Анортозис-АЕЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Анортозис-АЕЛ
Дали някой има линк за мача ?
Re: Анортозис-АЕЛ
ls1914 написа:Дали някой има линк за мача ?
Братле спри се бе колко теми ще пуснеш

Не виждам някъде да има линк за този мач по основните сайтове

Братле,аз основните ги знам,питам за неосновните...Аман от 13 годишни умници тука !
ls1914 написа:Братле,аз основните ги знам,питам за неосновните...Аман от 13 годишни умници тука !
Предполагам говориш за себе си аз не бих пуснал 2 теми за една и съща "суперважна"тема!

ПП Виж, че и Мадридиста те пита същото! Ама според теб и той е 13 годишен "умник"нали

- Гара Дембеле
Еми те си го дават пи нормална сателитна телевизия,но не съм вкъщи да го гледам-Lumiere се казва.Просто молбата ми беше ако някой знае.
ls1914 написа:Еми те си го дават пи нормална сателитна телевизия,но не съм вкъщи да го гледам-Lumiere се казва.Просто молбата ми беше ако някой знае.
По Сателитна може и да го дават, но линкове по Интернет няма това е положението! И темите ги пускай просто по 1 път вместо да се ежиж като ти направят забележка!

Ок,съжалявам грешката беше моя.Просто обръщението леко ме жегна,прекалено назидателно ми дойде. 

ls1914 написа:Ок,съжалявам грешката беше моя.Просто обръщението леко ме жегна,прекалено назидателно ми дойде.
Ок ясно!

За линк незнам ,но съм го играл победа за Анортозис и засега го познавам мача .И ще взема добри кинти ако така завърш.