Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Re: Ливърпул на път да осигури първи трансфер на Далглиш

Мнениеот liverpool-4ever » 24 яну 2011 23:43

Gil-galad написа:Бабел отиде в Хофенхайм....дано това да е добре за трансфера на Суарес

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... hoffenheim

Не го вяврвам!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 яну 2011 23:50

liverpool-4ever написа:Не го вяврвам!

Как няма да вярваш на официалния сайт. :lol: :lol: :lol:
Иначе според мен е добре че го продаваме.Ако можем да продадем и Йованович ще е идеално.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 25 яну 2011 00:02

Наистина Бабел лети утре за Германия, а само няколко часа по-рано на пресконференцията самия Даглиш каза че Бабел остава!!! Така че до края на трансферния прозорец нищо няма да е ясно!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 25 яну 2011 00:15

MaCuMo написа: Така че до края на трансферния прозорец нищо няма да е ясно!!!

Е вече на 99% е ясно че ще вземем нов човек в нападението.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 25 яну 2011 00:40

MaCuMo написа:
liverpool-4ever написа:Dzheff Едно изречение ме издразни от коментара ти. Цитирам "..., който съм сигурен че работи в момента за по-малко пари от очилаткото... ". Според теб наистина ли КРАЛ КЕНИ работи за парите?

Ясна ми е идеята ти че Кинг Кени работи със сърцето си, но все пак взема заплата. Точно такава е и идеята на Дзеф - че Комоли работи за парите и се е паразил за заплата, а Краля е нямал такива помисли, за него е важно да е в Ливърпул, няма значение от парите!!!

+1
Благодаря на колегата Масимо - много точно е разбрал мисълта ми. За мен ако на този свят имаше един единствен човек, който обича с цялото си сърце и душа ФК Ливърпул, то този човек щеше да се казва Крал Кени Далглиш. Другият за когото мога да кажа същото за съжаление не е между живите - неговото име е Бил Шенкли. Точно поради тази причина съм на 100% убеден, че заплатата която взима Краля не отговаря на това което върши и е много по-ниска от реалното, което би трябвало да взима... но това за него няма значение ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 25 яну 2011 10:01

styopa написа:
MaCuMo написа: Така че до края на трансферния прозорец нищо няма да е ясно!!!

Е вече на 99% е ясно че ще вземем нов човек в нападението.

Колега, няма нищо сигурно все още. Ние може така да си мислим, но все пак не се знае дали ще привлечем Суарес заради алчността на Аякс. Прекалено много пари му искат, а той не струва толкова. Все пак е факт че вкара много голове, но в първенство като Холандското. Ако беше в първенство като Испанското или Английското тогава щеше да е абсолютно реална тази сума-30 милиона. Все пак в Англия или Испания да вкараш 49 гола от 48 мача не е малко :mrgreen: , но първенството в Холандия не е толкова силно.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 25 яну 2011 10:37

Liverpool forever_95 написа: Все пак е факт че вкара много голове, но в първенство като Холандското. Ако беше в първенство като Испанското или Английското тогава щеше да е абсолютно реална тази сума-30 милиона. Все пак в Англия или Испания да вкараш 49 гола от 48 мача не е малко :mrgreen: , но първенството в Холандия не е толкова силно.

Абсолютно си прав, и примери има доста за това голмайстора на Холандия да не може да вкарва в Англия - веднага се сещам за Кежман и Алфонсо Алвеш!!! Но аз харесвам и искам Суарез не заради бройката голове които е вкарал там, а заради стила му на игра и техниката която притежава. Заедно с Торес биха били невероятна машина, кошмар за всяка защита!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 25 яну 2011 10:45

MaCuMo написа:
Liverpool forever_95 написа: Все пак е факт че вкара много голове, но в първенство като Холандското. Ако беше в първенство като Испанското или Английското тогава щеше да е абсолютно реална тази сума-30 милиона. Все пак в Англия или Испания да вкараш 49 гола от 48 мача не е малко :mrgreen: , но първенството в Холандия не е толкова силно.

Абсолютно си прав, и примери има доста за това голмайстора на Холандия да не може да вкарва в Англия - веднага се сещам за Кежман и Алфонсо Алвеш!!! Но аз харесвам и искам Суарез не заради бройката голове които е вкарал там, а заради стила му на игра и техниката която притежава. Заедно с Торес биха били невероятна машина, кошмар за всяка защита!!!

Напълно те подкрепям, Торес и Суарес са футболисти със изобилие от качества и двамата наистина могат да направят страхотен тандем в атаката на Ливърпул и да тормозят всяка една защита. А това направят ли го, головете рано или късно ще дойдат. Просто трябва да вземем Суарес в оставащите няколко дни до края на трансферния прозорец и след известно време на адаптация Суарес ще започне да играе така, както всички ние искаме да го виждаме. Но за целта, до 31 януари до 00:00 трябва да сме си осигурили услугите му. :mrgreen:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 25 яну 2011 18:32

Според мен Адам не е лош футболист,но и нямаме кой знае каква нужда от него.Спиъринг и Шелви може да се разчита на тях(като резервни варианти),а и Поулсен все още е при нас.
Относно дали ще вземем нов футболист в нападение логиката сочи към реализиране на някой трансфер.Иначе продажбата на Бабел би била голям автогол от наша страна.

Върни се в “Ливърпул”