Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВСИЧКИ БГ ФЕНОВЕ, ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИМ БОТЕВ И БГ ФУТБОЛА!
малко са феновете като вас и им благодаря за съпричасноста наистина сме в такава позиция че единствения начин да се освободим е ХРИСТОЛОВ ВЪВ КОВЧЕГ ,но и то голямо но не искам селския да си отиде така лесно с крушум в главата искам да се мъчи с години наред да се моли за евтаназия и след акто умре всичките ние фенове на ботев да не спираме с години да му с...м и п...м на гроба на това селско говедо.моля да ме извините но ми идват в повече последните събития около клуба а и сега птрочетох че наше момче младо си е отишло а тази гад си разиграва коня няма справедливост няма
селски вземи си скункса не се сърди
Re: Аз повече не мога да понеса!
PLOVDIV PEE 1912 написа:Давайте фенклубовете да организират нещо и да вадим тия нещасници начело със селяндура!!!
Моята идея е : От фен клуба да се напише отворено писмо до президента на републиката и до премиера с въпрос "Кой е Димитър Христолов и защо има чадър над него от страна на държавата?".Да се изброят и покажат всичките факти по които няма реакция - по телевизията в ефир Боби каза че в Ботев се вършат престъпни неща;има много задължения които обаче никой не ги търси и т.н.От фен клуба са пращали отворени писма и знаят как да го оформят.Ще изровят факти,данни и документи.Отвореното писмо да се разпрати по всички по-големи медии - сайтове,вестници,БТВ и Канал3(там Сашо Диков е и програмен директор,т.е. шеф).Ако не ни обърнат внимание може да се изпрати до чуждестранни медии.Просто трябва да направим нещо!Вижда се че на селския не му пука и няма намерение да освободи клуба ни,нашия Ботев.Не знам вече какво друго може да се направи,трябва да опитаме всичко и да се борим до край.Трябва да покажем че заслужаваме нашия клуб.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
С някои от писалите в тази тема се познаваме.С някои лично,с други - "задочно".Неведнъж съм си казвал мнението по този въпрос,а именно,че подкрепям феновете на "Ботев"Пд. И не само аз,но и по-възрастните фенове на Локо Пд мислят така.Знам го,защото ,когато стане въпрос за Селския,псуват не по-малко от канарите.Като казвам по-възрастни,имам предвид над 30 годишни,а такива има много.Така че,канари, имате подкрепа от голяма част локомотивци,колкото и невероятно да ви се струва това.Знам,че за по-младите фенове и на двата отбора,това ще прозвучи еретично.Нормално,тъй като повечето млади фенове са доста крайни.Точно тази крайност обаче ги прави като "коне с капаци"т.е.праволинейни.За тях всичко е ясно -ние сме добрите,те са лошите и за всичко са виновни"буферите" ,респективно "жълтурите".Но нищо,като походят още 10-15 години на мачове,ще пораснат 

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
аз не сам фен на нито един отбор от бг но сам доста сьпричастен за това което става с този отбор искренно се надявам феновете на ботев да спечелят срелщу селскиа
birabecks защо да ми звучи нереално , имам страшно много приятели ,колеги ,познати локомотивци с които много пъти сме кометирали ситуацията около Ботев и те са на това мнение .все пак живеем в не толкова голям град и всички се познаваме почти . гаранция ако се видим някой път с теб ще се окаже че поне 100 пъти сме се виждали по улиците на любимия ни Пловдив . сега че има страшно много филмирани хора и от двете страни Факт .на никой не пожелавам нашата история .

