Кой е най-старият и регистриран футболен клуб в България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Кой е най-старият и регистриран футболен клуб в България?

Мнениеот botev_1912 » 24 яну 2011 22:20

Аз не твърдя че историята на някой отбор е манипулирана, който го твърди е редно да го докаже!

На всичко отгоре тук имаше хора които твърдяха че ги знаели кои са тези манипулатори, въпросните многознайковци май бяха от морски тип!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 яну 2011 22:30

botev_1912 написа:Аз не твърдя че историята на някой отбор е манипулирана, който го твърди е редно да го докаже!

Не е така, който твърди, че неговия отбор е създаден в определен момент, то той трябва да докаже произхода му. Всеки доказва произхода на своя отбор!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 24 яну 2011 23:03

Морски,морски.Аз не съм журналист и работата не ми изисква да имам перфектни граматически и правописни познания.И какво викаш за Post.Вероятно и на постера му викаш поУстер :lol: .И на Чикаго -Шикаго.Ще е готино да пишеш и Уошингтън вместо Вашингтон .Думата "пост" като мнение е чуждица и е прието да се изговаря пост,а не поуст.Пиши в Google -поустване и виж колко са резултатите спрямо постване.
Със здраве ще спазя максимата-с радио и журналист не се спори.Вместо да пишеш по форумите виж в архива какво пише за Владислав и Тича и кой от тях сте вие :)
Последна промяна от sky1 на 24 яну 2011 23:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 яну 2011 23:09

Пишете по темата и без ирония и подигравки!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2011 23:32

Майсторите на теориите са на друго място ;)

Близо 100 години всички са знаели, че Ботев е създаден през 1912 и изведнъж се появявате Вие и почвате да ми обяснявате, че това разбираш ли било някаква конспирация!

Майстори на теориите засега виждам, че сте вие :) Ти бил ли си жив преди 100 години, че да знаеш какво е станало? Още нещо на едно флагче ли вярвеаш :lol: ?Понеже те и Славия показаха такова за 1911 и какво правим тогава?

Ще си задам въпроса и към твоята скромна персона:
Би ли ми обяснил кой точно се е опитал да манипулира нашата история и в каква част от нейното развитие е дошла манипулацията?
в периода преди комунизма?
по време на комунизма?
в периода след комунизма?

Че аз откъде да знам за вашата история? Това е свръхналахство :lol: Вие трябва да отречете твърденията с факти и да докажете нещата... Така, както аз трявба да докажа за Тича , че са играли футбол през 1913 година, така и вие си отговаряте за вас !
Много ми е интересно да знам кои са тези малки Остап Бендер-овци които са успели да излъжат милиони хора в цяла България и как точно са го направили!

Че то 50 години ни лъгаха, че сме създадени 681 година и какви ли още не неща, че комунизма е велик и т.н, че една лъжа за футболен отбор ли не може да има? Вие не се позовавате на факти- вие се позовавате на мнения на някой си!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2011 23:35

botev_1912 написа:Аз не твърдя че историята на някой отбор е манипулирана, който го твърди е редно да го докаже!

Докажи, че сте били от 1912 с факти тогава! А не с мнения на някой си и с флагчета.... Тук ни трябват протоколи, печати, снимки с информация за урчедители, за мачове, за вид дейност! Как сте били футболен клуб като не сте развивали дейност? ЗА 7 години имате 2 мача? Какво сте правили повечето време? И от кога въздържателно дружество може да е фк? Отговори на тези въпроси с факти , обори ги и ще ви счетем, че сте от 1912 година....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2011 23:41

sky1 написа:Морски,морски.Аз не съм журналист и работата не ми изисква да имам перфектни граматически и правописни познания.И какво викаш за Post.Вероятно и на постера му викаш поУстер :lol: .И на Чикаго -Шикаго.Ще е готино да пишеш и Уошингтън вместо Вашингтон .Думата "пост" като мнение е чуждица и е прието да се изговаря пост,а не поуст.Пиши в Google -поустване и виж колко са резултатите спрямо постване.
Със здраве ще спазя максимата-с радио и журналист не се спори.Вместо да пишеш по форумите виж в архива какво пише за Владислав и Тича и кой от тях сте вие :)

Ахахаха ти пренаписа освен футболната история и английските речници :lol: Големи гении имало в този форум :lol: Иди кажи на вестника да си смени името тогава :lol: Ще падна от смях... Като нямаш перфектен правопис не прави забележки на другите ;)
И, да, ако имаше мналко познания преди да се правиш на интересен и да не се излагаш щеше да знаеш, че е правилно да се казва Уошингтън, а не Вашинготн! То и Стоичков и много хора казват на Барселона- БарЦИлона и го считат за правилно нищо, че в испанския "ц" като буква не съществува :lol:

Спази максимата, ще съм ти благодарен, че от спора с теб досега нищо полезно не излезе.... Отделно, че не знам с какво се занимаваш, ама с теб да се спори е все едно с радиото да спориш :lol: Така де малко журналистически хумор....
Иначе вместо да ми даваш съвети какво да правя вземи и ти направи нещо, за да докажеш тезата си с факти, а не с голословия... Направи нещо и за отбора си и се разрови и ти из архивите.... Не да чакаш на готово и да даваш съвети- типична българска черта....
Иначе ние си знаем кои сме- въпроса е вие знаете ли кои са ви основателите, Пухтев на колко години е бил, имали ли сте емблема, защо за 7 години имате 2 мача и от какво са се въздържали в сдружението.... И така натаък.... Със здраве и на теб!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 25 яну 2011 07:14

Харесвам твоя СТАЙЛ (нали така е правилно) на изразяване.Работя нещо,което е светлинни години над журналистиката,но това е друга тема.
Пожелавам ти в статиите ти да пишеш за Шикаго и Уошингтън.И яко да поустваш,въпреки,че дори и за Гугъл тази дума е непозната(питаме дали не съм имал в предвид заустване :) ).Думата е чуждица.От нея идва и думата постинг,а не поустинг.С един корен са и с думата постер,а не поустер.Ти ако тръгнеш да пишеш всичко така както се изговаря в английския ще се видиш в чудо.Но дерзай в борбата.
И вземете си купете по един фотоапарат,ако нямате кинти да ви пратя стария ми с лента :) .Пък тогава ми давай съвети аз какво да правя.Нито си ми на годините ,нито на акъла :).
Но нека не разводняваме темата,ако искаш нещо да ми споделиш,нека е на лична.
И както казах нека плюнките по Ботев продължат.Всички сте поканени догодина на празненствата.Специално за всички моряци ще се дават апаратчета за еднократна употреба.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 25 яну 2011 09:21

MORSKI написа:
Майсторите на теориите са на друго място ;)

Близо 100 години всички са знаели, че Ботев е създаден през 1912 и изведнъж се появявате Вие и почвате да ми обяснявате, че това разбираш ли било някаква конспирация!

Майстори на теориите засега виждам, че сте вие :) Ти бил ли си жив преди 100 години, че да знаеш какво е станало? Още нещо на едно флагче ли вярвеаш :lol: ?Понеже те и Славия показаха такова за 1911 и какво правим тогава?

А сега де - какво правим тогава?
Славия показват флагче от 1911 и това автоматически означава, че Ботев не е 1912?
Забавен!! :lol:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 яну 2011 10:08

Ето пак остроумия. Вижте, не знам кой на чий акъл е, тук има хора с по няколко висши образования, но това не е обект на темата. Моля пишете по същество и ако имате някакви факти ги изложете.

Върни се в “Архив”