Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Re: Ливърпул на път да осигури първи трансфер на Далглиш

Мнениеот MaCuMo » 21 яну 2011 12:14

Liverpool forever_95 написа:Да, разбрах те, но има една много малка разлика. Торес не е казал, че иска да напусне. Докато Суарес вече иска да го направи. Той просто вече няма желание да играе за този отбор. И ако го задържат не знам как ще изкара сезона с Аякс, след като няма желание да играе за този отбор. И след като го е казал това на мениджъра на отбора, той вече му отнема и капитанската лента. И от тази гледна точка все си мисля, че трябва да го продадат и за 20 милиона. Те също имат желание да вземат повече пари, но не виждам смисъла в това играч, който не иска да играе за клуба си, защо го държат. Това е моето мнение. Насила хубост не става.

Много си прави точно затова продължавам да тая надежди че всичко ще се подреди както го искаме. Дано да се случи скоро, че не остана много време, а ни трябват и още играчи!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 21 яну 2011 15:14

Има една голяма разлика в сравнението със Суарез.Аякс почти не си задържат звездите.;)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 22 яну 2011 21:35

Още хубави новини от днес освен победата - изглежда че сме си осигурили първите истински трансфери - край на сагата Луис Суарес в наша полза и привличане на Чарли Адам - досегашните капитани и лидери на Аякс и Блекпул :!: Можем само да поздравим Краля и Комоли за работата им до момента :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 22 яну 2011 22:15

Dzheff написа:Още хубави новини от днес освен победата - изглежда че сме си осигурили първите истински трансфери - край на сагата Луис Суарес в наша полза и привличане на Чарли Адам - досегашните капитани и лидери на Аякс и Блекпул :!: Можем само да поздравим Краля и Комоли за работата им до момента :)

къде видя да са осъществени, много се надяма да станът, но докато не го видя не вярвам
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 22 яну 2011 22:37

Ами такива са очакванията.До няколко дни да приключим с двата трансфера.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 22 яну 2011 22:53

Dzheff написа:Още хубави новини от днес освен победата - изглежда че сме си осигурили първите истински трансфери - край на сагата Луис Суарес в наша полза и привличане на Чарли Адам - досегашните капитани и лидери на Аякс и Блекпул :!: Можем само да поздравим Краля и Комоли за работата им до момента :)

А, това е друго яче :) Истински се надявам Суарес да пристигне в Ливърпул и Чарли Адам също. Адам е страхотен футболист, на 25 години, който много добре чете играта, а има и хубав изстрел от дистанция. А с неговото привличане решаваме още един проблем-изпълнителят на преките свободни удари. Когато Стиви Джи го няма, няма кой да се нагърби да шутира. Е той може. А за Суарес каквото и да кажа все ще е малко. :) И съм изключително доволен от победата, защото това е едва 2-рата ни победа в 12 гостувания.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 23 яну 2011 01:04

Мейрелеш не се справя лошо с изпълнения на статични положения.Би трябвало и Шелви да се справя.Според мен проблем с изпълнители на статични положения общо взето нямаме.
Иначе Адам не е лош вариант,но и не е кой знае каква класа.Според мен на тази позиция Спиъринг трябва да му се дава много повече шансове.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 23 яну 2011 03:29

Основната причина, поради която се надявам да бъде привлечен Чарли Адам е това, че е изключително борбен и сърцат футболист. Точно такива футболисти трябва да носят червената фланелка. Не толкова красивите и решителни голове, а именно наличието на това качество у Стиви, го направи най-големият ми футболен кумир през годините. Няма нищо по-хубаво за един фен от това да знае, че футболистите, играещи за любимия му отбор са готови да дадат сърцето си, за да стигнат до победата. Такъв футболист виждам аз в лицето на Чарли Адам - такъв футболист искам в любимия Ливърпул :) Дали е класа или не - това времето ще покаже, но ако Краля смята че това е точния футболист за отбора, то тогава кой съм аз за да се съмнявам :?:
п.с. Неприятното е че в последните часове се появиха доста противоречащи си спекулации около този трансфер, но... явно така ще е докато няма нещо черно на бяло....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

haha

Мнениеот haha » 23 яну 2011 12:02

Според мен,нямаме нужда от Чарли Адам.Имаме достатъчно играчи за центъра.Трябва ни център нападател и ляво крило.Може и един ляв бек (говори се,че ще вземем Уорнък под наем).
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 яну 2011 12:11

Ако Адам изяде мястото на Лукас/Поулсен е добре дошъл. Поне един биткаджия в центъра не е излишен при сегашната наличност.

Върни се в “Ливърпул”