Арийският произход на българите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Арийският произход на българите

Мнениеот Siegfried » 23 яну 2011 14:11

Темата и тезата ми определено бяха исторически и фактологично издържани. Траките за последен път казвам нямат нищо общо!!! Авантито и тн да седнат и да почнат да четат вместо на секундата да преписват глупавите си учебници.
Темата е изцерпана и напълно ясна. За да не бъде оспамвана от нискоинтелигентни фенчета като васконти и аванти , ще помоля да бъде поместена в Архив, защото истината ще надживее всички лъжи!!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 яну 2011 14:30

Siegfried написа:Темата и тезата ми определено бяха исторически и фактологично издържани. Траките за последен път казвам нямат нищо общо!!! Авантито и тн да седнат и да почнат да четат вместо на секундата да преписват глупавите си учебници.
Темата е изцерпана и напълно ясна. За да не бъде оспамвана от нискоинтелигентни фенчета като васконти и аванти , ще помоля да бъде поместена в Архив, защото истината ще надживее всички лъжи!!!

Ти не си добре, сериозно. Твоята "истина" е една и единствена на тоя свят и всеки, който не смята така е нискоинтелигентен спамър. Такива като теб историята отдавна е пратила в нейния Архив. И въобще не ми обяснявай, че тая тема няма нищо общо с профашистките ти възгледи. Ако не беше така темата щеше да е на индоевропейския произход на българите, а не за арийския. И нямаше да ми говориш пълни глупости за "омърсената" ни раса.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 23 яну 2011 14:33

vaskonti написа:
Siegfried написа:Темата и тезата ми определено бяха исторически и фактологично издържани. Траките за последен път казвам нямат нищо общо!!! Авантито и тн да седнат и да почнат да четат вместо на секундата да преписват глупавите си учебници.

Ти не си добре, сериозно. Твоята "истина" е една и единствена на тоя свят и всеки, който не смята така е нискоинтелигентен спамър. Такива като теб историята отдавна е пратила в нейния Архив. И въобще не ми обяснявай, че тая тема няма нищо общо с профашистките ти възгледи. Ако не беше така темата щеше да е на индоевропейския произход на българите, а не за арийския. И нямаше да ми говориш пълни глупости за "омърсената" ни раса.

Ти не знаеш нищо за българската история. Нямаш обща култура, нямаш и правото да пишеш тук. Българофобите вън от България. Темата ми е точна, увлекателна и хубава. И няма да ми е първата в Архива. Но от такива като теб полза няма в този форум. ИСтината боли, нали ?
Фашистите като теб - в кошчето за отпадъци, в твоя ред на мисли.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 23 яну 2011 14:42

Модераторът обеща да прочисти темата от спама на българофобите. Така че може само да съжалявате за изгубено ви в писане на глупости време.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 яну 2011 14:57

Siegfried написа:
vaskonti написа:

Ти не знаеш нищо за българската история. Нямаш обща култура, нямаш и правото да пишеш тук. Българофобите вън от България. Темата ми е точна, увлекателна и хубава. И няма да ми е първата в Архива. Но от такива като теб полза няма в този форум. ИСтината боли, нали ?
Фашистите като теб - в кошчето за отпадъци, в твоя ред на мисли.

Не знам нищо за историята защото съм я учил в училище, така ли? Едно е ясно - всеки, който смята, че той знае всичко по даден въпрос, докато целият останал свят е заблуден, рано или късно става клиент на психиатрията. Зависи колко тежък случай е и кога ще го хванат. Единственото, за което те признавам е умението да прокарваш нежелани и забранени за обсъждане теми в този форум без те да бъдат заключени. Това обаче не ти дава право да наричаш малоумен всеки, който е ходил на училище и съответно не споделя твоите "идеи".
[/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 23 яну 2011 14:57

Васконти, само лудите хора си говорят сами. Никой не те взема насериозно и търсенето на внимание от твоя страна е толкова неуспешно, колкото и глупостите ти по темата.

Архив :arrow:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 яну 2011 15:08

Siegfried написа:Васконти, само лудите хора си говорят сами. Никой не те взема насериозно и търсенето на внимание от твоя страна е толкова неуспешно, колкото и глупостите ти по темата.

Архив :arrow:

Явно не си забелязал, но ти ми отговаряш и ми обръщаш внимание, включително и сега. Ще е некултурно от моя страна ако не ти отговарям и аз, нали?
[/center]

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 23 яну 2011 15:21

Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 23 яну 2011 16:08

Siegfried, виждам че си интлигентен и имаш доста познания по история.Можеш ли да пуснеш една тема за Хитлер и фашизма ,за да се запознаят по-добре потребителите в този форум с истинската страна на Третият райх.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 23 яну 2011 16:30

george_speed75 написа:Siegfried, виждам че си интлигентен и имаш доста познания по история.Можеш ли да пуснеш една тема за Хитлер и фашизма ,за да се запознаят по-добре потребителите в този форум с истинската страна на Третият райх.

gong/viewtopic.php?f=53&t=64663 :?
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Върни се в “Свободна зона”