Блекпул - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Блекпул - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Liverpool forever_95 » 23 яну 2011 19:48

Блекпул имат лоша серия, време е да я прекъснат. А какъв по-удобен начин да го направят срещу МЮ и да нанесат първа загуба за отбора на САФ
Прогноза: 4-1

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 яну 2011 21:24

Liverpool forever_95 написа:Блекпул имат лоша серия, време е да я прекъснат. А какъв по-удобен начин да го направят срещу МЮ и да нанесат първа загуба за отбора на САФ

Ти си гледай твоя отбор остави ни нас :evil:
Имам чувството, че се вълнувате повече кога ще загубим отколкото вие кво ще правите :evil: Коментара е излишен! ;)

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 23 яну 2011 22:34

Ако Берба има ден 0:3 с поне 2 негови гола. Ако пък не му е ден, Манчо пак ще се издънят и ще завършат 0:0.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 23 яну 2011 23:12

runnersa написа:
Liverpool forever_95 написа:Блекпул имат лоша серия, време е да я прекъснат. А какъв по-удобен начин да го направят срещу МЮ и да нанесат първа загуба за отбора на САФ

Имам чувството, че се вълнувате повече кога ще загубим отколкото вие кво ще правите :evil: Коментара е излишен! ;)

Излишен бил коментара. Излишен е коментара за лапецата от вашия форум, които идват и пишат глупости в нашия. Като например Rofles, който прогнозира загуба за Ливърпул със 6-0 от Уулвс. А в крайна сметка бием с 0-3. Какво е това нещо? Сега пък прогнозирал загуба на Ливърпул с 0-1 от Фулъм на Анфийлд. И това ако не е провокация не знам какво е. Ако продължавате така, и ние (феновете на Ливърпул) ще продължаваме по същия начин.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 24 яну 2011 00:28

Liverpool forever_95 написа:
runnersa написа:

Излишен бил коментара. Излишен е коментара за лапецата от вашия форум, които идват и пишат глупости в нашия. Като например Rofles, който прогнозира загуба за Ливърпул със 6-0 от Уулвс. А в крайна сметка бием с 0-3. Какво е това нещо? Сега пък прогнозирал загуба на Ливърпул с 0-1 от Фулъм на Анфийлд. И това ако не е провокация не знам какво е. Ако продължавате така, и ние (феновете на Ливърпул) ще продължаваме по същия начин.

Еми не знам аз за другите не мога да отговарям ама и вие все идвате тука и все се надявате да загубим някъде, а не си гледате вашия отбор с което показвате, че сте по-скоро антифенове на Юнайтед отколто фенове на вашия отбор щом се с тях се занимавате вместо с Ливърпул! ;)
Не мисля, че 0:1 на Анфийлд е кой знай каква голяма провокация май забрави мача със тия същите Уувс сега дето ги бихте с 3:0 като гости как завърши на Анфийлд! ;) Предвид формата ви този сезон всичко е възможно това не е провокация, а реалност! ;) Значи според теб 4:1 за Блекпул срещу лидера и непобедения до този момент Манчестър не е провокация, а 0:1 за Фулъм срещу Ливърпул който кара най-тежкия си сезон от много години насам е голяма провокация така ли? Пристрастни ти са критерийте!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 яну 2011 08:55

Liverpool forever_95 написа:
runnersa написа:

А вие какво прогнозирахте на мача ни с Бирмингам.... 0:4 или това е реална прогноза. Докато киснете само в "нашия" форум и ние това ще правим във "вашия". После защо така защо иначе.
[offtopic]Писна ми от мижитурки дето не виждат по-далече от носа си и даже не знаят как се прави провокация.[/offtopic]

Потребителски аватар
BerboGol
Контакти:

Мнениеот BerboGol » 24 яну 2011 10:06

Утре вечер,след мача Берба ще има вече 20 гола в актива си

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 яну 2011 11:27

А 6-0 или 7-1 срещу Уулвс реална прогноза ли е? А в крайна сметка победихме с 0-3. И сега пак ни прогнозирате загуба с 0-1 от не кого да е, а от Фулъм. Вече навлизаме в серия и вашите фенове прогнозират загуба. Така беше и срещу Евертън. Е писна ми.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 24 яну 2011 12:04

Liverpool forever_95 написа:А 6-0 или 7-1 срещу Уулвс реална прогноза ли е? А в крайна сметка победихме с 0-3. И сега пак ни прогнозирате загуба с 0-1 от не кого да е, а от Фулъм. Вече навлизаме в серия и вашите фенове прогнозират загуба. Така беше и срещу Евертън. Е писна ми.

По- сериозно една победа срещу последния и вече навлизали в серия :? :mrgreen:
А Евертън бихте ли ги всъщност?

Върни се в “Манчестър Ю”