Ръководство на Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ОФИЦИАЛНО: Бакалов президент, Видолов - треньор!
Извинявам се предварително че се намесвам въб башият форум,НО наистина това е НАЙ ДОБРАТА !!!!!БРАВО!!!!!
-
- Контакти:
Новината е повече от добра. За треньора не съм съгласен с някой от мненията. Трябват ни хора, които са наясно с институцията БПФК, та в този случай - кой нормален ботевист ще тръгне да псува Коцето? Може и да няма нужния опит, като треньор, но с нашата подкрепа всичко е възможно не забравяйте 

Чудесна новина! Това е перфектната комбинация! Аз отдавна искам Коцето да стане треньор, защото вярвам в него! Последните 10 години, той е най-сериозният човек, който играеше в отбора! Каквото е казал, държи на него, интелигентен е, разбира играта и има подкрепата на публиката! Пожелавам му да стане нашия Алекс Фергюсън 

"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
vanchev написа:Супер новина !!! От кой отбор си ?
Най-сетне! Прекрасна новина! От Ботев Пловдив!
TribuneEast1912 написа:Новината е повече от добра. За треньора не съм съгласен с някой от мненията. Трябват ни хора, които са наясно с институцията БПФК, та в този случай - кой нормален ботевист ще тръгне да псува Коцето? Може и да няма нужния опит, като треньор, но с нашата подкрепа всичко е възможно не забравяйте
Никой не говори за нормалните ботевисти, говорим за комплексарите които псуваха и Бакалов есента

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- nikytodorov
- Контакти:
Добра новина,Марин и Йотков са добър тандем,Коцето е доказан Ботевист!Това са верните хора,според мен трябва да ги подкрепим,всички-фракции,фенове,деятели,ветерани!Няма да е лек възхода на БОТЕВ 1912,трябва пална подкрепа и мобилизация!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!
-
- Контакти:
Сега ни остава да чакаме единствено АД-то да стане факт и всичко заспива 

Хубави новини за БОТЕВ, това е чудесно
Хайде правете добър отбор че без вас А група не е интересна.
Би било добре според мен освен силен БОТЕВ, някой ден да се завърне и Спартак ПД.
Славните Пловдивски клубове дали най много на футбола в България би трябвало да отново да бъдат на върха.
Аз съм Цесекар, но ви желая успех от СЪРЦЕ

Хайде правете добър отбор че без вас А група не е интересна.
Би било добре според мен освен силен БОТЕВ, някой ден да се завърне и Спартак ПД.
Славните Пловдивски клубове дали най много на футбола в България би трябвало да отново да бъдат на върха.
Аз съм Цесекар, но ви желая успех от СЪРЦЕ

Рекордьорът по изиграни мачове в историята на „А” група Марин Бакалов ще бъде новият президент на Ботев Пловдив. Бакалов потвърди новината пред Гонг и по този начин сложи край на спекулациите по въпроса кой ще управлява най-стария футболен клуб в България, след като той бъде регистриран като АД.
Днес е хубав ден за Пловдив!

- Pride_of_London
- Контакти:
Супер!На седмото небе съм!Възможно най-добрият вариант!