15 лв. за билет за мач на Черноморец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: 15 лв. за билет за мач на Черноморец?

Мнениеот Bourgas » 23 яну 2011 20:10

Бургас над всичко! Глупаво е да плюеш по съгдажданите си, с които се срещаш всеки ден по улицата, пиете кафета, работите и прочие :) Дано има трезвомислещи като теб повече, за да се игнорира мразещата маса и се сведе до минимум :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 яну 2011 21:42

Bourgas написа:Бургас над всичко! Глупаво е да плюеш по съгдажданите си, с които се срещаш всеки ден по улицата, пиете кафета, работите и прочие :) Дано има трезвомислещи като теб повече, за да се игнорира мразещата маса и се сведе до минимум :)

Дано ! Впрочем почти всички момчета в този форум са готини. Не искам да изброявам имена, но причината трета година да се подвизавам в този форум са именно те. Припознавам всички, като единомислещи хора. Има и изключения, които съм убеден, че повече се натрапват с идеята на бялото да казват черно. Природа. Пред нея сме безсилни.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 23 яну 2011 21:57

Bourgas написа:Бургас над всичко! Глупаво е да плюеш по съгдажданите си, с които се срещаш всеки ден по улицата, пиете кафета, работите и прочие :) Дано има трезвомислещи като теб повече, за да се игнорира мразещата маса и се сведе до минимум :)

Така е приятел ! Сигурно десетки пъти сме се засичали из кафетата и улиците на града без да подозираме, че пишем заедно в този форум. Бургас е малък град, хората в него са тясно свързани по един или друг начин. Няма смисъл от дразги, но понякога и най-спокойните хора не издържат на просташки провокации, които впрочем хич не липсват в нашия раздел. Малдин1 няма какво да го коменитрам. Той си повтаря едно и също нещо, без да се вслуша в съветите на по-възрастните. Преди години омразата между феновете на бургаските отбори е липсвала, но за съжаление младото поколение се възпитава в омраза, било то от интернет или по-крайно настроени батковци.

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 24 яну 2011 13:27

maldin1 написа:
ntodorov написа:.....Що се касае за безплатните сандвичи и кебапчета - аз за такива помня, когато бяха обещани за първия мач на Балъков, като старши треньор ( с Локо Пд) и толкоЗ. И тогава и след това никой не ми ги е предложил. :( ....
Умееш с тънка лъжа да изменяш фактите,признавам ти го.Сандвичи,бира и безалкохолни се предлагаха цял полусезон.От мача с Локо Пд нататък. ;) Бягай се консултирай с адвокат и завеждай дело. :lol: После следващият полусезон сложиха билети от по 7 лева и видяха,че 2 пъти имаше над 5 хиляди човека(Литекс и Локо Сф) а срещу не претенциозни съперници имаше доста по-малко и пуснаха свободен вход.Това е фактологията,ако можеш обори ме.

Що се излагаш така?
Що падаш толкоз ниско?
Що се унижаваш сам?
Като повториш една лъжа 10 пъти не става истина.
Сега сериозно ми кажи ти ходил ли си видял ли си безплатни кебапчета, и от къде си ги взема ми кажи.
И колко лева беше входа?
Кажи и в кои срещи - изнамери ги от нета, щото е явно че не си бил там.
Много е смешно да се правиш на моралист, а да лъжеш нагло и арогантно.
И тъй като съм пределно наясно че не си просто заблуден, а очевидно лъжеш, ми е чудно като се погледнеш в огледалото харесваш ли се такъв?!
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 24 яну 2011 15:52

ntodorov написа:
maldin1 написа:Ахахахах не ме карай да се смея.Първо не си от заинтересованите лица,второ ти си ищец,ти трябва да доказваш не аз и трето искам да видя как ще ти се изсмеят в прокуратурата. :lol: :lol:

Пич. Естествено, че не мога да осъдя форумен "мишок" с ник Малдин 1 ...Иначе за обща култура, като частен обвинител бих ти завел граждански иск в друг момент и на друг по-сериозен етап. Съвет: навика да говориш неща наизуст във форумите под името Малдин 1 могат да минат, но утре в живота, ако си такъв "упорит демагог" някой така може да те ужили, че свят да ти се завие...И второ - ти подлагаш на съмнение моите думи, наричаш ме човек служещ си с "тънки лъжи" и след това от мен чакаш опровержение :shock: :?: ...Не е така момко - доказателствата за моята невярност ги търси ти, аз мога само да ти вменя вина за морално уронване на авторитета....Ама, защо да те правя допълнително нещастен. Не ми е в природата. Това е встрани от темата. Иначе кажи - как си, какво правиш, учиш ли, имаш ли гадже, ходиш ли на мачове, готов ли си да даваш 15 лева за мач, къде и от коя ротонда ти даваха безплатни сандвичи цял полусезон, разкажи де, разкажи повече за себе си... :) :) :)

хахахаха братле, +1 повече не го чакай тоя мишок в тая тема, ще се прави на ударен все едно не е видял какво си му писал.... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 24 яну 2011 15:53

А дано.....

Върни се в “Черноморец”