Събиране Пловдив - Неделя 19:30 на Детски Свят !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Събиране Пловдив - Неделя 19:30 на Детски Свят !

Мнениеот Blue_Girl » 21 яну 2011 17:17

megan fox написа:
Blue_Girl написа:
megan fox написа:Имаме присъда! За нещастие тя е негативна за нас и червената лейди не може да дойде.

Да се радвам или да плача, а Фокс?

Ти си прецени, лейди. Ако смяташ, че можеш да излезеш с 14-15 коча на глава... няма проблеми. :)

Знам, че ми е приятно с всички вас и няма да изпусна шоуто!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 21 яну 2011 17:18

megan fox написа:
MORSKI написа:Божко спама е забранен навсякъде освен в споам темата. За да повдигам тази тема явно има защо ;)
Понеже сте пичове и вземате от дума не се налагат санкции, но спама не се толерира попринцип, така че вслушайте се в думите ми за добро е ;) Н еможе 4-5 човека да обръщат темата на чат, ами някак не е хубаво ;) Като сде видим живот и здраве февруари и наживо ще си говорим на тази тема.

Морски, прав си, че СПАМ-а е забранен от правилата и имаш право да ни правиш забележка, но проблема е друг: тук пишещите имаме сходни интереси, готино ни е да лафим заедно и имаме нужда да спамим някъде. Да, има си СПАМ тема, но в нея участват доста повече хора, с част от тях не се разбираме и не ни върви лафчето и затова не пишем там!
А нали можеш да си представиш какъв мармалад ще стане, ако 2 различни компания тръгнат да лафят/спамят в една тема? Ще бъде баси мазалото! Докато намерим кой къде (на коя страница) какво е писал... ще бъде меко казано тегаво и неприятно, отделно, че като нищо ще се пръкнат търкания и конфликти м/у двата лагера, че видите ли другите им развалят моабетчето...

Та модовете проявете малко разбиране и си спестете разправиите, като допуснете 2 СПАМ теми. Тази и официалната. ;)

Подкрепям те!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 яну 2011 17:19

MORSKI написа:Божко спама е забранен навсякъде освен в споам темата. За да повдигам тази тема явно има защо ;)
Понеже сте пичове и вземате от дума не се налагат санкции, но спама не се толерира попринцип, така че вслушайте се в думите ми за добро е ;) Н еможе 4-5 човека да обръщат темата на чат, ами някак не е хубаво ;) Като сде видим живот и здраве февруари и наживо ще си говорим на тази тема.

Морски, прав си, че СПАМ-а е забранен от правилата и имаш право да ни правиш забележка, но проблема е друг: тук пишещите имаме сходни интереси, готино ни е да лафим заедно и имаме нужда да спамим някъде. Да, има си СПАМ тема, но в нея участват доста повече хора, с част от тях не се разбираме и не ни върви лафчето и затова не пишем там!
А нали можеш да си представиш какъв мармалад ще стане, ако 2 различни компания тръгнат да лафят/спамят в една тема? Ще бъде баси мазалото! Докато намерим кой къде (на коя страница) какво е писал... ще бъде меко казано тегаво и неприятно, отделно, че като нищо ще се пръкнат търкания и конфликти м/у двата лагера, че видите ли другите им развалят моабетчето...

Та модовете проявете малко разбиране и си спестете разправиите, като допуснете 2 СПАМ теми. Тази и официалната. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 яну 2011 17:25

megan fox написа:

Знам и отлично ви тразбирам за това ви и предупреждавам ;) Има си скайпове , лс , фейсбук каквото препдочитате , спама в леки количества се приема, но малко дразни така.... А и е против правилата и ще се наложи наказание, ако продължи... А вие сте разбрани, а и темата е за нещо супер яко... Така, че дайте да не я разваляме ;) Лаф мохабет дето се казва има къде да правим/ правиоте, ако не съм ви забавен :roll: :lol: Надявам се ме разбрахте!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 яну 2011 17:32

Ми не всеки има ФБ! Аз примерно нямам и не искам да имам (то и затова нямам де), скайпа си го включвам изключително рядко, може би 2-3 пъти в месеца, а и не го давам на кой да е, от всичките форумисти само Сисито го има и може да я питате колко често се появявам там. ;)

А колкото до лс-тата..., ако ни покажеш как можем няколко човека да си направим общ чат с лс-та ще си най-големият. ;)

