Арийският произход на българите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Арийският произход на българите
Аз нося славянско име и съм НАПЪЛНО ариец,така ли да го разбирам ?
Това е чувството,което в нас гори ..

- chepishev73
- Контакти:
;; w.a.s.p написа:Siegfried написа:Siegfried написа:Чепишев, от днес нататък нека да отговаряме само на хора, които могат да ни представят АРГУМЕНТИ в своя полза. Такива като васконти просто ги игнорираме и продължаваме по темата.
![]()
![]()
аз като гледам от цяла България сте само двама арийци ! Яхвайте се развивайте расата си
wasp, моля те само да прочетеш нещичко от линковете, които дадох, и тогава ми кажи - не, с това не съм съгласен, защото....., това не е така, защото.......
Благодаря ти. И не говори от името на цяла България.
Бих се съгласил с всичко, което кажеш и ме убедиш, че е така
-
- Контакти:
Yanev написа:Аз нося славянско име и съм НАПЪЛНО ариец,така ли да го разбирам ?
ти носиш арийско име и си славянин ....

\m/
DmG написа:Siegfried написа:Българин, който не си знае историята, не е българин , а сляп патриот. Не можеш да имаш подобни претенции - национализъм, патриотизъм и тн.
Народ без минало - няма бъдеще.
Глупости , вашето не е национализъм или патриотизъм . Това си е изкуствено помпане на мусколи , подобно на правенето на стаи във фейсбук . Чешане на езици и четене на доста НЕ достоверни източници . Представиси , че ти си единствения тракиец , който няма грам арийска , шумерска или индийска кръв . Нито има начин да разбереш че е истина , нито да докажеш , че не е истина !
С българофоби не говоря.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Yanev написа:Аз нося славянско име и съм НАПЪЛНО ариец,така ли да го разбирам ?
Янев, моля върни се в началото на темата - прегледай всичко, защото не ми се обяснява едно и също нещо по 100 пъти.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- child in time
- Контакти:
Я си пуснете БНТ и спрете споровете! Rock Rock Rock!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Зиги, извинявай, но не съм съгласен с теб. Аз се чувствам жител на света, не искам да се окачествявам с никоя раса. Има добри и лоши хора. На никой не съм направил лошо и се гордея с това. Искам да живея на място, което на мен ми допада, без да мизерствам, без да крада, да се гордея с това, че съм честен човек. Радвам се единствено за това, че владея 4 езика и мога да общувам с много хора. Ако мога да помогна на някой, го правя без да се замисля, няма значение как ще се отнесе в утрешния ден с мене. Ако някой ден имате нужда от помощ, се надявам да попаднете на мен, ако има как - със сигурно ще ви помогна!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
;; w.a.s.p написа:
само ако са родени на посочените от него и картата места![]()
![]()
Ей сега ще приложи линк и ще го докаже .
Как не му стана ясно , че ако някой чужденец ( с други гени ) опраши някоя арийка ( прабългарка ) не се получава арийче ....[/quote]
Ами аз зададох един много простичък въпрос,ама отговор още няма

Последна промяна от CTAHKO на 23 яну 2011 00:03, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Btovfan80 написа:Зиги, извинявай, но не съм съгласен с теб. Аз се чувствам жител на света, не искам да се окачествявам с никоя раса. Има добри и лоши хора. На никой не съм направил лошо и се гордея с това. Искам да живея на място, което на мен ми допада, без да мизерствам, без да крада, да се гордея с това, че съм честен човек. Радвам се единствено за това, че владея 4 езика и мога да общувам с много хора. Ако мога да помогна на някой, го правя без да се замисля, няма значение как ще се отнесе в утрешния ден с мене. Ако някой ден имате нужда от помощ, се надявам да попаднете на мен, ако има как - със сигурно ще ви помогна!
Тук става дума за история. Расите са важно понятие. Има заинтересовани хора, които искат да открият истината и да я предадат на идните поколения. Но има и такави , които нехаят. И цял живот остават с липсата на отговори на важните въпроси , свързани с твоя произход и с този на дедите ти.
CTAHKO написа:Siegfried написа: Запомнете не става дума за индийци, а за ИНДО-ИРАНЦИ, към които спадат прабългарите.
В няколко твои поста чета,че не ставало въпрос за индийци и ми стана много любопитно какво означава думичката " ИНДО-ИРАНЦИ ".Виждам,че е разделена на две,интересува ме "ИНДО" от къде идва и какво означава,след като няма връзка с нищо свързано с индийците.Интересува ме и втората част на думата "ИРАНЦИ".Има ли някаква връзка с иранците или не?Ако отговорът на въпроса е "ДА" само ще ти напомня,че това са персийци или перси,както на теб ти е удобно да ги наричаш.Ако отговорът е "НЕ" ,дай едно пояснение от къде идва прозвището "ИРАНЦИ"![]()
![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване