Всичко по темата Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Обръщание към Базил Де Карвальо от феновете на Локомотив

Мнениеот stoyankd » 21 яну 2011 15:48

MagicMoments написа:Чудя се защо на Левски са им проблема тези 3 месец.Затова че няма да играе..................Гледайки мачовете му в Локомотив мисля че тези 3 месеца извън терените няма да му се отразят.АБСОЛЮТНО НА СТРАНАТА НА КАРВАЛЬО :)

Ами защото трябва да купят друг скъп играч. Всичко е в парите.

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 21 яну 2011 15:59

Ако прадват Гаррата ще вземат играч , ако пък ли не мисля че няма да вземат никой на този пост , ще се молят да вкара още 30 гола до края на сезона !
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 21 яну 2011 16:02

stoyankd написа: Представи си следната, много елементарна схема- Левски продава Гара Дембеле за 50 000евро на поставен клуб- произволно например на Родопа Смолян. Изплаща си 20% на Локо и претенциите им са до там. Родопа продава Гара например за 3 000 000Евро и за същата сума купува трима юноши на Левски. Как ти се струва?

Плоско. Нали се сещаш, че ако тръгнеш да правиш тази схема на някой чужд отбор, да им кажеш ние сега ще го продадем в Родопа за 50 000, а после вие ще го вземете от тях за 3 000 000, ще ти помахат с ръка и ще видиш трансфер през крив макарон. Хората на запад на подобни селски тарикатлъци не се връзват. Щом тръгваш да правиш подобни номера, значи не ти е чиста работата.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 21 яну 2011 16:03

Това е просто смешно.. преставяте ли си тоя футболист какви ще ги говори за България, ако или т.е. като си тръгне от тук ? :roll:

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 21 яну 2011 16:14

Тука чета мнение,че се попълвало бланка дали си здрав.Аз работя във голям завод,преди да почна там,като знам какви прегледи минавах за да ме видят здрав ли съм нямаш си на идея,само във гъз.. ми дето не бъркаха,от там си правя изводите какви трябва да са прегледите за спортист.Миналата зима Милан не купи играч от френски отбор(забривих името на играча),поради простата причина,че имал проблем със ЕДИН ЗЪБ.Къде са били ЛЕКАРИТЕ НА ЛЕВСКИ ПИТАМ АЗ.Иначе успех на Базил на Локото.Това беше един от малкото клубове със които се разбирахме какакто трябва,сега ГОНЗО ги заплю много лошо.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 21 яну 2011 16:23

Irish stout написа:
stoyankd написа: Плоско. Нали се сещаш, че ако тръгнеш да правиш тази схема на някой чужд отбор, да им кажеш ние сега ще го продадем в Родопа за 50 000, а после вие ще го вземете от тях за 3 000 000, ще ти помахат с ръка и ще видиш трансфер през крив макарон. Хората на запад на подобни селски тарикатлъци не се връзват. Щом тръгваш да правиш подобни номера, значи не ти е чиста работата.

Е, нормално е да плоско, не съм специалист по трансферите на футболисти, но схемата е възможна. давам ти два примера, за който се сещам веднага.Левски продаде Ивайло Андонов на Албасете за 50 000евро, точно защото в договора му с ЦСКА имаше клауза за процент от бъдещ трансфер или минимална сума за продажба в чужбина. Ивайло подписа договор вечерта с Левски и след 24 часа го продадоха на Албасете. Спомням си още един такъв случай-Ивко Ганчев. Премина в Левски от славия и без една тренировка(както бе и с Андонов) на Герена бе продаден на Бурса, а Левски с парите плати на Локо София за Пламен Николов.

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 21 яну 2011 16:24

MoNteSo написа:Това е просто смешно.. преставяте ли си тоя футболист какви ще ги говори за България, ако или т.е. като си тръгне от тук ? :roll:

Аз все си мисля,че няма да е за Бьлгария,а за един гранд на футбола с велики рьководители,с превьзходно отношение кьм новите!Взели му и сака,та един сак на Найк е 50лева,голям отбор,големи рьководители.... :oops:

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 21 яну 2011 16:29

donpacko написа:Тука чета мнение,че се попълвало бланка дали си здрав.Аз работя във голям завод,преди да почна там,като знам какви прегледи минавах за да ме видят здрав ли съм нямаш си на идея,само във гъз.. ми дето не бъркаха,от там си правя изводите какви трябва да са прегледите за спортист.Миналата зима Милан не купи играч от френски отбор(забривих името на играча),поради простата причина,че имал проблем със ЕДИН ЗЪБ.Къде са били ЛЕКАРИТЕ НА ЛЕВСКИ ПИТАМ АЗ.Иначе успех на Базил на Локото.Това беше един от малкото клубове със които се разбирахме какакто трябва,сега ГОНЗО ги заплю много лошо.

И на мен ми е чудно. Вчера чух по Гонг, че лекарите са предупредили за контузията на първите прегледи в "Пирогов". Защо Гонзо не ги е послушал, той да отговори. Как е възможно след първата контузия, дошла на първата тренировка, когато със сигурност са прегледали рамото по-внимателно да не са хванали проблема. Спомни си, че всички медии обявиха контузията за лека, и че играчът може да тернира на следващия ден.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 21 яну 2011 16:30

Черно бялата фланелка винаги се е носила със сърце иначе прозира и фалшивото си личи!
Базил за 6 месеца я носи със сърце , чест и гордост!
Завинаги един от нас!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 21 яну 2011 16:31

Нали се сещаш, че тези номера пред ФИФА и УЕФА не вървят и Левски ще отнесат глоба, която ще изплащат до следващата си 100 годинишнина :)
1934---1938---1982---2006

Върни се в “Локо Пловдив”