15 лв. за билет за мач на Черноморец?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Leooo
- Контакти:
Re: 15 лв. за билет за мач на Черноморец?
То е ясно че стадиона ще бъде празен, няма какво да се заблуждаваме !
[center]
[/center]

[/center]

Безплатни кебапчета никога не е имало, а при билет от 7 лв. имаше талон с който се взимаше сандвич и напитка 
[center][wrapimg=]http://sportsport.ba/assets/pictures/content/hazard.gif[/wrapimg][/center]
Който си ходи на мач, да му мисли той... Не някакви анонимници да казват кое било скъпо и кое - не! На мен 15лв. на мач не са ми много!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: 15 лв. за билет за мач на Черноморец?
Еми просто сега, ще ви излезе през носа това, че ходихте без пари миналия сезон. А иначе съм съгласен, че парите са много и че няма да има хора.
БЕРОЕ, МАН ЮНАЙТЕД
На мен нищо не ми излиза през носа, ходя на мачове от '88 година и никога не ми е пречело да плащам за Черноморец, и да не плащам за Нефтохимик. Въпросът ми е - защо анонимници, които нямат нищо общо с ходенето на мач в Бургас, казват на бургазлии кое е скъпо и кое - не? Нека на който му е скъпо да си седи вкъщи и да го гледа по ТВ. Аз съм работещ човек и на мен парите ми стигат да дам 2-3-4 пъти на месец по 15лв да гледам мач, ако на такива като теб са им много... Намерете си по-доходоносна работа 
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- hristo1306
- Контакти:
Leooo написа:То е ясно че стадиона ще бъде празен, няма какво да се заблуждаваме !
празни са тиквите ви шопски !!! Ако можеш да смяташ вади тефтера : 80 лв карта раздели на 24
-- това са мачовете за този сезон /пролетен 7 + 15 за сезон 2011 /2012 + един сигурен със славия за купата, а надявам се на още един със "сините прашинки" или ЦСКА /ако още не е фалирил/ и какво се получава 3,33 лв на мач .Преебаните ще бъдете шопите и всички гостуващи отбори !! При продадени 5 000 абонаментни карти по 80 лв и 500 карти ВИП по 1 8000 лв грубо влизат около 2 000 000 лв. Дано част от тях отидат за футболните съдии както го правите вие и здравей ЕТ.Ако бъде тройката :
1 литекс
2 Черноморец
3 локо пд
и левски и ЦСКА да се борят за 4 то мяста за ЕТ ще стане много интересно -- шоу не виждано!!!
- hristo1306
- Контакти:
hristo1306 написа:Leooo написа:То е ясно че стадиона ще бъде празен, няма какво да се заблуждаваме !
празни са тиквите ви шопски !!! Ако можеш да смяташ вади тефтера : 80 лв карта раздели на 24
-- това са мачовете за този сезон /пролетен 7 + 15 за сезон 2011 /2012 + един сигурен със славия за купата, а надявам се на още един със "сините прашинки" или ЦСКА /ако още не е фалирил/ и какво се получава 3,33 лв на мач .Пре****ите ще бъдете шопите и всички гостуващи отбори !! При продадени 5 000 абонаментни карти по 80 лв и 500 карти ВИП по 1 8000 лв грубо влизат около 2 000 000 лв. Дано част от тях отидат за футболните съдии както го правите вие и здравей ЕТ.Ако бъде тройката :
1 литекс
2 Черноморец
3 локо пд
и левски и ЦСКА да се борят за 4 то мяста за ЕТ ще стане много интересно -- шоу не виждано!!!
извинявам се ВИП карти по 1 800 лв
Я сега ми кажи когато си ходил на мач на ФК Черноморец и си плащал(говорим за 90-те),когато и мене са ме карали на вашия стадион,надявам се не си забравил кой ви е стадиона, колко публика имаше ?Bourgas написа:На мен нищо не ми излиза през носа, ходя на мачове от '88 година и никога не ми е пречело да плащам за Черноморец, и да не плащам за Нефтохимик. Въпросът ми е - защо анонимници, които нямат нищо общо с ходенето на мач в Бургас, казват на бургазлии кое е скъпо и кое - не? Нека на който му е скъпо да си седи вкъщи и да го гледа по ТВ. Аз съм работещ човек и на мен парите ми стигат да дам 2-3-4 пъти на месец по 15лв да гледам мач, ако на такива като теб са им много... Намерете си по-доходоносна работа
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
А сега да видим като няма кИбапечета, мИбапчета и викторини дали средната посещаемост на ст. "Нефтохимик" ще е 7-8 000 зрители. На някой друг БУРГАСКИ може би.

Нямам намерение да се заяждам на дребно
Никъде не се споменал кой е "моят" стадион. Публиката на двата отбора е една и съща, както и феновете. Не се опитвай да ме провокираш, защото няма да успееш
Успех!
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта