Всичко по темата Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: Обръщание към Базил Де Карвальо от феновете на Локомотив

Мнениеот fire » 21 яну 2011 15:04

Leooo написа:За мен лично Левски са си виновни че не са го видяли че има контузия , но ако договора е направен така че да може да се върне , мисля няма да има проблеми. Като цяло и парите не са платени за него сигурно !

Всичко е така,но как според теб този Човек би се върнал в клуб,който го е изхвърлил като торба с боклук само седмици след като от този клуб бяха готови на всичко за да го имат? ..........

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 21 яну 2011 15:08

rado. написа:
Leooo написа:Скоро пак ще играе за Локомотив няма страшно !

Не се очертава да е скоро.Трябва 1-во от Левски да ни преведат 300 000 е,след това да разтрогнат подписания договор и тогава вече може да се вьрне при нас ;) Според мен най-рано след 6 месеца....

Защо си мислиш, че след като разтрогне, ще се върне при вас? Може да отиде където си иска!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 21 яну 2011 15:11

fire написа:БАЗИЛ е рядко срещан футболист,не само за нашето първенство! Аз рядко съм срещал подобен Човек и футболист! Левскарите не успяха да разберат с какъв играч се разделиха!?Все пак има закони и институции и се надявам час по-скоро казуса да бъде справедливо решен и кой-каквото си надробил да си го сърба!!!! Играча няма никъква вина! Що се отнася до Локото,много ще се радвам Карвальо отново да е в отбора ни и се надявам след операцията му,която няма да го извади за дълго от игра и след решението на институциите,щом от Левски са категорични,че не го искат,ние да си го вземем отново!Все пак още в началото на март Карвальо ще е готов за игра а решаващите мачове тепърва ще предстоят!ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!

Не съм съгласен с теб за вината на Базил. Във всяка една нормална фирма, постъпвайки на работа попълваш информационна бланка- образование, умения и т.н. Прилагаш медицинско, свидетелство за съдимост и т.н. Базил информирал ли е за тази хронична травма? Обърнал ли е внимание на докторите за нея?Ако Базил е скрил за тази травма, това постъпка на естен човек ли е? Четох някъде, че оспорил заключението на докторите. Ако Левски кажат добре- да играе какво става? Чу какво каза д-р Василев-възможна е травма с вероятност за инвалидизация за цял живот. Ако е скрил за травмата, как да очаква коректност? Всички оплюхме Калина Илиева и с право, но постъпката на Базил е подобна-лъжа с цел облагодетелстване.

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 21 яну 2011 15:13

Не съм съгласен с теб за вината на Базил. Във всяка една нормална фирма, постъпвайки на работа попълваш информационна бланка- образование, умения и т.н. Прилагаш медицинско, свидетелство за съдимост и т.н. Базил информирал ли е за тази хронична травма? Обърнал ли е внимание на докторите за нея?Ако Базил е скрил за тази травма, това постъпка на естен човек ли е? Четох някъде, че оспорил заключението на докторите. Ако Левски кажат добре- да играе какво става? Чу какво каза д-р Василев-възможна е травма с вероятност за инвалидизация за цял живот. Ако е скрил за травмата, как да очаква коректност? Всички оплюхме Калина Илиева и с право, но постъпката на Базил е подобна-лъжа с цел облагодетелстване.[/quote]
Да ве,те го питали,здрав ли си и той казал,че е здрав :lol: Батков,ти ли си :o обикновено той се оправдава така,изв.,ако те бьркам,ама това ми прилича на-,,тея ябьлки хубави ли са и продавача казва,не такова не ги бива :lol: ,ама това е на пазара,тук има апаратури,спецялисти и т.н. :!: Добре,че не са го питали,дали е цветнокож :lol:
Последна промяна от rado. на 21 яну 2011 15:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 21 яну 2011 15:14

Dani написа:
rado. написа:
Leooo написа:Скоро пак ще играе за Локомотив няма страшно !

Не се очертава да е скоро.Трябва 1-во от Левски да ни преведат 300 000 е,след това да разтрогнат подписания договор и тогава вече може да се вьрне при нас ;) Според мен най-рано след 6 месеца....

Защо си мислиш, че след като разтрогне, ще се върне при вас? Може да отиде където си иска!

