Blue_Girl написа:На "Остриетата" им предстои труден мач с Норич.
Все пак дано да ме зарадват на връх рождения ми ден!
дано друго те зарадва на РД ти ден ;Д
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
plovdivram написа:Някой знае ли дали Ринг ТВ ще дават дербито Дарби - Нотингам?!
Поне със сигурност проверих, че bet365 ще го предават, което означава, че е телевизионен!!!
plovdivram написа:Къде мога да видя програмата на Ринг за събота?!! В сайта им още не е поместена... Интересува ме дали ще предават Дарби срещу Форест!!! Гледам, че са заложени в програмите на канадската Сетанта ТВ, американската Фокс Спортс ТВ, полската Спортклуб ТВ и в Бет.365.... За съжаление обаче Бет.365 са въвели някаква нова схема при която за да гледаш трябва да имаш депозит!!! Казвайте къде другаде може да се гледа мача!
Forest_fan написа:plovdivram написа:Къде мога да видя програмата на Ринг за събота?!! В сайта им още не е поместена... Интересува ме дали ще предават Дарби срещу Форест!!! Гледам, че са заложени в програмите на канадската Сетанта ТВ, американската Фокс Спортс ТВ, полската Спортклуб ТВ и в Бет.365.... За съжаление обаче Бет.365 са въвели някаква нова схема при която за да гледаш трябва да имаш депозит!!! Казвайте къде другаде може да се гледа мача!
http://www.dnes.bg/tv.php?tv=3623&date=2011-01-22
Мача е предвиден в програмата на Ринг, така че спокойно... и после да не кажеш, че феновете на Форест сме "хванати от гората"
Очаквам здрав мач, че вие вече сте опрени до стената и просто няма повече накъде да мърдате. Поздрави
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта