Арийският произход на българите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Re: Арийският произход на българите

Мнениеот optimistik » 23 яну 2011 00:23

Хайде и аз да си навра гагата между лаещите се.За автора на темата мога да кажа само едно изречение.НАПЪЛНО СИ ПРАВ ЗА ОБЩИТЕ КОРЕНИ НА АРИЙСКИТЕ ПЛЕМЕНА И ПРАБЪЛГАРИТЕ.Това е историческа и научно-доказана истина,която няма нищо общо със идеологията на Хитлер и последователите му.Това,че той си е присвоил свастиките и други подобни,не означава,че всичко започва и свършва с Хитлер./Както и петолъчката на комунистите/. Изобщо свастиката е един от древните знаци на арийците и няма нищо общо с Хитлер освен най-мрачната част от най-новата ни история с която ще го запомним.Но че прабългарите са от същият произход,от който са и арийците/общо казано/ е отдавна доказано,но и умишлено премълчавано от тези,които участват от древни времена до днес във подправянето и фалшифицирането на историята ни на народ принадлежал към най-древните народи и цивилизации.Някои момчета по-добре да си мълчат,че се излагат !!!
Последна промяна от optimistik на 23 яну 2011 00:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 яну 2011 00:30

Siegfried написа:Навремето България е мачкала немалко народи. Нормално е да ни мразят, защото ние сме най-великата държава в цялата история. Тяхната завист не значи нищо за мен. АЗ се гордея с арийския си произход и със славната история на всички български царства!!!!

Достатъчно е само да напомня,че навремето Цар Калоян е изтрепал кажи речи цялата аристокрация на Европа :) :) после как да искаме да ни обичат и признават
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Noir
Контакти:

Мнениеот Noir » 23 яну 2011 00:30

Siegfried написа:По темата , автора гледа във една точка и неможе да разбере разнообразието . Арийци или славяни , няма значение . Ако Левски не е имал арийска кръв , сигурно трябва по-малко да го уважаваме .

Тук не си правим реклама за езикознанието ни. Това не е от значение. Пак повтарям - българин, който не си знае историята, не е истински българин. Ти явно не си.[/quote]
Прочетох цялата тема. Няма да прилагам аргументи, защото не съм тръгнал до оборвам тезата ти. Ще те призова само да не си толкова краен... да наричаш някой фалшив българин е малко прекалено, според мен. Познанията по история не са необходимото и достатъчно условие да принадлежиш към даден народ. Васил Левски едва ли е знаел, че сме от индо-ирански произход или какъвто и да е друг... редица велики българи също. Ако желаеш да прилагаш някакво пресяване на истински и не българи, то не мисля, че познанията по история или подкрепата на дадена теза са правилното сито, защото утре ще наречеш лумпена съгласил се надъхано, че е ариец (като си мисли, че така е по-близо до Хитлер, нищо че не се визира това тук) по-голям българин от един интелигентен човек, който просто подкрепя друга теория за произход. Не съм съгласен и с помпането на мускули от сорта, че сме най-великата държава. Дори да подкрепям тезата ти за това не мисля, че имаме нужда от излишно надуване и парадиране по въпроса, както други националности често правят.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 23 яну 2011 00:32

Noir написа:
Siegfried написа:По темата , автора гледа във една точка и неможе да разбере разнообразието . Арийци или славяни , няма значение . Ако Левски не е имал арийска кръв , сигурно трябва по-малко да го уважаваме .

Тук не си правим реклама за езикознанието ни. Това не е от значение. Пак повтарям - българин, който не си знае историята, не е истински българин. Ти явно не си.

Прочетох цялата тема. Няма да прилагам аргументи, защото не съм тръгнал до оборвам тезата ти. Ще те призова само да не си толкова краен... да наричаш някой фалшив българин е малко прекалено, според мен. Познанията по история не са необходимото и достатъчно условие да принадлежиш към даден народ. Васил Левски едва ли е знаел, че сме от индо-ирански произход или какъвто и да е друг... редица велики българи също. Ако желаеш да прилагаш някакво пресяване на истински и не българи, то не мисля, че познанията по история или подкрепата на дадена теза са правилното сито, защото утре ще наречеш лумпена съгласил се надъхано, че е ариец (като си мисли, че така е по-близо до Хитлер, нищо че не се визира това тук) по-голям българин от един интелигентен човек, който просто подкрепя друга теория за произход. Не съм съгласен и с помпането на мускули от сорта, че сме най-великата държава. Дори да подкрепям тезата ти за това не мисля, че имаме нужда от излишно надуване и парадиране по въпроса, както други националности често правят.[/quote]
Мускули се помпат във фитнеса. Какво е фразеологичното значение тук ?
Щом даден българин, нека се поинтересува и да прочете, вместо веднага да вика - предпочитам да си остана непросветен за цял живот.
Относно това дали сме най-великата държава - това не е фукане - а самата историческа истина.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 23 яну 2011 00:37

Btovfan80 написа:
Siegfried написа:Тук не си правим реклама за езикознанието ни. Това не е от значение. Пак повтарям - българин, който не си знае историята, не е истински българин. Ти явно не си.

Колко си заблуден само! Не си правя реклама колко езици знам, но определено съм щастлив, че съм ги научил! Ще те питам само - с какво ще ми помогне знанието на моята история в живота?
П.Сл Между другото съм завършил с 6-ца по история.

От историята можеш да научиш много повече от каквото и да било друго. Достатъчно е само да гледаш грешките назад във времето и да се опиташ да не ги повтаряш. Ако не си знаеш историята е изключително лесно да бъдеш поробен след което ще започнеш да обичаш и вярваш на този, който те е поробил, а накрая просто ще бъдеш асимилиран и претопен. Е в едно съм се убедил, българите в по голямата си част не си знаят историята .
Последна промяна от Highlander на 23 яну 2011 00:40, променено общо 1 път.

Noir
Контакти:

Мнениеот Noir » 23 яну 2011 00:38

Под помпане на мускули визирах неща от сорта на "Ние сме най-древната и най-великата държава", признавам, че не съм убеден в правилната употреба на израза в случая:)
Ограничено според мен е твърдението, че който не е съгласен с горното не е истински българин.
Кажи какво разбираш под "най-великата", за да мога евентуално да ти дам контра аргументи.
Аз далеч не подкрепям държанието на голяма част от писалите негативни коментари по темата ти, просто казвам, че за мен не тя трябва да е мерило дали си българин.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 23 яну 2011 00:41

Noir написа:Под помпане на мускули визирах неща от сорта на "Ние сме най-древната и най-великата държава", признавам, че не съм убеден в правилната употреба на израза в случая:)
Ограничено според мен е твърдението, че който не е съгласен с горното не е истински българин.
Кажи какво разбираш под "най-великата", за да мога евентуално да ти дам контра аргументи.
Аз далеч не подкрепям държанието на голяма част от писалите негативни коментари по темата ти, просто казвам, че за мен не тя трябва да е мерило дали си българин.

По темата нещо да споделиш ? В момента не ми се занимава с неща, които са известни на всички знаещи и любознателни хора ?
Истинският българин трябва да знае поне откъде е произлязъл, дошъл и тн. Не знае ли това, не може да претендира за титлата БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 яну 2011 00:42

Прочетете тук всичко за арийците и българите.Авторът на темата е прав и го подкрепям изцяло.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 23 яну 2011 00:43

Такива твърдения че сме най-древния или най-великия народ са несериозни,но аз същп съм чел много материали за произхода на прабългарите и се съгласявам с автора на темата,много по-близки сме до арийската раса отколкото до славянската.

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 23 яну 2011 00:48

за съжаление автора на темата е много блзък по IQ с Йоло Денев ..най-великия познавач на прабългарска история :)

Върни се в “Свободна зона”