Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ ?
ТВЪРДО " ДА "
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
dindan написа:
![]()
Искам само да ти припомня, че именно това правителство в началото на мандата си гласува закон за забрана на митингите и събранията около трите основни сгради на властта - Министерски съвет, Народно събрание и Президентство, с което на практика ни отне правото да протестираме.
С други думи, ако утре народът реши да протестира ще го изпратят да го прави в някой парк в София, но не и там, където наистина може да потърси отговорност от властимащите.
За подслушванията няма какво да ти обяснявам. Вече и малките деца разбраха, че у нас в момента се слуша всичко.
Санкциите , глобите и актовете скочиха неколкокротно и ни дебнат на всеки ъгъл буквално от ежедневно увеличаващите се камери. И това са само частица от нещата, които ни отнеха свободата и правата ....
По-свободни ли сме според теб сега ?
Кога са те подслушвали[/quote]

Ти сериозно ли ?! Те Борисов подслушаха и записаха, а ти се съмняваш, че подслушват другите като нас ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- Leooo
- Контакти:
По-добре от това няма в момента , за това трябва да се задоволим с това което имаме !
[center]
[/center]

Alex написа:CTAHKO написа:БГ киното си е закрито от преди 20 години,да не говорим,че едва сега започнаха да излизат някои добри,според моя преценка(която естествено не е професионална) бг филми и сериали.
Значи за наличието на добри филми фактори много и логично след разграбването на киносалоните и на Бояна, нивото беше зле. По-отношение на киното, това, което гледаме сега е правено преди 2-3-4 години (технологично време от проекта до докато филмите достигнат до нас) и е резултат от работата (или неработата) през последните 20 години. Има стратегия, описана в законите какво финансиране трябва да им и как дасе развива. Горе долу към 15 млн лева отиваха за кино предходните години, като има минимум филми, който трябва да се произведат (количеството ражда качеството - виж колко филма са правени през социализма и колко харесваш от тях). Според новият закон има МАКСИМУМ филми, който не може да се превишава, но няма нито един лев, който да отиде там задължително. Сесии за одобряване на проекти за нови филми не се правят, а парите от действащи проекти не се изплащат (което представи си какъв ефект има върху копродукции с други държави - всеки, работил в/у проект може да разбере за какво иде реч)
Вежди Рашидов не знае какво иска и няма грам представа от неща като културна политика и поставени цели... накратко не му е ясно нищо...
На тема кино няма как,а и не съм компетентен за да споря.Исках само да направя уточнение,че няма как за това че киното ни е "на кино"

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Alex написа:[offtopic]Ако не си разбрал какво искам да кажа, може би никога няма да разбереш.
Живял съм достатъчно. Доста по-умен съм от теб. Учил съм и в бг, и в чужбина неща прекосвързани с това, което написах...
не разбрах ти кой беше, че да определяш дали мога да давам оценка или не?!?!?![/offtopic]
Това кой колко е умен неможе да се разбере тук,но си личи от писанията ти,че си малък и не неси видял достачно от последните 20 г. то и ти не знам кой си но се изказваш неподготвен,що не остана в чужбина като не ти харесва тук?
Да, защото мисля, че единствено кабинета на Бойко може да промени нещо...
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Синият Болярин написа:Можеше да се добавят отговори "По-скоро да" и "По-скоро не".
Не съм напълно доволен, защото се бавят с пенсионната реформа, но като цяло съм много по-доволен от тройната коалиция. Гласувах за ГЕРБ и тази година на парламентарните и местните се очертава отново да ги подкрепя. Да сме живи и здрави, а пък дали ще заслужат преизбиране от тях зависи.
+1
можеше и по-добре, но на фона на предишните са си направо супер

ДА.НЕ НА НАГЛИТЕ КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ ИБРИКЧИИ
Последна промяна от 1лс на 20 яну 2011 17:43, променено общо 1 път.
- фифи перото
Цветанов ти ли си?
Управлението е перфектно.както всичко,през последните 20 години...
Управляват си имотите,парите,....
Управлението е перфектно.както всичко,през последните 20 години...
Управляват си имотите,парите,....
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
dindan написа:Alex написа:[offtopic]Ако не си разбрал какво искам да кажа, може би никога няма да разбереш.
Живял съм достатъчно. Доста по-умен съм от теб. Учил съм и в бг, и в чужбина неща прекосвързани с това, което написах...
не разбрах ти кой беше, че да определяш дали мога да давам оценка или не?!?!?![/offtopic]
Това кой колко е умен неможе да се разбере тук,но си личи от писанията ти,че си малък и не неси видял достачно от последните 20 г. то и ти не знам кой си но се изказваш неподготвен,що не остана в чужбина като не ти харесва тук?
[offtopic]завършвам в момента, но отказах много евтина магистратура тук.... предпочитам да загубя година подготовка, отколкото да губя още време тук

пп що като някой си тръгне, че не му харесва, става предател и родоотстъпник, а като остане и не му харесва - що не си тръгна???[/offtopic]
[center]
[/center]