Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
що не пишете нищо за Петков бе подлоги от гонг !!!!
ss_L написа:що не пишете нищо за Петков бе подлоги от гонг !!!!
Градивна критика от Гонг само ако материалът е написан от Томислав Русев, всичко останали са ..................... всеки сам да реши какво да постави на многоточието

-
- Контакти:
Santiago Munezz написа:То и без това доказателство беше ясно,че Ясен е безгласна буква......Пък и според мен Гонзо е прав че Иса е по-добър от Курдов.
+1
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Gong.bg написа:Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви за Гонг, че Гара Дембеле със сигурност остава на Герена поне до лятото:
„100% Гара Дембеле остава. Ако ви бяхме казали в началото на януари, че няма да го продаваме, какво щяхте да пишете? Всеки ден пише по нещо за Дембеле. Той остава в Левски поне до лятото”, заяви Георги Иванов пред Гонг.
По този начин се разсеяха всички слухове, че головата машина ще напусне сините.
Вече имаме и официално потвърждение от спортно-техническия директор. Дано оставането на Гарра да е за добро и да не се повтори случаят "Рабех"

-
Аз не бих бил толкова сигурен, че Гарра-та остава ...
Докато е отворен трансферният прозорец, вероятноста да го продадът я има !
"Гонзо" може да казва много неща, но след редицата изцепки аз лично трудно ще му повярвам ....
Да не забравяме, че именно Гонзо твърдеше миналата година , че въобще няма да водят преговори за продажбата на Дембеле !
Докато е отворен трансферният прозорец, вероятноста да го продадът я има !
"Гонзо" може да казва много неща, но след редицата изцепки аз лично трудно ще му повярвам ....
Да не забравяме, че именно Гонзо твърдеше миналата година , че въобще няма да водят преговори за продажбата на Дембеле !
- Гара Дембеле
Естествено Гонг е медията на народа следователно на Левски. Всеки се интересува от Левски, даже феновете на ловешкия феодал. Левски над всичко и в устата на всички, защото сме Най - големия отбор в България 

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ
- Гара Дембеле
Blue_Girl написа:Santiago Munezz написа:То и без това доказателство беше ясно,че Ясен е безгласна буква......Пък и според мен Гонзо е прав че Иса е по-добър от Курдов.
+1
Иса е с класи над това лекенце Курдов. Без пари да ми го дават бих му бил шута

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ
- cska - maina
Гара Дембеле написа:Естествено Гонг е медията на народа следователно на Левски. Всеки се интересува от Левски, даже феновете на ловешкия феодал. Левски над всичко и в устата на всички, защото сме Най - големия отбор в България
Най големия отбор на ръст ли, или най - много агенти на ДС

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Всички говорят за Ясен,че бил безгласна буква,но аз мисля малко по различно за мен той си гледа работат не говори много и резултати ще има какво предпочитаме треньор говорител или бачкатор?????????.За него говори добре селекцията много правилна за мен Карвальо си беше попадение Димов има безпорни качества както Илиев с едно добро крило мисля,че нещата щяха да изглеждат много добре за жалост се случи това с Карвальо,но пак ще изглеждаме добре нали Гарра остава.Но помнете ми думата тази селекция е на Ясен Петров той е казал кой хора иска Гонзо и Батков са ги довели на прилични цени поне според мен!!!.Моля всички специалисти да се пооспокоят малко и да видим какви резултати ще има отбора после да говорят за Ясен,Левски игра добър футбол в 70% от мачовете поне за мене така,че се успокойте и дайте шанс на човека.
п.с Всички видяхме качествата на Гонзо като треньор нали не си мислите,че отбора се тренира сам след като според повечето не го тренира и Ясен????????????????????????????????????
п.с Всички видяхме качествата на Гонзо като треньор нали не си мислите,че отбора се тренира сам след като според повечето не го тренира и Ясен????????????????????????????????????
^
Аз това се опитах да кажа - нека Ясен си кротува, щом така иска или така е удобен. По-добре така, отколкото да ланка тук и там. Да си върши работата човека, та да видим до къде ще я докараме.
Гонзо направи добри попадения с трансферите на Гара, Грийн, Мюлдер и Младено, но по неговите думи - Левски трябва да е по-силен втория полу-сезон. Да видим, дали ще са така нещата или пак ще я караме на мускули и личната мотивация/качества на 2-3 човека.
Аз това се опитах да кажа - нека Ясен си кротува, щом така иска или така е удобен. По-добре така, отколкото да ланка тук и там. Да си върши работата човека, та да видим до къде ще я докараме.
Гонзо направи добри попадения с трансферите на Гара, Грийн, Мюлдер и Младено, но по неговите думи - Левски трябва да е по-силен втория полу-сезон. Да видим, дали ще са така нещата или пак ще я караме на мускули и личната мотивация/качества на 2-3 човека.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.