Записът между Борисов и Танов-автентичен!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- leche_leche
- Контакти:
Re: Вярвате ли, че записите уличаващи премиера са манипулирани ?
100% Менте тва са гадните кУмонисти аз вярвам на Боико Борисов.Кво искате пак ли оня мерзавец серГЕИ.Негово Дело е .Така мисля аз
2000
Hardi написа:100 % подкрепа за ББ. По клеветнически записи няма да намерите никаде. Гаранция че по заявка на Яне , Алексей е бутнал тук там и ето ти манипулирани записи . Алексей и Яне в затвора!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Yoda написа:Hardi написа:100 % подкрепа за ББ. По клеветнически записи няма да намерите никаде. Гаранция че по заявка на Яне , Алексей е бутнал тук там и ето ти манипулирани записи . Алексей и Яне в затвора!
![]()
![]()
.... на боб ли "гледаш" или на кафе ???
![]()
![]()
На пъп ми се отдава най-добре

Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !
- n0_FeArBG
- Контакти:
Hardi написа:100 % подкрепа за ББ. По клеветнически записи няма да намерите никаде. Гаранция че по заявка на Яне , Алексей е бутнал тук там и ето ти манипулирани записи . Алексей и Яне в затвора!
Абе вие не разбрахте ли,че всички са един дол дренки,ква подкрепа за ББ...ебати олигофрените!Ти требва да си абсолютен,ама наистина абсолютен кретен за да подкрепяш все още ББ,както и почти всяка друга партия...Всеки си има кусури,има тук таме някой читав човек в някоя партия(изключвам Атака и ДПС,там нема такива хора!!!!),но само толкова истината е,че сме тинята ни е обградила от всякъде!Положението поне на мен ми изглежда,че няма оправия...
ПП:Да записите са си автентични!!!Друго няма какво да кажа!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.
И моето мнение е че записа е абсолютно автентичен.Презаписван е и може да е изрязвано от него но това е нашия премиер ... Самото правителство НЕ КОМЕНТИРАМ ! "Манипулиран" може да означава много неща ... НО не вижда само този,който не иска да види.
catch me ... if you can !
Венелин написа:Презаписвани са - в този смисъл са манипулирани!(не, че са фалшиви) По прост премиер не сме имали от бай Тошо
всъщност той/ББ/ е доста по-тъп от бай Тошо. и непрекъснато го имитира.
абсолютно автентични записи. мълчаха като п...и 10 дена и уж чакали резултатите от експертизата. пак ни правят на шарани.
а най-гадното е, че основния коз им беше именно новия морал, ама ние тоя филм сме го гледали по костов пикчъпс.
Автентични са гласовете, автентични са изречените думи.
Дали обаче словореда е автентичен, а няма монтаж при него, може само експертиза в независима лаборатория в чужбина да каже.
За съжаление ченгеджийските и ДС истории продължават да се случват 21 години след началото на прехода.
Дали обаче словореда е автентичен, а няма монтаж при него, може само експертиза в независима лаборатория в чужбина да каже.
За съжаление ченгеджийските и ДС истории продължават да се случват 21 години след началото на прехода.
- Sleepwalker
- Контакти:
Айде сега - манипулирани или не, какво значение има? Да не си мисли някой, че има български политик с чиста съвест и работил само за благото на народа? Разликата между Бойко и всички останали преди него е, че сега кокалът е твърде апетитен, идват избори и се води борба за електората с всички сили! Не съм фен на Бойко, но не съм фен и на никой друг. Но да не мислите, че Сергей, Царя, Костов и останалите бивши премиери не са покровителствали свои хора, не са ходатайствали за служби, не са крали с милиони...За Доган не говорим, той си реве за прокуратура от 30 години. Да не си мислите, че е нямало подслушване и преди? Всички са слушали, всички са крали, всички са лобирали. И на фона на това не разбирам що Бойко ви стана най-черния сред черните!? Едно трябва да му се признае - строи магистралите. И въпреки, че някой ще каже, че това е капка в морето, не мисля че е така. То това е друга тема 

-
pepsi 1914
- Контакти:
Дори и да са истински записите не може някакъв си Явор Дачков да сваля правителства.Това го няма никаде по света,а весник Галерия му търси цаката още от както е създаден.
Още един глас за автентичността на запсите според мен!
Да живее Мишо Бирата!
Да живее Мишо Бирата!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!