Изненадата ще е , че или ще е куц кон или някой , който е изпъден от някой дублиращ отбор.
Нали не се надявате на някой като Гнков или Неи, които си бележат редовно по 15-тина гола на сезон.
Ще вземем някой, ако въобще вземем, който не е вкарвал гол от 3 месеца и ще го "реанимираме"
Първа контрола на Черно Море срещу Светкавица
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Първа контрола на Черно Море срещу Светкавица
Абе ние постоянно вземаме куци коне.Поне да им дават шансове.Ето например Будинов.Няма един мач като титуляр и г
о освобождават.Заков като показатели беше по добре от Миро,но първо онази контузия,а после го освободиха.На мнение съм,че не се дават достатъчно шансове на когото и да е,освен на Миро.Е,за Божилов е друга работа.Явно момчето му дай Левски за да вкара някой гол.което е показателно че нещо с постройката на игра не е наред,щом не вкарва и на другите.Ама нали си имаме треньор,той да му мисли.Нали не мислите че Митко Илиев ако дойде и ще вкара 10 гола през пролетта?Целият проблем според мен идва от халфовете.Там трябва да се работи.За пример ще ви дам Челси.Един Лампард излезе и голова машина като Дрогба зацикли отвсякъде.Ако халфовата линия е добре подредена с правилните изпълнители и задачи,няма да имаме проблеми нито в дефанса,нито в атаката.
о освобождават.Заков като показатели беше по добре от Миро,но първо онази контузия,а после го освободиха.На мнение съм,че не се дават достатъчно шансове на когото и да е,освен на Миро.Е,за Божилов е друга работа.Явно момчето му дай Левски за да вкара някой гол.което е показателно че нещо с постройката на игра не е наред,щом не вкарва и на другите.Ама нали си имаме треньор,той да му мисли.Нали не мислите че Митко Илиев ако дойде и ще вкара 10 гола през пролетта?Целият проблем според мен идва от халфовете.Там трябва да се работи.За пример ще ви дам Челси.Един Лампард излезе и голова машина като Дрогба зацикли отвсякъде.Ако халфовата линия е добре подредена с правилните изпълнители и задачи,няма да имаме проблеми нито в дефанса,нито в атаката.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Tочно.Мисля даже, че Божилката не е лош, просто малко 100% положения му се отварят.Сега с Ратника може и да се променят нещата.По-добре да разчитаме на Капитанов, Божилов, Миро и Будинов/за него нищо не знам и не мога да кажа/ отколкото да вземем още един, който да проучваме 5 месеца и накрая да го освободим!
a v локо сф играят лампард и шави нали глупости
Батстанчо написа:Истината е една:Няма кой да вкарва голове!!!Погледнете класирането при голмайсторите и вижте кой от нашите е с най-много голове, на кое място в класацията е и колко изиграни мачове има!!!Трагедия!!!Ако чакаме Миро да ни оправи, то може да се окаже, че ще се оправим след 1 година!Трябва ни човек да вкарва, незвисимо таран, шаран, шабан и т.н.
Просто да я докарва някак си до мрежата!
и това е решение - изявен голмайстор. въпреки, че в най-силния период пред 2-3 години много играчи бележеха - в една от силните години на Миро, Юруков имаше повече попадения от него. една година май имахме най-много голове в групата от игрови положения извън наказателното. а за последния сезон - потискащо прав си

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
- th3_gr3en_rapper
Първата контрола на „Черно море“ срещу „Светкавица“ във вторник ще се играе при минус 5 градуса. В понеделник сутринта двете ръководства ще се чуят за последно, за да фиксират началния час и терена. Най-вероятно спарингът ще е в ранния следобед в Албена или под Аспарухов мост.
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]

Можеха да я издърпат за събота или неделя -при температури 8-9 градуса,защото във вторник вече пада под нулата. 

Sole написа:Можеха да я издърпат за събота или неделя -при температури 8-9 градуса,защото във вторник вече пада под нулата.
+ това има предпоставки за контузии но нашите са пекани имат на разположение неограничен брой играчи заместители 100% на титулярите!!! БЕЗХАБЕРИЕ!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Абе щяло да пада ''- 100'' градуса
пълни глупости, тя зимата почти мина, а както ни плашиха синоптиците, че тая зима щяла да е най-студената за последните 50 години
антарктически студове, а то какво, по-топла зима не си спомням да е имало
май Мъри Синоптика им прави прогнозите 

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
- Контакти:
Зимата е най-люта през февруари, а понякога и през март не лъже.
Не знам дали пътува миналата година до Сливен на 8ми март, но едвам се прибрахме през проходите заради снеговалежите тогава
Не се знае дали няма да скове след седмица
Не знам дали пътува миналата година до Сливен на 8ми март, но едвам се прибрахме през проходите заради снеговалежите тогава

Не се знае дали няма да скове след седмица

Ф.К.Ч.М.