Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Ами защо не? Това е най- гледания спорт след футбола и определено парите които се въртят във формулата, аи медийната популярност почти не отстъпват на цар футбол. Ако форума бъде забит из дебрите на този форум, то все едно , че го няма.
И все пак нека и останалите от екипа да си изкажат мнението.
И все пак нека и останалите от екипа да си изкажат мнението.
- Модератор ЦСКА
- Контакти:
Аз съм съгласен. Формулата е втория спорт, който задължително ме задържа пред телевизора. По стечение на обстоятелствата, днес не я гледах и сега трябва да ровя в най-различни сайтове, за да разбера какво е станало. Ако може, нека да има отделен раздел за нея .
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Това се вика натоварен ден, цял ден търчя из разделите, че Левскарите и Цскарите са подлудели 

Не е истина просто, вчера вечерта и днес е ад с тия дузпи на ЦСКА.
Модераторите не са ви враг!
По някаква причина, тага за видеоклипове не бачка, ето пример:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=l8ilbDwkooA[/video]
Дайте на редакция или цитат, да видите, че тага и линка си ги има, а не излизат.
Да не са забранили ббкодовете?
Ами ако Томето не беше пуснал такъв гаден коментар и не се бяха карали днес в студиото. А вие искате , феновете да са мирни...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=l8ilbDwkooA[/video]
Дайте на редакция или цитат, да видите, че тага и линка си ги има, а не излизат.
Да не са забранили ббкодовете?
Ами ако Томето не беше пуснал такъв гаден коментар и не се бяха карали днес в студиото. А вие искате , феновете да са мирни...

Последна промяна от mike28 на 06 апр 2009 21:37, променено общо 3 пъти.
- Бижутера
- Контакти:
верно е напрегнато...ама потребителите не са виновни и аз съм есен от Ангел Ангелов

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Видеото нещо наистина не бачка, а не виждам причината. Офтопика например си е ОК.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Преди няколко дена направих забележка на един потребил, че пише с големи Букви, и се оказа, че и той бил сляп.
Въпросния Потребител.
Днес, повечето хора ме изкараха извън нерви, как може да има такива хора не мога да разбера, аз му казвам "Смени заглавието на темата", той ми започва да бръщолеви, да съм си избивал комплексите другаде, няма такива хора просто
Въпросния Потребител.
Днес, повечето хора ме изкараха извън нерви, как може да има такива хора не мога да разбера, аз му казвам "Смени заглавието на темата", той ми започва да бръщолеви, да съм си избивал комплексите другаде, няма такива хора просто

SkArY_9, тези вече трети пореден ден продължават да плюят. Още 1-2 дни и ще им мине, ама до товагава... Голям кошмар, толкова банове сложих, че не знам вече как остават още, които да пишат и псуват.