Билети за домакинствата на ИНТЕР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Билети за домакинствата на ИНТЕР
Искам да попитам някой може ли да ми каже как мога да се снабдя с билети за домакинските мачове на Интер, в сайта за он-лайн билети нещо не успях да се оправя а страшно ми се ходи на ИНТЕР-милан?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Re: Билети за домакинствата на ИНТЕР
Доста трудно да не кажа почти невъзожно ако не си чллен на българския фен-клуб в Бългаия. Говоря най-вече за дербитата. Иначе на черно винаги може да се намери, но цената на билета скача многократно..а ти говоря,че трябва да си в Милано и да си намериш на черно не чрез интернет
Иначе за един мач на Интер всичко ти възлиза към 500 евро някъде без да пазаруваш дрехи и такива работи
Gonzi_407 написа:durex написа:Иначе за един мач на Интер всичко ти възлиза към 500 евро някъде без да пазаруваш дрехи и такива работи
Нещо много ми излиза твоята сметка, колко са горе долу цените на билетите? Естествено не във ВИП места, защото за тези пари гледах Челси но къде е Лондон, къде е милано? А през сайта на Интер пазарувал ли е някой билети?
Аз ти говоря с всичко...самолетни билети спане кафета и билета за мача,но там някъде излизаше към 400 евро.Една кола в Милано е 10 евро

durex написа:Иначе за един мач на Интер всичко ти възлиза към 500 евро някъде без да пазаруваш дрехи и такива работи
Нещо много ми излиза твоята сметка, колко са горе долу цените на билетите? Естествено не във ВИП места, защото за тези пари гледах Челси но къде е Лондон, къде е милано? А през сайта на Интер пазарувал ли е някой билети?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
-
Малко си се поизхвърлил с тия 500 евро. Стотина лева е самолета на Уизаър до Орио и обратно. До Милано автобусчето е 10 евро. Хотел може да си намериш за 40-50 евро на вечер (трябват ти 2). Остават ти билети и храна, които спокойно може да ги вместиш в 100-ина евро. Демек за 250-300 евро отиваш до Милано и гледаш мач. За дерби вече ти трябват връзки за билетите.
- SuperSpurs
- Контакти:
Сигурни ли сте за тези 400 - 500 EUR? Миналата годиха ходих Лондон за Тотнъм - Астън Вила и сметките са ми следните:
- самолетни билети Wizz Air дете посоки общо - 60 паунда
- билет за мача - 57 паунда
- спане - при познати
- папкане, кафета и бирички за 2 дни - 50 паунда
- целоднена карта за влак, метро и рейсове - 14 паунда
Зора беше да си взема билет...еда смогнах и то 2.5 месеца преди мача.
- самолетни билети Wizz Air дете посоки общо - 60 паунда
- билет за мача - 57 паунда
- спане - при познати
- папкане, кафета и бирички за 2 дни - 50 паунда
- целоднена карта за влак, метро и рейсове - 14 паунда
Зора беше да си взема билет...еда смогнах и то 2.5 месеца преди мача.
Последна промяна от SuperSpurs на 24 яну 2011 14:40, променено общо 1 път.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you
Безотговорен написа:Малко си се поизхвърлил с тия 500 евро. Стотина лева е самолета на Уизаър до Орио и обратно. До Милано автобусчето е 10 евро. Хотел може да си намериш за 40-50 евро на вечер (трябват ти 2). Остават ти билети и храна, които спокойно може да ги вместиш в 100-ина евро. Демек за 250-300 евро отиваш до Милано и гледаш мач. За дерби вече ти трябват връзки за билетите.
Айде отиди на Интер - Милан за 250 евро!!!!
Аз си купих билети за мача Интер-Юве по нета и ми ги доставиха в хотела. Цените на хотелите са различни има и по 30 евро на вечер на центъра на Милано
и по 60 на 1 час път
. Бих ти препоръчал да намериш стр в нета която да се занимава с продажба на билети за спортни и други спектакли и да е стабилна. На мен за мача ми струваха 180 евро, в Милано неможеш да си намериш билети защото касите пред стадиона са затворени а билетите които продават "мутрите" на черно са фалшиви. Не съм сигурен дали в официални магазини на Интер продават и къде из града има 

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Аз ви казах как най лесно.Ставате член на фен-клуба и билети се намират много лесно и ще ходиш с други българи да гледате някой мач
фен-клуба е признат в Италия,дават и подараци като шалове,шапки на Интер и разни други. 50лв е членството в фен-клуба на година,но както ви казах билет за мач на Интер винаги ще имате ако решите да ходите на даден мач