Първа контрола на Черно Море срещу Светкавица

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Re: Първа контрола на Черно Море срещу Светкавица

Мнениеот Батстанчо » 21 яну 2011 12:00

Изненадата ще е , че или ще е куц кон или някой , който е изпъден от някой дублиращ отбор.
Нали не се надявате на някой като Гнков или Неи, които си бележат редовно по 15-тина гола на сезон.
Ще вземем някой, ако въобще вземем, който не е вкарвал гол от 3 месеца и ще го "реанимираме"

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 21 яну 2011 14:50

Абе ние постоянно вземаме куци коне.Поне да им дават шансове.Ето например Будинов.Няма един мач като титуляр и г
о освобождават.Заков като показатели беше по добре от Миро,но първо онази контузия,а после го освободиха.На мнение съм,че не се дават достатъчно шансове на когото и да е,освен на Миро.Е,за Божилов е друга работа.Явно момчето му дай Левски за да вкара някой гол.което е показателно че нещо с постройката на игра не е наред,щом не вкарва и на другите.Ама нали си имаме треньор,той да му мисли.Нали не мислите че Митко Илиев ако дойде и ще вкара 10 гола през пролетта?Целият проблем според мен идва от халфовете.Там трябва да се работи.За пример ще ви дам Челси.Един Лампард излезе и голова машина като Дрогба зацикли отвсякъде.Ако халфовата линия е добре подредена с правилните изпълнители и задачи,няма да имаме проблеми нито в дефанса,нито в атаката.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 21 яну 2011 15:40

Tочно.Мисля даже, че Божилката не е лош, просто малко 100% положения му се отварят.Сега с Ратника може и да се променят нещата.По-добре да разчитаме на Капитанов, Божилов, Миро и Будинов/за него нищо не знам и не мога да кажа/ отколкото да вземем още един, който да проучваме 5 месеца и накрая да го освободим!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 21 яну 2011 17:31

a v локо сф играят лампард и шави нали глупости

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 22 яну 2011 00:00

Батстанчо написа:Истината е една:Няма кой да вкарва голове!!!Погледнете класирането при голмайсторите и вижте кой от нашите е с най-много голове, на кое място в класацията е и колко изиграни мачове има!!!Трагедия!!!Ако чакаме Миро да ни оправи, то може да се окаже, че ще се оправим след 1 година!Трябва ни човек да вкарва, незвисимо таран, шаран, шабан и т.н.
Просто да я докарва някак си до мрежата!

и това е решение - изявен голмайстор. въпреки, че в най-силния период пред 2-3 години много играчи бележеха - в една от силните години на Миро, Юруков имаше повече попадения от него. една година май имахме най-много голове в групата от игрови положения извън наказателното. а за последния сезон - потискащо прав си :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 22 яну 2011 11:24

Първата контрола на „Черно море“ срещу „Светкавица“ във вторник ще се играе при минус 5 градуса. В понеделник сутринта двете ръководства ще се чуят за последно, за да фиксират началния час и терена. Най-вероятно спарингът ще е в ранния следобед в Албена или под Аспарухов мост.
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 яну 2011 12:33

Можеха да я издърпат за събота или неделя -при температури 8-9 градуса,защото във вторник вече пада под нулата. :idea:

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 22 яну 2011 15:16

Sole написа:Можеха да я издърпат за събота или неделя -при температури 8-9 градуса,защото във вторник вече пада под нулата. :idea:

+ това има предпоставки за контузии но нашите са пекани имат на разположение неограничен брой играчи заместители 100% на титулярите!!! БЕЗХАБЕРИЕ!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 22 яну 2011 15:31

Абе щяло да пада ''- 100'' градуса :mrgreen: пълни глупости, тя зимата почти мина, а както ни плашиха синоптиците, че тая зима щяла да е най-студената за последните 50 години :lol: антарктически студове, а то какво, по-топла зима не си спомням да е имало :lol: май Мъри Синоптика им прави прогнозите :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 22 яну 2011 16:25

Зимата е най-люта през февруари, а понякога и през март не лъже.
Не знам дали пътува миналата година до Сливен на 8ми март, но едвам се прибрахме през проходите заради снеговалежите тогава ;)
Не се знае дали няма да скове след седмица ;)
Ф.К.Ч.М.

Върни се в “Черно море”