Ремонтират Локомотив в "Надежда"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

favaca8
Контакти:

Re: Ремонтират Локомотив в "Надежда"

Мнениеот favaca8 » 25 яну 2011 13:23

Converse,

На Лазур последния мач помежду ни ме валя 2 часа дъжд на уж модерния ви стадион с козирка и чаках още 1 час докато си тръгнат "безплатните зрители" по трибуните.Просто е несериозно.......
И друго се дразня, че постоянно ни гаврят с някви маршрутки, а предполагам си спомняш мача беше в понеделник от 21 часа и дори онова говедо от ринг спомена, че бяхме 50 души, секи се беше организирал на собствени разноски и накрая даже прекъснахме мача за 2 минути :P
По принцип като цяло за Вас -"совите не са това, което са" :lol:

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 25 яну 2011 13:45

Явно е било първото ти гостуване :)
Нас винаги ни задържат един час след мача на стадиона, когато сме гости. Дори и в Сливен ни задържаха, а ако не си забелязал секторите Б и Г на "Лазур" нямат козирки. Не стига, че ви пуснаха и вас безплатно, че и факлите с които спряхте мача, ами и с претенции ..
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 25 яну 2011 14:41

Converse,
Лазур не е вашият стадион. Просто схемите на футболните хора в Бургас така обърнаха нещата така, че вие да играете там.
Лично се радвам, че има такъв стадион-определено са вкарани пари и изглежда добре. И не е беседка, споко :)
Всяка гостуваща агитка, независимо къде, седи след края на мача, освен в отделни случаи, но за тях не искам да си спомням. Кофти е, че няма козирка над гостуващите сектори на 99 процента от стадионите.
Изключение прави ст. Локомотив и ст. Ловеч.
Относно ст. Локомотив - ако беше в добро състояние, не знам друг стадион за по-перфектна футболна и фенска обстановка в България. Но уви, не е и се руши, така минават годините, хората не ходят.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 25 яну 2011 15:17

Разбира се, че не е нашият. Къде съм твърдял обратното ? Стадион Локомотив е добър, но за съжаление занемарен, като повечето добри спортни съоражения у нас.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 25 яну 2011 18:54

Converse написа:
favaca8 написа:фенове като този на черноморец да се гаврят с нас като публика.

Брат, не ме разбирай погрешно. Лично на мен винаги сте ми били симпатични като агитка. Уникално колоритни и винаги с оригинални хореографии и тапети. Издразних се от това, че ваш фен нарече стадион "Лазур" беседка, а едва ли е бил на този стадион. Да, аз не искам да играем там, но не мога да отрека, че е най-добрият стадион в България и няма нищо общо с този на Ловеч или Каварна. Самата атмосфера при повечко зрители те предразполага към европейски футбол.

И съм гледал мач на този стадион и съм играл в официални срещи но щом толкова се впрягаш ИЗВИНЯВАЙ!

favaca8
Контакти:

Мнениеот favaca8 » 26 яну 2011 12:49

Все пак връщайки се обратно на темата ремонтни дейности на ст. Локомотив до настоящия момент НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ.

Така че спокойно можете да я изтриете тази тема ;)

Върни се в “Локо София”