П.П. Наистина не разбирам какво толкова ще ви стане, ако допуснете две СПАМ теми? Както виждаш тук ако изключим правилото за спам, друго правило не се нарушава, всички се разбираме и няма конфликти. Т.е. можете да сте спокойни, че всичко ще бъде ок, още повече, че единият от глобалните модове лафи с нас - Мадридиста, та всичко е под контрол. ;)

П.П.2. А и нали това е свободна зона? Т.е. може да говорим за каквото си поискаме, а ако изключим някои леки офтопици се придържаме към темата - среща в Пловдив. :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 яну 2011 17:51

megan fox написа:Ми не всеки има ФБ! Аз примерно нямам и не искам да имам (то и затова нямам де), скайпа си го включвам изключително рядко, може би 2-3 пъти в месеца, а и не го давам на кой да е, от всичките форумисти само Сисито го има и може да я питате колко често се появявам там. ;)

А колкото до лс-тата..., ако ни покажеш как можем няколко човека да си направим общ чат с лс-та ще си най-големият. ;)

П.П. Наистина не разбирам какво толкова ще ви стане, ако допуснете две СПАМ теми? Както виждаш тук ако изключим правилото за спам, друго правило не се нарушава, всички се разбираме и няма конфликти. Т.е. можете да сте спокойни, че всичко ще бъде ок, още повече, че единият от глобалните модове лафи с нас - Мадридиста, та всичко е под контрол. ;)

П.П.2. А и нали това е свободна зона? Т.е. може да говорим за каквото си поискаме, а ако изключим някои леки офтопици се придържаме към темата - среща в Пловдив. :)

Ами, ако всеки потребител на който му върви лафа с 4-5 човека поиска своя спам тема познай какво ще стане... Ако за вас го допуснем значи за всеки да го напарвим,... Няма как да стане и неслучайно ви предупреждавам ;)
по точка едно- виж зидан, мода на Локо Пловдив спряха д апишат често дори зидан сложи една снкимка за спам забавно да ви преудпреди :) Ами не став атака приятел. Иначе бягате от темата, нямаше да го повдигам този въпрос, ако не бягахте от нея,.
Връзвате ми ръцете, ако не спрете със спама - тоест , ако няйой колега реши да вземе мерки няма как да го спра, няма и да искам понеже ще е прав! Нещото което мога да направя е да ви преудпредя чисто приятелски и го правя ;) Така, че по-добре се вслушайте.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 яну 2011 18:13

Морски, както казах прав си, но без да ви критикувам и/или издребнявам, ако трябва да се прилага правилото за спам, то 95% от пишещите във форума трябва да ни накажете! Във форума има не повече от 3 теми, в които да няма офтопик и спам! Това го има във всички теми, вярно, тук е малко повече, но поне виждаш, че не създаваме проблеми. Тук сме се събрали фенове на най-различни отбори и няма никакви провокации, караници и скандали, а това не е за подценяване. ;)

Спирам да пиша по този въпрос, разбрах твоята позиция, знаеш моята, ако глобалните модове преценят, че сме прекалили... да вземат нужните мерки. :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 яну 2011 18:16

megan fox написа:Морски, както казах прав си, но без да ви критикувам и/или издребнявам, ако трябва да се прилага правилото за спам, то 95% от пишещите във форума трябва да ни накажете! Във форума има не повече от 3 теми, в които да няма офтопик и спам! Това го има във всички теми, вярно, тук е малко повече, но поне виждаш, че не създаваме проблеми. Тук сме се събрали фенове на най-различни отбори и няма никакви провокации, караници и скандали, а това не е за подценяване. ;)

Спирам да пиша по този въпрос, разбрах твоята позиция, знаеш моята, ако глобалните модове преценят, че сме прекалили... да вземат нужните мерки. :)

то е ясно- аз лично също спамя, но в границите ;) А вие без да се устите може би прекалихте :) Затова и направих забелжка. 8-) Покрай периятното лафене сте изпуснали нишката :) А темата съдържа важна информация и предразполага важни теми за обсъждане, а не свалки ;)

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 21 яну 2011 20:49

Човек да не пропусне един следобед във форума...... 15 страници..... И малкото новини поне за мен са :
Синята лейди се казва Силвия(но държи да й викат Сиси)
The game се казва Жоро
И Червената лейди няма да дойде....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 21 яну 2011 20:59

tatusindo написа:Човек да не пропусне един следобед във форума...... 15 страници..... И малкото новини поне за мен са :
Синята лейди се казва Силвия(но държи да й викат Сиси)
The game се казва Жоро
И Червената лейди няма да дойде....

Ти ще идваш ли?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Архив”