Удрят "Замунда" и "Арена" ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Удрят "Замунда" и "Арена" ?

Мнениеот MORSKI » 22 яну 2011 00:44

delqnski47 написа:Квото и да си говорим,не можем да се оправдаваме с АБСОЛЮТНО нищо,когато теглим филми,игри,музика и пр. и не сме си платили за него!
Аз също тегля филми и музика,но въпреки това знам,че не е правилно!

Ако печеля като западняците по 4 к евро на месец боли ме фара дали ще дам 200, 300 евро за музика... Ще ги дам с кеф и ще ми е готино,че са оригинални, но като вземаш по 500 лева как мислиш дали няма да тегля :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 яну 2011 01:00

MORSKI написа:
delqnski47 написа:Квото и да си говорим,не можем да се оправдаваме с АБСОЛЮТНО нищо,когато теглим филми,игри,музика и пр. и не сме си платили за него!

Ако печеля като западняците по 4 к евро на месец боли ме фара дали ще дам 200, 300 евро за музика... Ще ги дам с кеф и ще ми е готино,че са оригинални, но като вземаш по 500 лева как мислиш дали няма да тегля :lol:

Значи като нямаш пари,няма да взимаш!Всичко е търговия,а това,че ''сме бедни'' си е чисто оправдание!Това,че нямаме пари НЕ е проблем на производителите и не е справедливо те да страдат,щот ние сме ''по цървули'' един вид!
Това е положението и спорът е абсолютно безсмислен!
Все пак и аз тегля,признавам си!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 яну 2011 01:25

delqnski47 написа:Значи като нямаш пари,няма да взимаш!Всичко е търговия,а това,че ''сме бедни'' си е чисто оправдание!Това,че нямаме пари НЕ е проблем на производителите и не е справедливо те да страдат,щот ние сме ''по цървули'' един вид!

Да бе,,,, Не знам дали си гледал БТВ новините, но вчера казаха точно на тази тема, че вече почти няма дискове и т.,н и Всичко се поръчва по нета в mp3 формат...
Но западняците - забележи, дори те плащали 1 от 10 песни...
така, че тези неща дето ги говориш са утопии не само у нас ;)
Хората няма как да спрат да слушат музика! Не говори глупости. И, да, ако вземаш 500 лева на месец, а искаш да имаш поне 2 -3 албума на различни изпълнители на месец трудно ще отделиш 60 лева за 3 такива албума....
Ти препдолагам не разботиш все още и си на издръжка на вашите- ще видиш какво е след време като трябва да работиш и сам да си разпределяш парите... Още повече, ако си в друг град или държава.....
И ти сам си признаваш, че теглиш! Ако имаше хиляди евро на месец щеше ли да теглиш? И още - нещо когато хората от музикалния бизнес, които толкова съжаляваш, спрат да карат коли за 50 и отгоре хиляди лева и евро и спрат да живеят във вили за стотици хиляди, ей тогава ще ги съжаля, дотогава- мерси
!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 22 яну 2011 01:36

MORSKI написа:
delqnski47 написа:Значи като нямаш пари,няма да взимаш!Всичко е търговия,а това,че ''сме бедни'' си е чисто оправдание!Това,че нямаме пари НЕ е проблем на производителите и не е справедливо те да страдат,щот ние сме ''по цървули'' един вид!

Да бе,,,, Не знам дали си гледал БТВ новините, но вчера казаха точно на тази тема, че вече почти няма дискове и т.,н и Всичко се поръчва по нета в mp3 формат...
Но западняците - забележи, дори те плащали 1 от 10 песни...
така, че тези неща дето ги говориш са утопии не само у нас ;)
Хората няма как да спрат да слушат музика! Не говори глупости. И, да, ако вземаш 500 лева на месец, а искаш да имаш поне 2 -3 албума на различни изпълнители на месец трудно ще отделиш 60 лева за 3 такива албума....
Ти препдолагам не разботиш все още и си на издръжка на вашите- ще видиш какво е след време като трябва да работиш и сам да си разпределяш парите... Още повече, ако си в друг град или държава.....
И ти сам си признаваш, че теглиш! Ако имаше хиляди евро на месец щеше ли да теглиш? И още - нещо когато хората от музикалния бизнес, които толкова съжаляваш, спрат да карат коли за 50 и отгоре хиляди лева и евро и спрат да живеят във вили за стотици хиляди, ей тогава ще ги съжаля, дотогава- мерси!

+ 100 :!: :!: :!: :!: :!:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 яну 2011 01:49

MORSKI написа:

На мен ми е любопитно и странно, защо има ограничение само за музика и филми, няма за снимки и картини, които също са авторски.Или като някой изпее една песен тя вече е авторска, но когато някой нарисува картина, тя не е авторска и няма проблем копията да се дърпат?Или някоя оригинална снимка...В блоговете също всичко е авторско, но кой плаща, за да чете авторски материали там.Нашите ченгета за пореден път доказват, че са от рода на .. он пръднА, ние се насрааме.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 яну 2011 02:10

Кашчей написа:
MORSKI написа:

На мен ми е любопитно и странно, защо има ограничение само за музика и филми, няма за снимки и картини, които също са авторски.Или като някой изпее една песен тя вече е авторска, но когато някой нарисува картина, тя не е авторска и няма проблем копията да се дърпат?Или някоя оригинална снимка...В блоговете също всичко е авторско, но кой плаща, за да чете авторски материали там.Нашите ченгета за пореден път доказват, че са от рода на .. он пръднА, ние се насрааме.

прав си.

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 22 яну 2011 04:12

Аз лично мисля че пиратството е номер 1 и няма как бъде спряно , което е добре за такава раздрънкана държава като нашата .
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
friday
Контакти:

Мнениеот friday » 22 яну 2011 04:53

Абе, момчета, само аз ли не мога нещо да вляза в замунда? Влизам в сайта, но нещо не мога да браузвам торентите и съответно да тегля :roll: Пробвах и с Опера, и с Мозила. Как е при вас?

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 22 яну 2011 04:55

friday написа:Абе, момчета, само аз ли не мога нещо да вляза в замунда? Влизам в сайта, но нещо не мога да браузвам торентите и съответно да тегля :roll: Пробвах и с Опера, и с Мозила. Как е при вас?

http://www.blitz.bg/news/article/97559
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
friday
Контакти:

Мнениеот friday » 22 яну 2011 05:07

Оф, много гадно, дано по-бързо възстановят замунда, арената уж все още работи.

Върни се в “Свободна зона”