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

ПИчОВЕ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ! СТИГА С ТЕЯ ЗАКАНИ ПО ФОРУМИТЕ . ЗАТВА СЛЕДВАщИЯ ПЪТ НА МАчА НЯМА ДА СА 50 УшЕВИ А 200 ! НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ чЕ ТОЯ ФОРУМ СЕ чЕТЕ ОТ :
1: ПРОСТИ ЖУРНАЛИСТИ !
2:УшЕВ
КОМБИНАЦИЯТА ОТ КОЯТО Е НА ЛИЦЕ .СЛЕДВАщИЯ МАч ПРЕД ТРИБУНАТА щЕ ВИ ПИТАМ .КОГАТО ДРАГИТЕ ПОЛИЦАИ ВИ НАКАРАТ ДА СИ ИЗКАРАТЕ И ЦИГАРИТЕ ОТ КУТИЯТА ! АЙДЕ СТИГА ВЕчЕ С ТЕЯ ФОРУМНИ БИТКИ !
КОМБИНАЦИЯТА ОТ КОЯТО Е НА ЛИЦЕ .СЛЕДВАщИЯ МАч ПРЕД ТРИБУНАТА щЕ ВИ ПИТАМ .КОГАТО ДРАГИТЕ ПОЛИЦАИ ВИ НАКАРАТ ДА СИ ИЗКАРАТЕ И ЦИГАРИТЕ ОТ КУТИЯТА ! АЙДЕ СТИГА ВЕчЕ С ТЕЯ ФОРУМНИ БИТКИ !

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:birabecks защо да ми звучи нереално , имам страшно много приятели ,колеги ,познати локомотивци с които много пъти сме кометирали ситуацията около Ботев и те са на това мнение .все пак живеем в не толкова голям град и всички се познаваме почти . гаранция ако се видим някой път с теб ще се окаже че поне 100 пъти сме се виждали по улиците на любимия ни Пловдив . сега че има страшно много филмирани хора и от двете страни Факт .на никой не пожелавам нашата история .
Ами за това става въпрос.Имам един комшия,с който си пием водката - болен канар.Снощи седнахме в къщи да гледаме мача с Литекс и си тръгна по средата,със сълзи на очите.Стана ми адски тъпо,щото е много точен пич,много пъти ми е помагал ,а и децата ни растат заедно...И кво сега,да взема да се бъзикам с него ли? Нямам как.Та не е лошо,"филмираните" както ги наричаш,да се позамислят и ако не могат да помогнат,поне да не пречат и да изнервят обстановката допълнително.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- botev_1912
- Контакти:
veseo написа:Canaries front написа:Добре вадим го отбора и какво правим след това,Селския няма да си замине бетонираме го,няма кой да купи отбора във В,те в А не искат та във В ли ? Какви са ви плановете след като го извадим след като го желаете трябва да сте решили какво правим по нататък ?
Поне не търпим 5:1 и 6:0 от селски и изкуствени отбори. Това е МИНИМУМА, да не говорим че по няква причина винаги като изпадаме се старае да ни върне в А, явно извън А не му вършим работа.
По принцип и аз не искам да търпя този срам - но смятам че е редно да оставим отбора да си изпадне в Б група, защото ако отбора отиде в В - тогава вече отбора е непрофесионален и не знам какво става с делата които са заведени срещу отбора и в частност селската мастия!
Ще помоля някой юрист да се изкаже - но според мен има голяма вероятност делата срещу селският да бъдат прекратени, ако отбора няма професионален статут!!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- PLOVDIV PEE 1912
birabecks написа:С някои от писалите в тази тема се познаваме.С някои лично,с други - "задочно".Неведнъж съм си казвал мнението по този въпрос,а именно,че подкрепям феновете на "Ботев"Пд. И не само аз,но и по-възрастните фенове на Локо Пд мислят така.Знам го,защото ,когато стане въпрос за Селския,псуват не по-малко от канарите.Като казвам по-възрастни,имам предвид над 30 годишни,а такива има много.Така че,канари, имате подкрепа от голяма част локомотивци,колкото и невероятно да ви се струва това.Знам,че за по-младите фенове и на двата отбора,това ще прозвучи еретично.Нормално,тъй като повечето млади фенове са доста крайни.Точно тази крайност обаче ги прави като "коне с капаци"т.е.праволинейни.За тях всичко е ясно -ние сме добрите,те са лошите и за всичко са виновни"буферите" ,респективно "жълтурите".Но нищо,като походят още 10-15 години на мачове,ще пораснат
С теб си четем мислите постояно..
- PLOVDIV PEE 1912
SHYNE написа:ПИчОВЕ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ! СТИГА С ТЕЯ ЗАКАНИ ПО ФОРУМИТЕ . ЗАТВА СЛЕДВАщИЯ ПЪТ НА МАчА НЯМА ДА СА 50 УшЕВИ А 200 ! НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ чЕ ТОЯ ФОРУМ СЕ чЕТЕ ОТ :
Прав си,този форум стана доста популярен.