Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: С най-смешната дузпа в историята, ЦСКА стъпи на върха
??? що за хумурески разправяш ???
itsoVIII написа:Айде левскари, поревете малко, че такива дузпи ви свирят на вас през кръг, а преди години, и всеки кръг
Каквито ви свирят срещу нас ПРЕЗ МАЧ , нали ахахахаха

ЛЕВСКАР до гроб!
Варна, морето...зелените вълни... вятъра в косите сините свини... 

chernomorec bs написа:Докога тоя цирк ,извадете ги от групата тея смешници затова ще ходят по 1000 на мач!!!! Ще дойдете в Бургас на 2 май прасета какъв бой ще ядете тогава не е истина!!!!
Не разбрах, ти от Черноморец ли си, или от "Левски" ?!....... И като се съберете 100 човека агитка, какво ще стане тогава ?!.......

Не, ви разбирам злобата.... Коя дузпа не трябваше да се свири ?!?!?
Аман, от злоба на вас като ви дадоха 2 дузпи срещу Черно Море чисти бяха, а сега защото са свирили две за нас Петиция ще дигнете за преиграване на мача !!!
Аман, от злоба на вас като ви дадоха 2 дузпи срещу Черно Море чисти бяха, а сега защото са свирили две за нас Петиция ще дигнете за преиграване на мача !!!

-
- Контакти:
След съдийски разстрел за Левски във Варна и реферски комфорт за ЦСКА в София, червените стъпиха на върха в "А" група с най-смешната дузпа, която някога е свирена в историята.
emarkon написа:2 май имам рожден ден
хаха и аз имам

-
- Контакти:
kartago написа:chernomorec bs написа:Докога тоя цирк ,извадете ги от групата тея смешници затова ще ходят по 1000 на мач!!!! Ще дойдете в Бургас на 2 май прасета какъв бой ще ядете тогава не е истина!!!!
Не разбрах, ти от Черноморец ли си, или от "Левски" ?!....... И като се съберете 100 човека агитка, какво ще стане тогава ?!.......
от Черноморец съм пич и винаги ще си бъда за акулите ,но ми става болно като гледам как подпират цска всеки мач . тоя съдия ако не го накажат до живот ,ще е ебати мафията,футбола тръгва надолу!!!!СРАМ
chernomorec bs написа:kartago написа:chernomorec bs написа:Докога тоя цирк ,извадете ги от групата тея смешници затова ще ходят по 1000 на мач!!!! Ще дойдете в Бургас на 2 май прасета какъв бой ще ядете тогава не е истина!!!!
от Черноморец съм пич и винаги ще си бъда за акулите ,но ми става болно като гледам как подпират цска всеки мач . тоя съдия ако не го накажат до живот ,ще е ебати мафията,футбола тръгва надолу!!!!СРАМ
Щом толкова ти е мъчно,най добре се застреляй,защото твойто съществувание е най големият срам!

Фенчето на Черноморец сещащ ли се с каква дузпа ни бихте 0-1 във Варна? Само не казвай,че имаше.
Само Черно море,Интер и Тотнъм