Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ ?

Мнениеот фифи перото » 20 яну 2011 18:20

koi4i написа:
фифи перото написа:
dunavfc написа:

Докато сме на принципа на "по-маркото зло",все ще сме в тази каца...

[offtopic]Промени...Дрън -дрън...[/offtopic]

Ето заговори гласът на разума!!! Ти сигурно си по - доволен от предишното правителство? По темата ДА!

Не си спомням да съм искал мнение...И не съм казал никъде това...И едните и другите лъжат,но сега е доста по-...популистко...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 20 яну 2011 18:20

wicked1913 написа:Твърдо НЕДОВОЛЕН!
Управляват ни физкултурници, мутри и охранителите на комунистите, според вас те какви са?
Единственото нещо,което ще се развива е МВР=> автоматично ни прави една смешна и полицейска държава.
Абсолютно всичко затъва,поощряват се простаците и мутрагените, за сметка на интелектуалците.
Нито пенсии,нито стипендии, работна заплата,нищо не се е покачило,дори мъничко, е да с изключение на цените на ВСИЧКО,който не спират да се покачват!
Заприличваме на една бананова република от типа на Ямайка, Коста Рика, Доминиканската Реп. и т.н., ще бъдем управлявани от строга диктатура,като населението ще се дели на много богати(около 1/4), средната прослойка ще бъдат хората,които движат дрогата и проституцията, а останалите ще преживяват на ръба на мизерията!
Винаги ще бъдем екзотична зона за алко и секс туризъм на пропадналите германци и англичани,който изобщо не допринасят за развитието на икономиката ни,тъй като идват на пълен гратис,на нереално ниски цени, от който много малко хора се облагодетелстват -> главно алкохолните босове,наркодилъри и сводници. За сметка на това яко се работи против КУЛТУРНИЯ ни туризъм,трябва винаги другите да ни правят клипчета и реклама на дестинацията БЪЛГАРИЯ,като културна точка, защото тъпата ни държава(като администрация и мудна бюрокрация) не допринася с нищо за развитието му,което ще бъде много по-доходоносно за самите тях,и за мутрите,че и даже за обикновенното население => какъв е извода? Срещу някакви дребни пари,управляващите пре**ават собствения си народ, за да могат другите държави да развиват някакъв небивал туризъм,за сметка на затъващия наш,който даже спира да привлича и родното население.
Но това е само една много малка част от нещата,от които съм недоволен.

ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ ДЕБЕЛО,ЧЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ СЪМ И ЗА НЯКОЕ ОТ ПРЕДИШНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА,СЪЩИТЕ ЗАБЕЛЕЖКИ СЕ ОТНАСЯТ И КЪМ ТЯХ!!!

Мисълта ми е,че България ще затъва,посока банановите републики, докато съществуват хора израстнали с мисълта "комунизъм", и техните наследници,допринесли за мутризацията на България!
Нямаме никаква алтернатива за кой да гласуваме, за да ни "оправи", всички са от една прослойка,просто се разиграва един голям цирк в парламента! Това е моето виждане по въпроса.
Алтернативата => Докато народа не се надигне на БУНТ,кървава революция, за да може навякъде и всеки да види,че не ни е СТРАХ от НИЩО и НИКОЙ,да се всее СТРАХ към тези,които ни рушат и разграбват - нищо няма да бъде забравено!
Но сами знаете каква е възможността това да стане,а самото "развитие" на съвременния свят,свързано с изпростяването на всички народи(за което допринасят главно еврейте, но това е друга тема... доста обемиста,бих казал ключова за световното развитие!), спомага за деградацията на населението, и измитането на всички човешки ценности!
Оставаме една джунгла където по-силния ще оцелява, и всеки ще гледа себе си, няма да има такова понятие като народ и нация! Ще настанат законите на джунглата!

Надявам се някой прозорлив човек да прочете мнението ми, и се надявам,че колкото повече хора осъзнаят истината,някой ден наистина може да успеем... а до тогава такива като мен ще бъдат еденици, и смятани за луди,предполагам...!

Браво като Глави Стриганов си само гледа сери и плюе
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 яну 2011 18:20

peterx написа:
Samoyl написа:
ip1912 написа:несе сеща за по добро правителство през последните 20г.
към недоволните - дайте ми алтернатива на герб :?:

Според мен това на Костов беше по-добро( съвсем друг е въпроса колко е откраднал от държавата, но като цяло тогава ни извади от една голяма дупка). Аз съм доволен от управлението на ГЕРБ и специално от някои техни мерки, като тази с връзването на касовите апарати към НАП. Искрено се надявам до края на годината да стане и за всички останали апарати !!!

Пич, това е регламентирано с наредба още от 2006 г.

Това с връзването на касовите апарати към НАП е такъв нов бизнес за близките на правителството фирми че е излишно да се коментира . Нима друга фирма освен Датекс ще предлага решение ?????
Точно такива решения са създаване на монополен бизнес и бързи печалби за определен кръг хора !!!!! Т.е. със закон правят така че лицата Х да лапнат милиони .