Той не може да разтрогне и да си замине в друг отбор ,отива в Левски или си остава Локото няма как да играе другаде , поне аз така мисля !
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 21 яну 2011 15:21

Абе вие не разбрахте ли,че Батков е знаел за травмата на рамото му.Стига сте го плюли.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 21 яну 2011 15:25

rado. написа:Не съм съгласен с теб за вината на Базил. Във всяка една нормална фирма, постъпвайки на работа попълваш информационна бланка- образование, умения и т.н. Прилагаш медицинско, свидетелство за съдимост и т.н. Базил информирал ли е за тази хронична травма? Обърнал ли е внимание на докторите за нея?Ако Базил е скрил за тази травма, това постъпка на естен човек ли е? Четох някъде, че оспорил заключението на докторите. Ако Левски кажат добре- да играе какво става? Чу какво каза д-р Василев-възможна е травма с вероятност за инвалидизация за цял живот. Ако е скрил за травмата, как да очаква коректност? Всички оплюхме Калина Илиева и с право, но постъпката на Базил е подобна-лъжа с цел облагодетелстване.

Да те го питали,здрав ли си и той казал,че е здрав :lol: Батков,ти ли си :o обикновено той се оправдава така,изв.,ако те бьркам![/quote]
Не съм Батков и ми е се тая колко пари трябва да се дават или взимат за играчи в един отбор. Так или иначе парите идват от трансфера на Гарата и съм сигурен, че там ще ви прецакат. Ние сме фенове, те са ръководство, да се оправят. Мисля, че просто не е коректна постъпката на футболиста- да отиде в нов отбор знаеки, че е за операция. Помисли малко и ще се обедиш, че е много уязвим от правна гледна точка.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 21 яну 2011 15:35

stoyankd написа:
rado. написа:Не съм съгласен с теб за вината на Базил. Във всяка една нормална фирма, постъпвайки на работа попълваш информационна бланка- образование, умения и т.н. Прилагаш медицинско, свидетелство за съдимост и т.н. Базил информирал ли е за тази хронична травма? Обърнал ли е внимание на докторите за нея?Ако Базил е скрил за тази травма, това постъпка на естен човек ли е? Четох някъде, че оспорил заключението на докторите. Ако Левски кажат добре- да играе какво става? Чу какво каза д-р Василев-възможна е травма с вероятност за инвалидизация за цял живот. Ако е скрил за травмата, как да очаква коректност? Всички оплюхме Калина Илиева и с право, но постъпката на Базил е подобна-лъжа с цел облагодетелстване.

Да те го питали,здрав ли си и той казал,че е здрав :lol: Батков,ти ли си :o обикновено той се оправдава така,изв.,ако те бьркам!

Не съм Батков и ми е се тая колко пари трябва да се дават или взимат за играчи в един отбор. Так или иначе парите идват от трансфера на Гарата и съм сигурен, че там ще ви прецакат. Ние сме фенове, те са ръководство, да се оправят. Мисля, че просто не е коректна постъпката на футболиста- да отиде в нов отбор знаеки, че е за операция. Помисли малко и ще се обедиш, че е много уязвим от правна гледна точка.[/quote]
Никога не забравяй,че Коко Динев 100% си е опекъл юридически нещата, с договори за процента за Гарата! Така,че до прецакване и тоя случай едва ли ще се стигне! Аз се притеснявам само от факта,че Батков е агент на ДС и с нрава си на престъпник,може да започне да действа по други начини!??? Нали знаеш,че змията хапе най-много когато умира!? Ганьо си мисли,че вечно ще е така "големите" да прецакват останалите,но вече се забелязва друга тенденция,че "големите" не са чак толкова големи и правилата са едни за всички и трябва да се спазват!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 21 яну 2011 15:39

Чудя се защо на Левски са им проблема тези 3 месец.Затова че няма да играе.То първенството започва след 1 месец и остават 2 месеца за да се излекува.Нали здравето на футболистите е най-важно??.Какво стана с този принцип.Гледайки мачовете му в Локомотив мисля че тези 3 месеца извън терените няма да му се отразят.АБСОЛЮТНО НА СТРАНАТА НА КАРВАЛЬО :)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 21 яну 2011 15:45

fire написа:
stoyankd написа:
rado. написа:Никога не забравяй,че Коко Динев 100% си е опекъл юридически нещата, с договори за процента за Гарата!!

Представи си следната, много елементарна схема- Левски продава Гара Дембеле за 50 000евро на поставен клуб- произволно например на Родопа Смолян. Изплаща си 20% на Локо и претенциите им са до там. Родопа продава Гара например за 3 000 000Евро и за същата сума купува трима юноши на Левски. Как ти се струва?

Върни се в “Локо Пловдив”