Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ ?

Мнениеот dindan » 20 яну 2011 17:48

Alex написа:
dindan написа:
Alex написа:[offtopic]Ако не си разбрал какво искам да кажа, може би никога няма да разбереш.
Живял съм достатъчно. Доста по-умен съм от теб. Учил съм и в бг, и в чужбина неща прекосвързани с това, което написах...
не разбрах ти кой беше, че да определяш дали мога да давам оценка или не?!?!?! :roll:[/offtopic]

Това кой колко е умен неможе да се разбере тук,но си личи от писанията ти,че си малък и не неси видял достачно от последните 20 г. то и ти не знам кой си но се изказваш неподготвен,що не остана в чужбина като не ти харесва тук?

[offtopic]завършвам в момента, но отказах много евтина магистратура тук.... предпочитам да загубя година подготовка, отколкото да губя още време тук :)
пп що като някой си тръгне, че не му харесва, става предател и родоотстъпник, а като остане и не му харесва - що не си тръгна???[/offtopic]

Ясно,значи си определено млад и зелен,има още много да учиш от живота
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 20 яну 2011 17:51

CTAHKO написа:
Явно не ме разбра правилно.Въпросът ми беше към теб в личен аспект.И преди да отговориш,ще те помоля да не пишеш от името на НАРОДА и в множествено число като някой избраник пред митингуващите,а така също се замисли и за ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си като гражданин на тази държава,а не само за ПРАВАТА :!: ;) :)

8-)

ОК ! Приемам забележката !
Приеми, че говоря само от името на по-умната част от народа ни, а не от името на целия ни народ ... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 20 яну 2011 17:51

Alex написа:Не.
За да не кажат, че головсловнича нещата, пряко свързани с мен:
Закриха бъгларското кино (след, което последва култово интервю - кой е недоволен, бе? Вчера говорих с кинаджиите. Всички ми се радват ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?)
Сринаха и без друго трагичното висше образование (в момента съм ваканция. След протест на софийския, Цачева каза на ректора, че той трябва да и дава обяснения за тоя протест, тъй като правителството правило толкова много.....)
Унищожиха всякакви културни политики, например закрит беше фонд "Култура"

списъка е дълъг, но всеки вижда, че се превръщаме в тоталитарна по-скоро ляво ориентирана държава, където, всеки "трябва да се страхува" и " проверката е висша форма на доверие". А това толерирано опристяване на народа води до злоба и още по-голямо затъване...
1+
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 20 яну 2011 17:52

Доволна съм и за това гласувах с да!
Също така не съжалявам, че гласувах за Герб и пак ще го направя!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 яну 2011 17:54

marmi52 написа:
CTAHKO написа:
Явно не ме разбра правилно.Въпросът ми беше към теб в личен аспект.И преди да отговориш,ще те помоля да не пишеш от името на НАРОДА и в множествено число като някой избраник пред митингуващите,а така също се замисли и за ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си като гражданин на тази държава,а не само за ПРАВАТА :!: ;) :)

8-)

ОК ! Приемам забележката !
Приеми, че говоря само от името на по-умната част от народа ни, а не от името на целия ни народ ... ;)

Да бе,ама пак не ми отговори на въпроса :лично ти каква свобода си изгубил :?: :?: :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
united
Контакти:

Мнениеот united » 20 яну 2011 17:55

Доволни, недоволни, това е най-доброто правителство до момента. Пак и каква е алтернативата- Серж или Яне?!?
БЕРОЕ, МАН ЮНАЙТЕД

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 20 яну 2011 17:56

Като сложим на везната да или не по скоро не и аргументи замразяване на заплатите и пенсиите при увеличаваща се инфлация здравеопазване много зле -факт че това е вече 3 министър трябва да говори много,несправяне със сивата икономика-масово се работи на договори 4 часа а всъщност се работи на много повече договори на минимална работна заплата всеки знае за какво става въпрос,култура-освен скандали нищо друго, спорт-отново нищо въпреки че имаше много надежди и той мъждука едва-едва може да се продължи и още за земеделие, инфраструктура, работа с общините,наука.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 яну 2011 17:56

Не съм доволен . Също както не бях доволен от предишните 3 правителства :
Костов , Симеон , 3-ката !
Не съм доволен и от всички кметове на София от 1990г. до сега , вкл. и Б.Борисов като кмет .
Всички са бизнесмени и си гласуват закони с които правят бизнес за себе си и обкръжението си , народа кучета го яли .

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 20 яну 2011 17:57

kiko75 написа:
Alex написа:Не.
За да не кажат, че головсловнича нещата, пряко свързани с мен:
Закриха бъгларското кино (след, което последва култово интервю - кой е недоволен, бе? Вчера говорих с кинаджиите. Всички ми се радват ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?)
Сринаха и без друго трагичното висше образование (в момента съм ваканция. След протест на софийския, Цачева каза на ректора, че той трябва да и дава обяснения за тоя протест, тъй като правителството правило толкова много.....)
Унищожиха всякакви културни политики, например закрит беше фонд "Култура"

списъка е дълъг, но всеки вижда, че се превръщаме в тоталитарна по-скоро ляво ориентирана държава, където, всеки "трябва да се страхува" и " проверката е висша форма на доверие". А това толерирано опристяване на народа води до злоба и още по-голямо затъване...
1+

Оценката ти за лява държава не са верни..Както и за киното...И за театрите..Мисленето ,че държавата трябва да издържа тези изкуства си е чисто...социалистическо...
В коя държава се дотират от нея?!
Актьорите и режисьорите,операторите,са хора "свободна" професия...Не ми се спори по тая тема-работя в тази сфера ....от много години...
Стига ревали да са на държавната ясла!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 20 яну 2011 18:01

фифи перото написа:Оценката ти за лява държава не са верни..Както и за киното...И за театрите..Мисленето ,че държавата трябва да издържа тези изкуства си е чисто...социалистическо...
В коя държава се дотират от нея?!
Актьорите и режисьорите,операторите,са хора "свободна" професия...Не ми се спори по тая тема-работя в тази сфера ....от много години...
Стига ревали да са на държавната ясла!

+1
половината от тези вземат пари за нищо, да не правителството да изгони хората от театрите??
Те са свикнали по комунистически да вземат пари от държавата и затова ореваха всичко!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Свободна зона”