Защо играч изгонен от отбор от "Б" група е на проби на ЦСКА ??
Дано да не продадем Марко. Ако искаме да се борим ни трябва плеймейкър. Галчев видяхме че с Тошко са добри като играят като Деф.Халфове.Дано Спас да се подготви добре , и да вкара на Левскито.
Дано Костов да покаже защо е в ЦСКА и да се наложи в отбора. Според мен Тонев ще играе като дясно крило , Спас като ляв , а Костов и бостанското плашило ( Платини ) като нападатели
Зимната селекция на ЦСКА?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимната селекция на ЦСКА?!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
shumnaliq написа:Защо играч изгонен от отбор от "Б" група е на проби на ЦСКА ??
Четох в Меридиан мач, че се ползва с протекцията на Борисов и е с отбора, въпреки нежеланието на Радуканов.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Днес след появилите се информации ,че и Чавдаров ще бъде продаден то тима на ЦСКА спешно има нужда от качествен заместник ,ако иска да има стабилност ......
Зимната селекция на ЦСКА?!
Младият вратар на Славия Стефано Кунчев бе отстранен от лагера на отбора в Сандански, научи Гонг. Причината е неспазване на вечерния час определен от треньорското ръководство.
След проверка по стаите е установено, че Кунчев не се намира в хотела след 23 часа, какъвто е вечерният час на тима.
Отстраняването на вратаря е за неопределен период, като единствено старши треньорът Емил Велев ще реши кога да го върне.
Кунчев се прибира в София днес и ще тренира с юношите старша възраст на Славия до завръщането на отбора в столицата.
Младият вратар пропусна няколко тренировки на „белите”, както и контролата с Банско, но от вчера поднови тренировки с основната група.
След напускането на Райс Мболи в посока ЦСКА, Кунчев стана първи вратар в Славия, но сегашната му постъпка може да разклати позициите му.
източник-www.gong.bg
Това ще е добра трансферна бомба според мен,Чавдаров отива в Лудогорец и взимама този млад и обещаващ вратар и ще има голяма конкуренция за титулярното място с Макенджиев,Караджов
Какво мислите можем ли да го вземем?
След проверка по стаите е установено, че Кунчев не се намира в хотела след 23 часа, какъвто е вечерният час на тима.
Отстраняването на вратаря е за неопределен период, като единствено старши треньорът Емил Велев ще реши кога да го върне.
Кунчев се прибира в София днес и ще тренира с юношите старша възраст на Славия до завръщането на отбора в столицата.
Младият вратар пропусна няколко тренировки на „белите”, както и контролата с Банско, но от вчера поднови тренировки с основната група.
След напускането на Райс Мболи в посока ЦСКА, Кунчев стана първи вратар в Славия, но сегашната му постъпка може да разклати позициите му.
източник-www.gong.bg
Това ще е добра трансферна бомба според мен,Чавдаров отива в Лудогорец и взимама този млад и обещаващ вратар и ще има голяма конкуренция за титулярното място с Макенджиев,Караджов

Re: Стефано Кунчев в ЦСКА?
Няма шанс да дойде при вас.Венци ако поиска веднага може да го шитне някъде за много пари.След тази издънка ще му се поскарат и ще го върнатт в отбора.
Каква трансферна бомба,тва смешно вратарче му вкараха 5,6 смешни гола този сезон...

-
- Контакти:
Ако Марио Кирев се върне от Юве, да го дават.
ЕМИЛ написа:Няма шанс да дойде при вас.Венци ако поиска веднага може да го шитне някъде за много пари.След тази издънка ще му се поскарат и ще го върнатт в отбора.
Аз съм на същото мнение. Той все пак е 91 набор, така че може и да не стане рецидив. Ще му набият малко канчето и трябва да си остане при нас.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
За кво ни е е тоя ... , дане би ще играем в първенството на юношите ?
Имаме предостатъчно вратари и ако случайно се взима някой то трябва да е некой с опит а не само пишлегари
пък и с неспазване на режима може и да покърква мисля че е тъкмо за колегите.
Имаме предостатъчно вратари и ако случайно се взима някой то трябва да е некой с опит а не само пишлегари
пък и с неспазване на режима може и да покърква мисля че е тъкмо за колегите.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Задължително трябва един качествен нападател, че ми писна от платини, шеридън и тем подобни псевдо футболисти. Но първо трябва да вземем лиценз. 

ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]