Можеше да се добавят отговори "По-скоро да" и "По-скоро не".
Не съм напълно доволен, защото се бавят с пенсионната реформа, но като цяло съм много по-доволен от тройната коалиция. Гласувах за ГЕРБ и тази година на парламентарните и местните се очертава отново да ги подкрепя. Да сме живи и здрави, а пък дали ще заслужат преизбиране от тях зависи.
Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синият Болярин
- Контакти:
- цска е оТбора
Re: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ ?
Не може да се отговори едно еднозначно на въпроса! Ако е в сравнение с другите до сега - да, но ако е само по себе си-не 

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
Не съм доволен, но ако се наложи пак за тях ще гласувам. Алтернативата е комунета с турчета /или обратното което е по-лошо/. Истината е, че сме кофти нация и никга няма да се оправим.
marmi52 написа:CTAHKO написа:marmi52 написа:
На всичко отгоре загубихме и малкото свобода, която имахме през последните 20 години. Днес сме следени, подслушвани и санкционирани по всевъзможни начини.
Ти пък каква свобода си загубил![]()
По темата : ДА
![]()
Искам само да ти припомня, че именно това правителство в началото на мандата си гласува закон за забрана на митингите и събранията около трите основни сгради на властта - Министерски съвет, Народно събрание и Президентство, с което на практика ни отне правото да протестираме.
С други думи, ако утре народът реши да протестира ще го изпратят да го прави в някой парк в София, но не и там, където наистина може да потърси отговорност от властимащите.
За подслушванията няма какво да ти обяснявам. Вече и малките деца разбраха, че у нас в момента се слуша всичко.
Санкциите , глобите и актовете скочиха неколкокротно и ни дебнат на всеки ъгъл буквално от ежедневно увеличаващите се камери. И това са само частица от нещата, които ни отнеха свободата и правата ....
По-свободни ли сме според теб сега ?
Кога са те подслушвали
CTAHKO написа:БГ киното си е закрито от преди 20 години,да не говорим,че едва сега започнаха да излизат някои добри,според моя преценка(която естествено не е професионална) бг филми и сериали.
Значи за наличието на добри филми фактори много и логично след разграбването на киносалоните и на Бояна, нивото беше зле. По-отношение на киното, това, което гледаме сега е правено преди 2-3-4 години (технологично време от проекта до докато филмите достигнат до нас) и е резултат от работата (или неработата) през последните 20 години. Има стратегия, описана в законите какво финансиране трябва да им и как дасе развива. Горе долу към 15 млн лева отиваха за кино предходните години, като има минимум филми, който трябва да се произведат (количеството ражда качеството - виж колко филма са правени през социализма и колко харесваш от тях). Според новият закон има МАКСИМУМ филми, който не може да се превишава, но няма нито един лев, който да отиде там задължително. Сесии за одобряване на проекти за нови филми не се правят, а парите от действащи проекти не се изплащат (което представи си какъв ефект има върху копродукции с други държави - всеки, работил в/у проект може да разбере за какво иде реч)
Вежди Рашидов не знае какво иска и няма грам представа от неща като културна политика и поставени цели... накратко не му е ясно нищо...
[center]
[/center]

Ако някой е очаквал от мильовци да оправят икономиката или каквото и да е било друго, значи наистина е много заблуден
Мильовците могат да оправят само себе си
(за друго не им стига акъла)

marmi52 написа:CTAHKO написа:
Искам само да ти припомня, че именно това правителство в началото на мандата си гласува закон за забрана на митингите и събранията около трите основни сгради на властта - Министерски съвет, Народно събрание и Президентство, с което на практика ни отне правото да протестираме.
С други думи, ако утре народът реши да протестира ще го изпратят да го прави в някой парк в София, но не и там, където наистина може да потърси отговорност от властимащите.
За подслушванията няма какво да ти обяснявам. Вече и малките деца разбраха, че у нас в момента се слуша всичко.
Санкциите , глобите и актовете скочиха неколкокротно и ни дебнат на всеки ъгъл буквално от ежедневно увеличаващите се камери. И това са само частица от нещата, които ни отнеха свободата и правата ....
По-свободни ли сме според теб сега ?
Явно не ме разбра правилно.Въпросът ми беше към теб в личен аспект.И преди да отговориш,ще те помоля да не пишеш от името на НАРОДА и в множествено число като някой избраник пред митингуващите,а така също се замисли и за ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си като гражданин на тази държава,а не само за ПРАВАТА

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
marmi52 написа:Ти сериозно ли ?! Те Борисов подслушаха и записаха, а ти се съмняваш, че подслушват другите като нас ...
Обясни ми, от какъв зор биха подслушвали мен или теб? Не сме депутати, министри, крупни бизнесмени, нито имаме връзки с престъпниците, или ни подозират в такива. Към 99% съм сигурен, че тези хора нямат време за губене с форуми.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ТВЪРДО " ДА " 

dindan написа:Alex написа:Не.
За да не кажат, че головсловнича нещата, пряко свързани с мен:
Закриха бъгларското кино (след, което последва култово интервю - кой е недоволен, бе? Вчера говорих с кинаджиите. Всички ми се радват ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?)
Сринаха и без друго трагичното висше образование (в момента съм ваканция. След протест на софийския, Цачева каза на ректора, че той трябва да и дава обяснения за тоя протест, тъй като правителството правило толкова много.....)
Унищожиха всякакви културни политики, например закрит беше фонд "Култура"
списъка е дълъг, но всеки вижда, че се превръщаме в тоталитарна по-скоро ляво ориентирана държава, където, всеки "трябва да се страхува" и " проверката е висша форма на доверие". А това толерирано опристяване на народа води до злоба и още по-голямо затъване...
И за всичко е виновн Бойко ли,а преди него всичко беше Ок ли,и тогава си имаше супер кино супер образование и всико ти беше супер,ти явно не си живял достатъчно за да даваш оценка
[offtopic]Ако не си разбрал какво искам да кажа, може би никога няма да разбереш.
Живял съм достатъчно. Доста по-умен съм от теб. Учил съм и в бг, и в чужбина неща прекосвързани с това, което написах...
не разбрах ти кой беше, че да определяш дали мога да давам оценка или не?!?!?!

[center]
[/center]