donpacko написа:Тука чета мнение,че се попълвало бланка дали си здрав.Аз работя във голям завод,преди да почна там,като знам какви прегледи минавах за да ме видят здрав ли съм нямаш си на идея,само във гъз.. ми дето не бъркаха,от там си правя изводите какви трябва да са прегледите за спортист.Миналата зима Милан не купи играч от френски отбор(забривих името на играча),поради простата причина,че имал проблем със ЕДИН ЗЪБ.Къде са били ЛЕКАРИТЕ НА ЛЕВСКИ ПИТАМ АЗ.Иначе успех на Базил на Локото.Това беше един от малкото клубове със които се разбирахме какакто трябва,сега ГОНЗО ги заплю много лошо.
И на мен ми е чудно. Вчера чух по Гонг, че лекарите са предупредили за контузията на първите прегледи в "Пирогов". Защо Гонзо не ги е послушал, той да отговори. Как е възможно след първата контузия, дошла на първата тренировка, когато със сигурност са прегледали рамото по-внимателно да не са хванали проблема. Спомни си, че всички медии обявиха контузията за лека, и че играчът може да тернира на следващия ден.