Болтън - Челси 0:4 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Преди Болтън - Челси
Ако не вземат някой през този трансферен прозорец , ми се струва че може да има продажба на клуба и нови собственици

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Ако не вземат някой през този трансферен прозорец , ми се струва че може да има продажба на клуба и нови собственици
Изложи своята теза ...
Ballancee написа:daredevil написа:челси няма да спечели мача ако и двамата отсъстват.
един дрогба на 33 години не е достатъчен, вече не.
Покажи уважение и напиши името на отбора с главна буквапродължавам да се убеждавам ,че ти липсват не само първите 7 години понеже в първи клас се учи ,че имената се пишат с главна буквичка
ти явно точно на този урок не си присъствал
Девилчето е болен мозък.Със сигурност не му липсват само първите 7 години.
Иначе интересен мач.Според мен Болтън не са лош отбор,но Челси ще си вземе своето.Прогноза 0:2.
Тезата ми е(само предположения,с които не искам да ангажирам никой)че Абрамович гледа да изцеди клуба до максимум преди да му вземе парите,а това означава колкото се може по-малко разходи,което автоматично изключва и всякакви трансфери.Но пак подчертавам това е само хипотеза(до някъде граничеща с фантастиката)но времето ще покаже.Ако се окаже че наистина е така,дано поне нещата се равият по-бързо за да не страда и самия клуб.

CTAHKO написа:Тезата ми е(само предположения,с които не искам да ангажирам никой)че Абрамович гледа да изцеди клуба до максимум преди да му вземе парите,а това означава колкото се може по-малко разходи,което автоматично изключва и всякакви трансфери.Но пак подчертавам това е само хипотеза(до някъде граничеща с фантастиката)но времето ще покаже.Ако се окаже че наистина е така,дано поне нещата се равият по-бързо за да не страда и самия клуб.
Смятам ,че трябва да си наясно с плана на клуба за развитие в следващите години , целта от както Абрамович дойде в Западен Лондон е една да направи Челси самойздържащ се клуб който да не е изцяло зависим от него. Точно поради това той се стреми по-всякакви начини да се орязва бюджета затова бяха ''изгонени'' Балак, Коул, Деко , Белети , Карвальо , Стох , Синклеър, Ди Санто и прочие. Затова беше изгонен и Рей Уилкинс сега, Абрамович ще се надява тима да се справи без нови попълнения което към днешна дата не изглежда ,че ще се случи.
Да знам за този план,само че при това положение не мога да се съглася,че вече е влезнал в сила при положение,че последния трансфер на рамиреш е към 20+ мил паунда,в момента се спрягат някакви имена,които също са с цени от над  20 мил,а в същото време се изпускат футболисти,които са стойностни и струват с пъти по-малко( на първо четене ми идват наум Йозил 22г-7мил евро,Ван Дер Варт и той тамнякъде)а така също и не се налагат младите.Никой не може да ме убеди  в това,че в школата няма по-добър и по-бърз десен бек от Ферейра.това се отнася и за другите проблемни постове.И точно поради тези причини много много не ми се вярва в тези приказки за самоиздръжката на клуба.

В клуба има неща който са неясни за  привържениците ,  неща който са клубна тайна защо примерно Абрамович не отпуска достатъчно средства да фрактовката е   целта клуба да се самойздържа но дали във действителност е това или кризата има нещо общо или пък Абрамович се е заел да финансира Русия за предстоящото им приемане на Мондиала ..... истината е някъде по-средата може би ..

Отново казвам,че това е само хипотеза,с която не искам да ангажирам никой.Иначе си много прав,че във всеки клуб има неща,които нито феновете знаят за какво става въпрос,нито се кават от клуба.А за мондиала в Русия съм на 100% сигурен,че нашия човек ще финансира.Въпроса е дали не иска да освободи  капитали и да търси нов собственик на клуба,или наистина ще го остави на самоиздръжка.

1:2

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
						Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Тери на линия за мача на Челси срещу Болтън
Играчът на Челси Джон Тери ще бъде готов за мача на клуба срещу Болтън в понеделник.
Босът на „сините" Карло Анчелоти потвърди, че Тери ще бъде готов за игра. Имаше опасения, че той може да пропусне следващата среща, поради болки в коляното и ребрата, които Тери изпитваше в последния мач на лондончани.„Направиха ми някои тестове, които да установят защо изпитвам болка в ребрата и коляното. Не е нищо сериозно и ще бъда на разположение на треньора," заяви Тери.Днес Тери възобнови тренировки с отбора. Мениджърът на клуба Карло Анчелоти пък сподели мнението му относно слабата игра на Челси при гостуванията.„Ние не играем добре като гости. Това е главната причина поради, която загубихме добрите си позиции в класирането," заяви той. „Срещу Болтън отново е гостуване, но се надявам, че отборът ще се представи на ниво и ще успеем да постигнем така необходимата ни победа," завърши Анчелоти.