна борба за титли и купи, печелене на титли и купи, участие в ЛЕ и ШЛ + 1/4 финал УЕФА.
Трябва да е много прост футболист, за да се забута в Кьолн, при положение, че ако задържи нивото си големите отбори със сигурност ще погледнат сериозно на него. Сега съм сигурен, че го смятат за някаква случайност, неква сензацийка, която след зимата ще вкара 10 гола и ще влезе в затвора :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 яну 2011 13:25

|Georgi написа:Кьолн си е село от футболна гледна точка. Погледни им само резултатите в последните 10 години и ги сравни с нашите.
Най- доброто постижение им е 10-то място в елита. Айде сега го съпостави с ежегодно участие в европейските турнири, постоянна борба за титли и купи, печелене на титли и купи, участие в ЛЕ и ШЛ + 1/4 финал УЕФА.
Трябва да е много прост футболист, за да се забута в Кьолн, при положение, че ако задържи нивото си големите отбори със сигурност ще погледнат сериозно на него. Сега съм сигурен, че го смятат за някаква случайност, неква сензацийка, която след зимата ще вкара 10 гола и ще влезе в затвора :lol:

Убеди ме! Браво на теб!
П.П. Дембеле няма да влезе в затвора!

|Georgi
Контакти:

Мнениеот |Georgi » 26 яну 2011 13:46

Нали знаеш поговорката "по-добре пръв на село, от колкото последен в града". Аз ще предпочета да си ставам шампион и да си цъкам в ЛЕ, от колкото да се боря за оцеляване във втора бундес лига ( за да лапам мангизи) ;)
А иначе дали ще влезе в затвора- Ти от къде си сигурен, че няма да откачи пак и да направи някоя по-голяма глупост на пролет? Тоя човек цял живот обикаля РПУ-тата... съден е и за изнасилване (вярно, че е оправдан, НО)

Едит: Нормално е да се заяждате... и аз мога да се заяждам, че ако Левски е село (сравнен с Кьолн), то Славия е махала с 2 къщи и 1 телвизор (черно-бял)

Върни се в “Архив”