Зимни трансфери на Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зимни трансфери на Тича
и ко стана? на Будинов ще му даваме втори шанс ли
представям си ги двамата с Божилов да тараносват заедно ...

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
- Славия продава добре в чужбина, оказа ли и това влияние за избора ви?
- Да. Това е едно от нещата, за които сме на едно мнение. Като казвам, че интересите ни съвпадат, имам и това предвид.
А ние добрите си играчи ги продаваме на Левски или ги подаряваме...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Черно море взима чуждестранен халф
Вто, 2011-01-25 16:38
Старши треньорът на Черно море Стефан Генов коментира за Гонг представянето на своите момчета в първата зимна контрола. “Моряците” се наложиха в добър мач над Светкавица с 5:0.
“Нека не се заблуждаваме. Първа контрола, тежък терен, противникът беше добър. Независимо от тежкия терен, мисля, че показахме хубави неща в атака. Радостно е, че вкарахме повече голове, но нека не се заблуждаваме. От спортно-технически аспект не мога да определя колко сме били добре, но съм доволен от старанието, от влагането на всички футболисти. Радостното е, че завърши мачът без контузии,” заяви Генов.
“Използвахме фланговете, имаше и скорост, трябва да се играе по ширина на атаката, за да се превзема и дълбочината,” обясни новата стратегия наставникът.
“Марчев и Росен Колев се включиха много добре. Ще решаваме до края на седмицата, като Росен Колев почти сигурно ще остане,” каза още Генов за играчите на проби, а за чаканите чужденци добави: “Очакваме нападателя, трудно е, има ангажименти в неговия си отбор. Очакваме и халф от чужбина. И ние искахме по-рано да се включат, но не зависи от нас.”
явно нападателят не е свободен агент...или чакат да разтрогне
"...трябва да се играе по ширина на атаката, за да се превзема и дълбочината,” обясни новата стратегия наставникът." - Пената ряпа да яде 
А отнносно чаканите - ние до кога можем да подписваме с нови играчи - 31.01 или по-късно? щото ако е до 31.01 не виждам какво ще ми чакат на лагера в Турция от 02.02 ...

А отнносно чаканите - ние до кога можем да подписваме с нови играчи - 31.01 или по-късно? щото ако е до 31.01 не виждам какво ще ми чакат на лагера в Турция от 02.02 ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Mourinio написа:явно нападателят не е свободен агент...или чакат да разтрогне
Понеже сте големи професори и философи тук, пък аз съм запознат с точната сума, ще ви кажа, че в БГ скоро не е давана такава сума за трансфер....................а вие тука продължавайте да си лаете, къде са мангите от димов и от спестените заплати и али бали....
ITTIX написа:Mourinio написа:явно нападателят не е свободен агент...или чакат да разтрогне
Понеже сте големи професори и философи тук, пък аз съм запознат с точната сума, ще ви кажа, че в БГ скоро не е давана такава сума за трансфер....................а вие тука продължавайте да си лаете, къде са мангите от димов и от спестените заплати и али бали....
ти ли беше тоя дето каза, че нападателят е Ней...сега ако не дойде Ней ще те видим колко си запознат...
Mourinio написа:ITTIX написа:Mourinio написа:явно нападателят не е свободен агент...или чакат да разтрогне
ти ли беше тоя дето каза, че нападателят е Ней...сега ако не дойде Ней ще те видим колко си запознат...
С ней ви юркам, а за да се убедиш, че съм запознат, ще ти кажа , че нападателят, който чакаме е 188 см, 88 набор.
ITTIX написа:
С ней ви юркам, а за да се убедиш, че съм запознат, ще ти кажа , че нападателят, който чакаме е 188 см, 88 набор...........аре лягай спокойно смешко
ахахаххахаха

-
- Контакти:
И ако не дойде 188 см. нападател роден през 1988 година,такъв за който да е дадена сериозна сума,недавана за бъгларските стандарти какво правим
.Казал си А,кажи и Б,какво толкова?Кой е човека?

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:И ако не дойде 188 см. нападател роден през 1988 година,такъв за който да е дадена сериозна сума,недавана за бъгларските стандарти какво правим.Казал си А,кажи и Б,какво толкова?Кой е човека?
Да чакай само да го измисли