luddeN написа:Задължително трябва един качествен нападател, че ми писна от платини, шеридън и тем подобни псевдо футболисти. Но първо трябва да вземем лиценз.
Ако може да вземем Карвальо ще е супeр, но само ако се възстанови бързо!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
luddeN написа:Задължително трябва един качествен нападател, че ми писна от платини, шеридън и тем подобни псевдо футболисти. Но първо трябва да вземем лиценз.
Dani написа:luddeN написа:Задължително трябва един качествен нападател, че ми писна от платини, шеридън и тем подобни псевдо футболисти. Но първо трябва да вземем лиценз.
Ако може да вземем Карвальо ще е супр, но само ако се въстанови бързо!
luddeN написа:Dani написа:luddeN написа:Задължително трябва един качествен нападател, че ми писна от платини, шеридън и тем подобни псевдо футболисти. Но първо трябва да вземем лиценз.
Ако може да вземем Карвальо ще е супр, но само ако се въстанови бързо!
Не ни трябва "нападател", който има по-малко голове от халф ( Марки ), а да не говорим, че дори е контузен.Генков щеше да пасне идеално, но той не иска в ЦСКА.
Dani написа:Ако може да вземем Карвальо ще е супeр, но само ако се възстанови бързо!
Топчооо написа:Dani написа:Ако може да вземем Карвальо ще е супeр, но само ако се възстанови бързо!
И как ще го вземете този Карвальо като има договор с Левски
Топчооо написа:Dani написа:Ако може да вземем Карвальо ще е супeр, но само ако се възстанови бързо!
Deluxx написа:Топчооо написа:Dani написа:Ако може да вземем Карвальо ще е супeр, но само ако се възстанови бързо!
Никой ви не иска карви спокоТоя нашия фен се е объркал нещо
vaskonti написа:Нали нямаше, да не е подписал междувременно?
Deluxx написа:е ние не го искаме бе..топчо ние ако сме искали да сме го взели
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта