Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikytodorov
Контакти:

Re: ВСИЧКИ БГ ФЕНОВЕ, ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИМ БОТЕВ И БГ ФУТБОЛА!

Мнениеот nikytodorov » 05 апр 2009 21:29

браво хора,мерси за подкрепата!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Re: ДО Г-Н ХРИСТОЛОВ

Мнениеот fungus » 05 апр 2009 21:42

sixtynine написа:абе вие тоя човек не го оставяте намира :lol: Всеки ден по 1-2 теми

ако стигнем по 3-4 може да се махне :)

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Аз повече не мога да понеса!

Мнениеот vhpvhp » 05 апр 2009 21:54

Jimmy8 написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Давайте фенклубовете да организират нещо и да вадим тия нещасници начело със селяндура!!!

Моята идея е : От фен клуба да се напише отворено писмо до президента на републиката и до премиера с въпрос "Кой е Димитър Христолов и защо има чадър над него от страна на държавата?".Да се изброят и покажат всичките факти по които няма реакция - по телевизията в ефир Боби каза че в Ботев се вършат престъпни неща;има много задължения които обаче никой не ги търси и т.н.От фен клуба са пращали отворени писма и знаят как да го оформят.Ще изровят факти,данни и документи.Отвореното писмо да се разпрати по всички по-големи медии - сайтове,вестници,БТВ и Канал3(там Сашо Диков е и програмен директор,т.е. шеф).Ако не ни обърнат внимание може да се изпрати до чуждестранни медии.Просто трябва да направим нещо!Вижда се че на селския не му пука и няма намерение да освободи клуба ни,нашия Ботев.Не знам вече какво друго може да се направи,трябва да опитаме всичко и да се борим до край.Трябва да покажем че заслужаваме нашия клуб.

Много добро предложение ! Подкрепям абсолютно !!! Не използваме достатъчно четвъртата власт за нашата кауза... :idea:

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 05 апр 2009 23:23

и 100-200 да станат,не виждам как ще се махне...

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 06 апр 2009 09:42

незнам на кой му пречи новата тема който не го интересува ботев да си чете темите на неговия отбор иначе похвала за PLOVDIV PEE 1912 хубав пост PLOVDIV PEE 1912 е от малкото който ме кефят във форума и дано скоро видим свободен ботев.а на тези който питат имали нужда от толкова теми за селския и какъв е смисала ще им отговоря ама да не ме банат и затова ще се въздържа и понеже си мисля че все някога нашите мъки ще свършат тогава такива хора като PLOVDIV PEE 1912 ще са горди защото и за миг не са се отказали от борбата срещу селскаъта гнида
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Re: Давайте да ги извадим................

Мнениеот pasaden » 06 апр 2009 09:45

Far Right написа:
sorcererals написа:
Far Right написа:Целта беше да няма никой,ама пак някви малоумници са се направили на интересни и са отишле.

Ами да ги беше спрял тези "малоумници", които по стечение на обстоятелствата са наши братя - Ботевисти. :evil:
Аман от форумни "гурута"

Да,аз не съм от най-големите(възрастните),пиша по форумите,обаче това което виждам е безсилие от страна на "големите" тартори.Безсилие,защото всички се тупат НИЕ СМЕ БУЛТРАС,НАЙ-ЛУДИТЕ В БЪЛГАРИЯ!И какво стана,имаше изявление ,ако до 3 март не се махне селю,ще има война по улиците,заплахи за убийства едва ли не.Къде е тая война бе майна,къде са безредиците в името на Ботев?Лесно е да се напише "Христолов вън",ако държиш много,утре ще напиша на блока до нас "христолов вън" и кво,с това ше се отлича ли от "форумните" мишки като мен? Когато мъжагите,водещите в агитката ще се съберат с 1 автобус и не идат в къщата на Христолов и да я запалят? Май са гузни,защото преди някои от тях взимаха пари от селския боклук...а и никой не ще да се "жертва".Обаче за нещо друго,за банкети може да видиш най-опасните мутри и бойци.Ае у лево.

Напротив....отидохме доста повече в Крумово.Само че там ни чакаше един рейс,обаче пълен с жандармерия....плюс около 10-12 патрулки...така че не оплювай така нахалос.
Селянина е трудно откриваем.Крие се ту във Велинград,ту в Италия ,ту някъде другаде...рядко можеш да го засечеш в Пловдив
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 06 апр 2009 10:07

Напълно подкрепям казанато. Това е което и аз мисля. Това е олицетворението на упадъка на напата държава. Това селско изчадие изкарва на показ, гнилата картинка на българския манталитет, на българското беззаконие и на АБСУРДА който градим ден след ден в нашата родина!
ИзображениеИзображение

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 06 апр 2009 10:20

rump_shaker написа:Напълно подкрепям казанато. Това е което и аз мисля. Това е олицетворението на упадъка на напата държава. Това селско изчадие изкарва на показ, гнилата картинка на българския манталитет, на българското беззаконие и на АБСУРДА който градим ден след ден в нашата родина!

това имах впредвид и в мой пост понагоре ама много хора немогат да четат между редовета както се казва

kishe
Контакти:

Христолов се завърна, ще раздава пари

Мнениеот kishe » 06 апр 2009 10:36

рядко се позовавам на източник като *** но ми направи друго впечатление от статията им и ще цитирам "И както става обикновено след визитите му на Ботуша, в клуба ще се плащат заплати" даже и *** са го забелязали което вече е очевидно че селския някой го команди от ботуша та идеята ми е да се направи едно писмо под формата на декларация и да е пуснем до всички клубове в италия те си имат имейл адреси за коренспонденция с феновете и да бъде с призив за помощ да се разгласи проблема и там,но пък трябва някой да се заеме с превода му на италиански или английски и след това ние феновете да ги засипем с имейли може и да има отзвук.ако се заеме някой с превода аз ще набавя всичките имейл адреси на отборите и ще ги пусна на всички желаещи на лично
Последна промяна от kishe на 06 апр 2009 11:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Re: Христолов се завърна, ще раздава пари

Мнениеот 1912 » 06 апр 2009 10:47

4удесна идея ,някои които владее италиански да спретне едно писмо,да опише слу4ващото се в ботев 10 години и да го публикува тук.АТАКИ ПО СЕЛСКИЯ ОТ ВСЯКЪДЕ!!!

Върни се в “Архив”