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 20 яну 2011 18:21

dunavfc написа:Трябва човек да е малоумен за да не признае,че това правителство е най-доброто,което е управлявало тази страна от както падна комунизма...Разбира се,че правителството прави и грешки,но поне ги правят,докато се опитват да променят нещо.Като българи винаги гледаме негативно на всичко,което ни заобикаля,докато имаме такъв манталитет и Ганди да дойде и от него няма да сме доволни.Всички голямо плюене по Цветанов,но от както ГЕРБ са на власт колко са отвличанията ? Колко са публичните убийства (единствено,помня случая с Боби Цанков) И трябва да бъде,ясно,че няма правителство на света,което за 1.5 година да промени кощунства,продължили с деситилетия...

:lol:
Със сигурност са едно от най-некадърните.
Мислех, че поне са сред най-малко корумпираните, само че в последно време все по-малко вярвам в това.
Мислех, че имат добро медийно представяне (плюс в сравнение с предходните, които управляваха без нищо да обясняват на избирателите си), но все повече това медийно представяне изразява малоценност в уменията им в другите области.
//Не знам кой от нас би успявал да си върши качествено работата, ако ходи по толкова много телевизии, гледа половината предавания, включва се почти навсякъде, обикаля да открива обекти, а посреднощ гледа мачове или си говори по телефона с журналисти :o
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 20 яну 2011 18:22

фифи перото написа:
kiko75 написа:
Alex написа:Не.
За да не кажат, че головсловнича нещата, пряко свързани с мен:
Закриха бъгларското кино (след, което последва култово интервю - кой е недоволен, бе? Вчера говорих с кинаджиите. Всички ми се радват ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?)
Сринаха и без друго трагичното висше образование (в момента съм ваканция. След протест на софийския, Цачева каза на ректора, че той трябва да и дава обяснения за тоя протест, тъй като правителството правило толкова много.....)
Унищожиха всякакви културни политики, например закрит беше фонд "Култура"

списъка е дълъг, но всеки вижда, че се превръщаме в тоталитарна по-скоро ляво ориентирана държава, където, всеки "трябва да се страхува" и " проверката е висша форма на доверие". А това толерирано опристяване на народа води до злоба и още по-голямо затъване...
1+

Оценката ти за лява държава не са верни..Както и за киното...И за театрите..Мисленето ,че държавата трябва да издържа тези изкуства си е чисто...социалистическо...
В коя държава се дотират от нея?!
Актьорите и режисьорите,операторите,са хора "свободна" професия...Не ми се спори по тая тема-работя в тази сфера ....от много години...
Стига ревали да са на държавната ясла!
?!?!?!?!?!
В коя държава ?!?!!?!? Братле, ти бъзикаш ли се.....
За театрите не съм писал!!! Те са на заплата...
За киното и дотациите, не знам с какво се занимаваш, но това мнение ми е много странно...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 20 яну 2011 18:22

Хаха,какво става в парламента сега? :lol:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 20 яну 2011 18:26

Засега по-скоро доволен. Реално построиха толкова, колкото всички правилства не успяха за 20 години. Поставиха начало на сериозни реформи. Разкриха доста играчи от подземния свят. В момента българският театър е във категоричен възход (беше позападнал последните години). Като провал отчитам здравеопазването и до някъде образованието (като изключвам желанието за реформи в началното, основното и средното)
Аз лично бих им дал още един мандат, че дано на края да заприличаме на Европа.
Предвид и алтернативите, съм твърдо зад ГЕРБ!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 яну 2011 18:27

За мен истината е че ГЕРБ няма кадри оттам и многото кадрови издънки като с К.Илиева .
Не може едно 25/26 г. момче/момиче да ми е кмет на район в София , че той е завършил висше преди 1 г. (или си е купил диплома ) и няма 2г. трудов стаж , как така кмет или пък в някое министерство да разцъква парите от еврофондове !!!! То не че на другите партии кадрите са стока де ДС- апратчици и шлифовани измамници .
Последна промяна от Pichichi на 20 яну 2011 18:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 20 яну 2011 18:28

Masaba написа:Хаха,какво става в парламента сега? :lol:

А ти какво очакваше?
герб+а-така(лапачите на Бойки мутрата, съжалявам дълбоко,че съм гласувал за тях) сами да гласуват против себе си и да загубят властта ли :lol:
Или пък независимите депутати да гласуват против бойко, и после да бъдат смачкани, все пак вота беше тотално комунистически,не таен(електронен),ами ПОИМЕНЕН! ХАХАХА! СМЯХ
Всичко беше един цирк,поредния от 1989г. насам!
Как си мислите изведнъж останали толкова малко комунисти в България,всички станали "демократи" :oops:
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 20 яну 2011 18:32

В коя държава ?!?!!?!? Братле, ти бъзикаш ли се.....
За театрите не съм писал!!! Те са на заплата...
За киното и дотациите, не знам с какво се занимаваш, но това мнение ми е много странно...[/quote][/quote][/quote]

Братле...;)Замисли се-Холивуд,Чинечита..да не изброявам още мега..."киноцентрове", са държавни?!Филмите се спонсорират от държавата?!
Може би..Мосфилм..ако съществува още...
Доколкото разбрах си около 25 годишен...Е аз оттолкова години се занимавам с телевизия..и кино...така,че да не спорим?;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”